Restaurang 1.0 - Grill, Drottninggatan 89 & Flängig Dag Med Skolavslutning

Lite off att skriva om skolavslutningen nu... Så jag gör inte det utan hoppar direkt till kvällens resaurangbesök med madre och padre. Vi gick på GRILL!

Coolaste stället! Första delen va inredd som typ en massa små vardagsrum med soffor och grejer. Delen vi satt i var mer medelhavsinspirerad och hade lite så där coolt antikt slitna speglar över hela väggarna. Mellan köket och restaurangen var det bara en skiljevägg så man kunde se kockarna när de jobbade. Vår servitör va cool! Maten va såklart god men mammas och pappas rätter va coolast. Pappa fick sitt kött på en liten minigrillpanna med ett ensamt grillkol under. Mamma fick en typ stenplatta med en liten låga under där hon fick steka sina tonfiskbitar själv ca 15 sek på varje sida rekomenderade servitören. Däremot va min efterrätt coolast. Den bestod av maräng, jordgubbar med ingefära och lite glass. Den serverades i en skål med jordgubbarna och glassen underst och sedan marängen som fortfarande inte stelnat som ett stort fluffigt lock ovanpå.



Som ni säkert förstår är detta inget ställe man går till om man ska gå runt på ett studiebidrag varje månad men det är definitivt ett ställe som gör det värt pengarna om man hade dem. Det är ett ställe helt i min smak!

Grill Is Tha Shit!
Chiao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0