So Long, Dudes!

För nu drar jag! Allt är packat och klart och nu återstår bara fem timmar sömn sen no more Sverige på tio dar! Har inte ens förstått det riktigt själv än men förhoppningsvis så är jag väl någolunda med på noterna när jag väl sitter på planet...


We are going to rock LA! Eller man kan ju alltid försöka...


Cheeses christ, får inte in det här i huvudet! Försöker sova och hoppas på det bästa... Tillbaka den 7e januari. Nytt år - Nya äverntyr! Tills dess... Det största äventyret hittills!

Förstår ni hur många tider den här resan innebär att vi ska passa...
Really, wish me luck!
LOVE!


13 Hours And Counting...

... To att jag går upp tar en dusch, får skjuts till Arlanda Express, möter Mickan, checkar in vid ca 06.50 and then it's time for take-off! Ta mig tusan un-f*cking-beliveble! 

 
(Photoshop experiment från typ tusen år tbx)
Känner mig ungefär så i magen just nu...


Nåt som är lite kul är att resan ifrån London till LA kommer ta ca 12 timmar men vi åker 12.00 engelsk tid från Heathrow och landar 15.10 vid Los Angeles International vilket betyder att enligt våra klockor kommer vi ha flugit (säger man så?) i tre timmar men vi kommer ha suttit på planet i tolv... Typ resa bakåt i tiden ju! Soft!

Nu ska jag packa!
Wish me luck!
Love


So This Was Christmas...

Har haft en väldigt trevlig jul nere i Stränkan och nu är jag tillbaka i världen. Sitter hos Jenny nu och i ungefär en månad så har planen varit att vi skulle gå ut idag men nu vet vi helt plötsligt inte riktigt vad vi ska ta oss till... Intressant, intressant.



En sak som är säker är i alla fall att imorn blir det packning. Känns väldigt märkligt med tanke på att sen pyser jag liksom, det är stört lite tid kvar och tror att det är en ordentlig resfeber på g. Hoho...

Men nu så återgår jag till tankarna om kvällen annars blir jag snurrig!

Idag blev Jesus ett år och en dag gammal för 2008 år sedan...
Helleluja!
Chiao

Jod Gul!

Ja, säger det idag så är det sagt. Är i Stränkan nu, julskinkan är invigd och kollar på Love Acctually... Mysigt! Underbart med en julafton med snö (om inte allt hinner smälta bort till imorn... inte så troligt) så det blir riktigt vinterprommis imorn innan julfirandet börjar.



Merry Christmas!


Just A Perfect Nobody Accused For Being Different

Hemkommen från P3 Live nu. Det va najs. Linda Sunblad tok-körde sin grej till 100% sånt gillar vi. Hon va lite 90-tal/ Pop-disco skulle jag säga. New Store däremot var American Pie-High School-pop-punk-rock... Brought back memories kan jag säga. Till tiden med Green Day, Sum 41, Matallica, Foo Fighters osv. Den var inte långvarig men den va fortfarande...


Man fick pepparkakor med glasyr julavslutningen till ära... Sött


Lilla Elin Alternativ...

Så kunde man se ut. Glada dagar - Mindre stilfulla. Imorn är dan före dan med stort J. Då bär det av till Strängnäs där vårt julfirande äger rum i år. Kommer bli mysigt!

Nu är det läggis!
God natt
puss

Natt & Dag...

... Hängde inte riktigt ihop igår. Känns som det var mist två dagar för att jag fifflade med så mycket grejsimojs. Kirrade internetbank och lite klappar, tog en fiksa med Sulan (ska recenseras) konstigt nog tog vi inge bilder. Då har man att prata om... Sen på kvällen blev det lite trevlish med Jenny och Sulan hos Johan med Marre och lite company... Najs.

Känns som en lite ohälsosam företeelse att ha sovit ungefär varannan nätt tre och varannan natt tio timmar... Ändring? Jo, fast det ju lov.


Gillar min dator... Klas!


Ska nu iväg på P3 Live med Pettson, Lina och Malin skulle tydligen med också... Trevligt! Så ska nu få nått i maggen innan jag pyser.

Dream on, love
... But don't dream away...
... Love


I Hate Looking Like A Copy Cat!

