Fiia Lever!

Ikväll går jag och Jenny på vårt första kvällspass, vilket innebär 18-S (typ 2.00 +städning?). Haha sen ska vi alltså cykla hem genom natten, över ängarna till vår camping. Frågan är HUUUR många rådjur lär Jenny bli rädd för under den biten? 3km typ. Dock har vi hälsat och snackat mycket med resten av folket nu, flera är asgulliga och vi har fått reda på att vi alltid kan få slagga över i blå villan om de skulle skita sig. Dock är Villavillakulle-folket väldans spralliga och pratglada så dem gillar vi också. Sen finns det något som kallas Kollektivet där de bara trycker in folk i en står kåk, typ som om de vore asylsökande sägs det  på skämt. Sen finns de dem där brudarna som bor i husvagn (?). Haha.

Elin är redan på jobbet och har dagsskift denna dag som är den varmmaste hittils. Jenny o Ja tänkte cykla ner till staden och lägga oss på badet och bara glassa. Sen vid fem blir det middag på jobbet innan vi går på vårt skift.

Sara Jeffa Jimmy Kajsa m.fl är väl folk som man saknat en del här nere så klart. Men det finns en mening med allt, pratade vi om på frukosten. Så alltså... ja förklaring kan vi ta en annan torsdag.

Vid knapparna, "Fiia" !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0