Lyckad Välkomstfestkväll - Check!

Yes Bananas!

Efter vi bytt fötter på stolarna (vilket tog en halvtimme) så var vi alltså helt enkelt lediga. Fikade lite, kollade på film med Maria, dödade lite tid sen var det dags att göra sig i ordning. Jag blev snygg. Sen var det dags för middag. Den var smarrig och bordsdekorationen var väldigt fin. Den gruppen som hade hand om det hade suttit och vikt säkert runt två tre hundra små pappersstjärnor. Coolt.


Brudarna i övre Östergård från förra årets Välkomstfest. Promise att årets outfit var snyggare. (Enni var i Turkiet igår då så ingen välkomstfest för henne i år. Hon och Hanna kom hem idag)

Efter middagen hängde vi lite uppe på rummen och väl nere i matsalen sen igen så hade livebandet riggat klart. Tobbes band (en av våra idrottslärare och snart kanske psykologilärare).

Hade varit opepp innan men det vände j*vligt snabbt. Så ut bar det! Vi var ett gäng på kanske tio. Först blev det Stanley's i S-tälje och efter ett bortfall på Madde och Sebbe sen drog vi till Laroy i Sthlm.

Jag kom in. Jag såg. Jag dansade. Så nu var Laroy avklarat för min del.

Vi hade fasligt trevligt måste jag säga men tror inte mina fötter delade samma uppfattning efter dans och promenad till och från Stureplan i 10 - 12 cm klackar. Det blev i strumporna sista biten.

Läggdags vid fem. Hoppade idrotten idag, hemska oansvariga flicka! Så efter ändå hyfsat med sömn, svenska B, psykologi och dans har jag nu klarat av även den här dagen hel och hållen och nu är det väl dags att nanna. Konstigt nog är jag inte speciellt trött men det är väl mest inbillning.

Dåligt lite bilder har jag tagit. Närmare bestämt inga.
But hey, nobody blames the happy guy...
Dröm söta drömmar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0