... Så, även fast jag vet att det är jättetöntigt, så tänker jag förklara mig! Kollade just på Kenzas och såg att hon MÄRK VÄL i fredags lagt ut en bild på sig själv med en julkula i örat. Det var alltså i fredags och att jag hade julkula i örat i lördags berodde på att det var något jag bestämt för ungefär en månad sen! INGA FRÅGETECKEN PÅ DET! Surt bara hon skulle göra samma sak och vara typ Sveriges största bloggerska...


Lånade Amandas rosett från designtävlingen på skolan i torsdags men skulle ju aldrig någonsin kunna gå klädd med en rosett på mig för nä då skulle det ju självklart vara "att kopiera foki"... Hallå! Sätter jag på mig nånting är det för att se ut som mig själv och inte för att se ut som nån annan.


Aj aj, så här går det när man degar framför datorn för länge... NU ska jag iväg till banken!

Lejtööör!


FIK 48.0 - Kafé Voltaire, Farsta Torg & Fixardag Idag!

Tjena!

Vad jag inte sa igår var att vi på eftermiddagen efter städning med massa hjälp från Jenny, Hayen, Jovis och Marre (Tackar!) så hänkade jag med mammapappawille till Farsta för att träffa farmor där vi... FIKADE!

Det blev på Kafé Voltaire i Fartsta Centrum eller rättare sagt vid Farsta Centrum för det låg i den nybygda delen vid sidan av Farsta Centrum och för icke-stockholmare måste jag bara säga att Farsta Centrum är en lysande inomhus-galleria med najs shopping. Säger Farsta Centrum en gång till bara för att - Farsta Centrum... Så åter till fiket: Jag var hungrig så tog en macka med kycklingröra med pesto och välnötter i. Den va supergod och brödet var bakat där. Gillar't! För farmormammapappawille blev det värsta saffransbullarna. De var riktigt ordentliga. På det stora hela gillade jag fiket, det var lite högljudt men det berodde nog mest på att de inte hade några ljuddämpande plattor i taket eftersom det fortfarande inte är färdigbyggt.


Det ser ut som fiket var typ tomt på folk med det var det definitivt inte. Lyckades bara på nåt vis fota de borden där ingen satt... med det var antagligen det och lite förtjänad trötthet som gjorde att jag tyckte ljudnivån var så hög.

Släpper fiket och återgår till nutid. Har precis ringt Amerikanska Ambassaden och kollat så att det är grönt för mig att åka, har kollat mig studentmössebeställning och märkt att senast-datumet för ändringar har passerat (Irriterande... Har beställt mer än jag vill ha. Anoying!). Nu ska jag vara ännumer effektiv och åka in till stan för att kirra min internetbank.

2 dagar kvar till julafton - Hänger inte med!
So long, my darlings!
Love


Gör Inte Det Här Mot Mig...

Lackar på facebook. Antingen vill inte min dator ladda upp som den ska eller så jag fb ändrat uppladdningssätt för bilder... Palla! Nu behöver jag typ ladda upp en i taget! Gör kanske ett nytt försök imorn när jag sovit mer. Nu börjar jag bli skum i huvudet så det är definitivt dags att slagga.


Affischen från bilden - Klipp och klistra-uppgift.
Amier la vie - Älska livet


... Nej, jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
Dreams


JULPARTAJ!

Igårkväll blev verkligen kalas! Dagen va riktigt najs. Jag, madre och padre åkte till Haninge C efter frullen. Ville kolla efter en klänning att ha på mig till kvällen men hade redan gett upp hoppet egentligen. Så strosade in på Cubus och efter nada tid så poff såg jag en klänning som jag bara had to prova! So I did och den va pörfekt! Helt amazing, vem trodde det liksom... Visar väl om nån lägger upp en bild där min outfit syns bra på fejan. Väl hemma igen så packade jag upp min feta väska från Vacksta och sen satte jag igång att julpynta hela huset. Lite senare blev det middag hos morfar och sen gick jag ner till oss och gästerna började trilla in. I övrigt tänkte jag bara sammanfatta ferren med dessa fina pepparkakor som jag gjorde på traditionsdagen på skolan. De var uppsatta så där lagom välkomnande i hallen...


Kvalitén suger just nu för att blogg.se tror att man vill att bilderna ska va pyttesmå hela tiden... Well well


TACK, alla sköna nissar som var så juliga och fina.
Bilder kommer på facebook så titta där om du vill se.

Party on, party people!
We wish you a merry christmas!
Love


Sista Skoldagen För I År...

... Och jag lägger en del av den på ett inlägg. Helt okej. Jag har kirrat en julklapp från väven, nu har vi precis bjudits på fika av Maggan (glass och maränger) och jag tänkte göra klart en svenska uppgift. Därav sittandet vid datorn.

Strax slutar vi  och då åker jag och Sulan + två kompisar till Sthlm och tittar runt lite. Jag behöver gå till banken... Jippi... men det blir nog kalas. Ikväll ska jag på Cats med farmor. Har aldrig sett den förutom på film för typ tusen år sen så ser fram emot det nåt grymt!




Mjau...


Lite svenska på det här då...
Peace!


Taditionsdag Med Dans Kring Granen Och Julbak

Idag hara detvarit traditionsdag på Vackstanäs. Folk har pysslat och fixat hela dagen och vi har bakat! Mycket nöjd med ett par tjusiga papparkakor som jag dekorerade... Måste visa och skryta lite om dem sen. Här är lite bilder från dagen.


Het som en stekpanna...


Madde & Ennis klasspolers i baktagen...


Min sambo är jättehet

Nu ska det käkas mat och jag är så snäll så jag besparar Sulan skammen av att berätta vad hon gjorde idag...

God Jul!



Julmys & Klappbyte på Vackstanäs

Det känns att dagarna och sista lektionerna för den här terminen i varje ämne bara avklaras en efter en. Fast just idag hade jag inga lektioner alls. Historian va inställd så jag gick och la mig igen ett tag efter frullen och sen blev det upp och försöka sig på att göra en klänning till helgen. Misslyckades ganska totalt vilket jag kom på nån gång under eftermiddagen och gick över till att försöka börja på min APU-rapport. Outch... Det gick inte heller bra och haft spritt i benen hela veckan så kända att om jag inte fick röra på mig så skulle det bara gå ännu sämre. Så var med på ett Yogapass som Johanna i tvåan höll i studion och det var skitskönt!

Men nu så här på kvällskvisten har vi minsann haft skoj! Vi har delat ut våra julklappar till varann. Alla har fått lotta ett namn och sedan köpt en present till personen. Supermys!

 
Jag fick den perfekta julklappen av Enni. Stenar & peace i en och samma bild liksom... Den ska upp! Fick även kärleks-te, kan behövas...


Fram med klapparna, ingen har nån aning om vem som ska få från vem...


Amanda fick en kul grej, Sulan likaså och en fick värsta coola örhängen...


Marias presenter blev uppskattade. De var från Amanda...

Många fina paket! Det är konstigt hur det alltid är lika kul att öppna paket oavsett storlek och innehåll... Vi kryddade hela julklappsbytet med lite glögg och pepparkakor så det blev dagens fika. Thumbs up!

Natti natti
Bite the bedbugs back!
OOO


Shakespreare In Love... With Icecream?

Jo, men nu har det varit en bra eftermiddag och kväll. Jag har pratat med en till ljuskille till modevisningen, gjort historiauppgiften och just fått Spotify! Bra kväll dot com... Och innan det så hade jag naturprovet och sista svenska B-lektionen för det här året... Mitt lag vann en liten 70%-chokladkaka var i en Shakespeare-frågesport. Det här blev resultatet när det var avslutat:


Är han inte vacker? Och djup för den delen... Som en riktigt Shakespeare-tragedi!


Nu är det bäst att pallra sig i säng. Imorn betar vi av nästa plugg-sak på tur och har jag tur trasslar jag ihop nåt att ha på mig på lördag.

Snön ligger vit på taken
endast tomten är vaken...
God natt, små nissar!


Cellen Screwed...

... OCH DET ÄR ÄNTLIGEN VINTER PÅ VACKSTANÄS!

Samtalsämnen för en hel vecka är räddade nu när snön har kommit.
På allas läppar: Snön!
... Och vem kan klaga? Jag älskar den! Humöret följer med, alla går från nattsvart depp till att att faktiskt kunna se någonting av sin omgivning efter klockan tre. Idag är det lyx att bo i Norden.


Min utsikt från mitt fönster... Rakt ut i skogen så ingen får njuta av min fina julkula i fönstret utifrån men det gör inget för jag har i alla fall ingen insyn.


Så nu var alltså naturkunskapsprovet klart, tror det gick helt ok, och eftersom vi inte har genomgång av något annat nu så har vi ål timme så tänkte ta en liten powernap fram till lunch.

See you later, alligator
Lek i snön idag?
Kram


Screw Cellen!

Då var det färdigpluggat. Dryg jävel den där cellen...


Eat this!

Nu får det va bra så går det som det går imorn. Sen är det bara att ta tag i historian som står näst i tur.

God natt, varenda cell i din kropp!
Wish me luck...
Hug


Speaking Of Cookies...

... Så kan jag berätta att det gick bra på jobbet idag. Folk var snälla och jag kände mig lugn utan att känna mig långsam. Sen fick jag med mig lite lussebullar hem somjag kunde bjuda la familia på. Alltid uppskattat. Så det blev middag framför TV - Pirates of the Caribbean (ettan idag, Willebror kör maraton) och jag fick sushi vilket jag var stört sugen på.

Tänkte köra lite kakanalys av veckan. Vad har varit mitt kak- & fikningsintag den här veckan och vad har varit bäst:

* En kanelpanacotta i Tisdags på restaurangen "Fem små hus" där morfar Rune (min gammelmorfar då)
  - Smarrig men den var grymt mättande och man var redan proppmätt efter middagen.

* En latte och jag och Lollo splittade på en chokladbiskvi och en citronmarängpaj efter att jag, Lollo och Alice var på Stockholm Modecenter och kollat lokalen till visningen.
   - Mkt smarrigt fika och välbehövligt! Bara sitta och smälta intrycken från lokalen. Fiket låg precis vid Sthlm Södra och har fikat där några gånger förut och tror i alla fall att jag skrivit om det. Så dels därför och dels för att jag inter tog några bilder så blev det ingen recention men det kanske kommer nån dag annars gång jag fikar där.

* Det var bullbak på skolan. Jag missade unfortunately starten så fick inte bidra till baket men fick en kanelbulle av tjejerna i tvåan och sen Felix lussebullar så snarrade även lite på dem sen till mitt i princip obligatoriska kvällste.
   - Goa grejer må jag säga. Bullen smakade lite salt men det drog inte ner upplevelsen. Felix sa att lussebullen var designad efter hans ... men i såna fall måste den vara väldigt kort, bred och litre platt så vet inte vad jag ska tro...

* Fick grymt god äppelpaj hos Pål och Katrin när jag hänkade med Pearsen dit i fredags
   - Jag frågade hur det kom sig att smuldegen var så grymt god... Knepet var, förutom hasselnötter, extra mkt smör och socker. Always a winning concept!

* På dansen hade vi som sagt julbord och Malins mamma hade stått för julgodiset. Det var saffranssnäckor med vit choklad i, knäck-kolor och chokladfudge-kolor.
   - Tillägger inte så mkt. En fet tummen upp bara!

* Som jag redan nämnt ovan så fick jag med mig lussekatter hem idag och en kanelbulle. Jag och Wille splittade på kanelbullen och ett halft blondie-wienerbröd (blåbärskräm på ena sidan, vaniljkräm på andra) som blev kvar från min otroligt långa lunch på 10 min. 
   - Bra grejer ofc. Det är ju inte typ Sveriges bästa kondis för ingenting.

Jättesvårt faktiskt, alla fikningar har varit jättemysiga men the winner of Elin's fika-vecka är... Onsdagens café besök på Söder. En så framgångsrik dag med en så trevlig avrundning är svårslagen. Allt var med - mode, success, secondhand-affär, Söder, latte, kalas sällis. Con grats!


Kakor på en klippa... Det är sommar för mig.


Ska bara såga lussebullar lite innan jag går och lägger mig. Det spelar ingen roll hur mkt saffran det är i dem, de kommer i alla fall alltid vara lite smaklösa. Ändå ska de vara en sån tradition... Så därför ska jag sluta beklaga mig mer nu och dra nåt gammalt över mig. Typ mitt täcke...

Färdig-spoket of cookies
Dream of them...
I will...


Degarkvällen Nr 1

Det händer inte ofta men det händer här och nu! Jag vill inte göra någonting ikväll...
Är helt utpumpad efter dagen och veckan. Bara en dag kvar sen kliver vi på sista veckan innan jullov.

Idag har vi haft julavlslutning på dansen så var upp som vanligt, vi körde solon 11-13 och resten av danserna 13-15 med en halvtimmes paus för att äta och springa och köpa en 20-krs julklapp vilken jag hade glömt. Vid fyra kom allas päron, mina också! och det blev visning av danserna vi gjort hittills. Det va superkul! Det kändes faktiskt väldigt bra vilket var skönt. Sen blev det julbord som vi alla hade köpt olika delar till. Malins mamma hade gjort godaste lussebullarna (så fick jag med lite fika i det hela). Så vid halv åtta idag var jag hemma och efter lite välbehövlig dusch sitter jag nu här.


Blomman vi gav till Jaana, vår egen mamma Dans...


YF under året. Typ anrda lektionen, Skansen i somras & idag... Så fint uppställda


Julklappsutdelning... Jag fick en illrosa massage-grej.

Så mysig dag i slut ändan men den här veckan har tusan varit flängig. Nu ska jag njuta av slutet av Pirates of the Caribean, med hela min uppmärksamhet, som Wille, pappa och Carl kollar på.

Sweets...


The Moon Is Dancing Among The Clouds...

...and my knees are shaking,
and my dreams are braking
But I know I live
But i know i live, today

"Live tomorrow", Laleh


Den här dagen finns det inte jättemkt att säga om men för sakens skull kan jag säga att jag hade sovmorgon till halv tio vilket var najs och jag är skitnöjd att jag inte gick upp vid åtta för att plugga psykologin som jag "borde" gjort för hade jag gjort det hade jag varit en zombie! Jag satt och läste under svenskan då vi i alla fall bara skulle välja ut ett Shakespreare-citat som vi sedan ska illustrera i bilden. Det blir skoj.

Citatet blev (oavsett om ni inte bryr er):
"We cannot all be masters, nor all masters cannot be truly follow'd"
- Iago in Othello

Provet gick bra i alla fall så nu var psykologi A avslutad då då. Lite tråkigt. Önskar att psykologin var en 100p-kurs så den hade sträckt sig över nästa termin också och då hade jag inte ens behövt läsa historia för då hade jag haft tillräckligt med poäng totalt ändå. Well, well... en kurs mindre att tänka på även om historian envist hänger sig kvar en termin till.

Nu ska jag gå och göra som på bilden...


Utö i ettan med Hanell och Madde som sällskap så jag inte behövde bo själv den helgen då jag var ut för att lära mig frukosten.


... Eller okej, nu menar jag inte att jag ska gå och sova på Maddes rumpa vilken för övrigt är ganska mysigt men jag ska i alla fall gå och lägga mig. Titta, så stört långt inlägg det kunde bli fast jag intne hade nåt att säga... Juste, Martina hälsar.

Well, god natt
I know I live today
Kram



London, Milano & Paris, Here We Come!

JA! Idag har vi varit och hälsat på i lokalen där vi kommer ha vår modevisning i vår, Stockholm Modecenter, och det känns GRYMT! Lokalen kommer bli bättre än vi vågade hoppas på och nu är även ljus fixat. Vi ska starta en blogg där vi kommer skriva om vårt arbete med modevisningen och mode och stil på Vacksta. Den komer också bli grymm. Kommer of course lägga upp länk här när den sparkas igång och tänken är att det ska hända nu under lovet.


Från förra årets modevisning som var i samma lokal...

Så livet blev på moln ett tag men tillbaka till verkligheten... Awsome kommer det bli i alla fall men nu är det dags att gå och plugga inför psykologiprovet imorn.

Just hold your head high
One step at the time...

Yo!


FIK 47.0 - Tully's Coffee, Götgatan 42, Bättre Sent Än Aldrig...

Ja, spark i baken på mig nu när jag var på restaurang Fem små hus idag för att gammelmorfar Rune fyllde 85. Då ska jag ju liksom recensera den också men Tully's är ju fortfarande inte recensrat och det var ett så pass bra fik att det inte får gå till spillo. Har också nu efter lite sökande efter adressen till placet fått reda på att Tully's Coffee även är ett eget kaffe-märke och det är fairtrade. Se där liksom, vi smart-njöt av fikat utan att ens veta om'et!




Så till fikat då. Det var kalas på i princip alla sätt och vis, kanske inte de absolut skönaste stolarna men det var najs ändå. Inredningen var lite öken-bar/ engelsk pub + lite italienska influenser som kaffebönor i glaskuber på en vägg. Luddig förklaring men det var mysigt i alla fall. Lattarna va ordentligt stora och fikabrödet likaså.


Amanda fick den snyggaste latten...


Fullt naturliga poser... Fullt normala är en annan sak.

Så jag ska inte bli alltför långdragen tänkte jag. Men jag rekomenderar verkligen fiket. Det var mycket bättre än den såg ut som utifrån. Kan helt klart tänka mig att gå dit flera gånger. För att det var bra fika, det fanns flera olika sorters sittplatser och mycket för att kaffet alltså var smarrigt och fairtrade.  Vill slutligen bara visa lite skumma bilder. Det blev nån sorts big eyes competition eller inte competition men fasligt big eyes...


I guess Amanda vann...

Så där då. Excperience shared... Nu väntar sängen.

Good night, sleep tight
Don't let the bed-bugs bite
And if they do
Hit them with a shoe
By Martinis


Sing Me To Sleep

Jag ska precis gå och lägga mig hmm, känns som att det är då jag alltid sätter mig och skriver ett litet blogginlägg. Well, well, det är väl skoj. Jag tänkte egentligen recensera Tully's Coffee som jag fortfarande inte skrivit om men efter jag kom hem från dansen så hängde jag först hos Madde ett tag sen hos Martina sen hos Sulan och konstaterade precis att nu hade klockan blitt för mkt och det var dags att gå till sängs så ett ordentligt fika-inlägg fick helt enkelt vänta.


En lite random bild från hemma i lördags... (Sara, com on! Would love to see those pictures)


Så det får räcka för ikväll då.

God natt,  my peas!
Peas on earth
Peas out


This Is The Dawning Of The Age Of Us

Dagen har gått över till kväll, kvällen kommer snart gå över till en ny dag. Slutet gott  - Allting gott. I huvudet är fortfarande gårdagen men tankar som när ska jag hinna göra historian, svenskan, APU-rapporten och plugga inför NO och psykologiprovet, har krypit sig på. Men det löser sig... Det gör det alltid.


Hottingar!


Här har vi då ligan som var på förkaka hos mig. Sällan har jag stressat så lite vid fixning inför partaj och sällan har en förfest gått så fort. Sweet. Satt som sagt fortfarande vid datorn vid sex, Jenny kom mitt i duschen, kläderna blev de jag bestämt innan - Poff - Så va klockan sju och det var dags att fixa middag - Poff - Så va klockan åtta, de andra kom och vi slog oss ner för att käka och - Poff - Så va klockan halv tio och det var dags att dra sig innåt. Som sagt... Sweet potatos.

Nu blir det sänggång.
And love will steer the stars...
Sweet dreams



Thumbs Up!

... För gårdagen! Underbart att så många kom. Helt klart min roligaste utgång - Eller vänta, det va ju min första? Eller?


Typ så här kul hade vi!
Bild: Valborg i ettan


Får förhoppningsvis lite bilder senare idag av Sara. Okej, time för skryt: Klänningen på bilden har jag gjort. Den va med på Gymnasiemässan och stod i vår monter ett tag medan den andra klänningen var med på modevisningen. Då hade tydligen nån frågat om den va till salu... Mhmm! Men tyvärr så hade de i montern av nån konstig anledning sagt nej, hur nu de kunde avgöra huruvida det va till salu eller inte. Aja, lite coolt tyckte jag. Färdig skrytet.

Later, dudes...
Bye


Oj Oj Oj...

Sitter här och väntar på att naglarna ska torka. Kvällen till ära är de mörkblå-glittriga. Om jag är järv nog att ha mina egengjorda leggings på mig så kommer de matcha dessa annars får vi se hur det blir... Men med blå-glittriga naglar kan man väl inte misslyckas?

Det gick strålande på öppet hus idag. Tycker tvåerna var riktigt duktiga, vi var duktigare, men fortfarande riktigt duktiga... Fick sedan sjkuts så blev inte ens sen till andra danslektionen. Coolt.

Kvällens största problem är nu att jag inte är helt nöjd med hur jag ser ut med kvällens kläder på mig. Att det är mitt största problem just nu är väl egentligen oändligt fånigt men det är så i alla fall. Kan aldrig vara nöjd med vad jag sätter på mig. Suck... Men kul ska jag ha i alla fall så till slut kommer jag väl dra en sopsäck över huvudet och partaja på ändå.


Kan jag inte bara få gå så här?


Nä nu är det dags att gå och duscha. Kläderna löser sig förhoppningsvis till det bästa...

En annan gång
Have fun
kram


All We Ever Wanted Was To Look Good Naked?

Men hejsan! Tråkig brud som inte skrivit nåt idag. Såg att ändå en del har tittat hit...

Är kvar på skolan ikväll och det här har varit en mys fredag. Bild och öppet hus-genrep i förmiddags. Kändes mkt bra faktiskt och blev väldigt nöjd med bilden också. Får visa den nån dag... Det blev en chill eftermiddag. Vi pös till Maxi. Var tråkigt mätt när jag gick där så va inte sugen på nånting men snackset för kvällen blev till slut en saffransbulle och glögg även en annanas men den gick aldrig åt.

Mys sedan till Idol med Martina, Sanna, Sulan, Enni, Amanda, Hampus, Emelie, My och Felix. Tyckte inte om att Tove åkte ut... men men inget att ta livet av sig för direkt.


Från mitt sista fika som 17-åring. Känns nice. Ska recensera när tillfälle ges...


Så imorn blir en stor dag. Först öppet hus på skolan, sen dans med Otto, sen hem och äta med mamma och Wille, fixa sig så kommer Alice och de andra innan vi drar ut på Pilot. Är taggad men har ust provat min outfit och en outfit utan hår och smink är aldrig så kul så blev lite nertagen men det löser sig.

So just love yourselfs...
and shout it out!
Dream sweet-dreams


Dagen Med Stort E

Nu är jag ätligen 18! Som jag har väntat och nu är dagen förbi. Det känns fasligt bra måste jag säga. Toppen har dagen varit också! Den började med uppvaknande till sång hemma i Tyresö, frukost framför julkalendern och sen bar det av till Sacomässan vilket var väldigt givande. Här kommer dagen i lite bilder....


Jag, Fiia, Jenny och Sara skulle fika men nån kom med den briljanta idén att gå till Fridays som vi inte fick va på när vi vill ta det lite chill i somras. Kändes bra! Här är jag som lite blondare också alltså...


Min första cider (Jo!) för sakens skull blev det. Den ser gräslig ut men den var god... Kaktus!


Snygga töserna på andra sidan bordet. Borde ju skriva om stället men en dag som denna får faktiskt plikten stå tillbaka.

Väl tillbaka på skolan efter dansen (där jag för övrigt blev överraskad med sång när jag kom in i danssalen)...


De söta nissarna kom in och sjöng för mig och fina presenter fick jag. Snygga lila sammets-leggings, ett rosa diadem och två hårband.


Of course skulle de provas på en gång - Underbara! Gav mig på ett försök att se sexig ut i dem men vet inte om jag lyckades. Märk väl att jag fick en sten av Enni och Hanna också, här placerad på mitt knä.


Tada! Känns som de här tjejorna känner mig...


Vad som sen hände med Hanna och Martina vet jag inte riktigt men märk väl att flaskan är från förra veckans nattinnebandy och inne höll då Pommac!

Efter detta har vi nu haft lite trevligt med hårinpackning och mys. Tack, allihopa för en kalas-kalle-tip-top 18 års dag!

Today is the day when the rest of your life will start...
... So siece it.
Love


En Timme Kvar Till 18 - Skoj

Yes, stört och ska inte paja detta moment genom att sitta uppe själv vid datorn hemma utan spar det hela til imorn och alltså gå och lägga mig nu.

Men innan dess bara för att jag är så nöjd över att jag sitter och bloggar från nya datorn så ska jag göra det lite till. Och jag gör det med lite bilder...


Superfina blommor (bland andra) jag fick i lördags från tjocka släkten. De står fortfarande ute i hallen och får hela huset att lukta vår. Blir alldeles glad när jag tittar på dem!


Sköna snubbarna hos Gilli i fredags som fyllde 18 förra måndagen...
Ett halsband jag fick från Annika i lördags. Går inte in på det men vill bära det hela tiden. Det betydde jättemycket för mig att jag fick det av henne...


Det var lite allmänna pics från förra helgen. Hoppas på en del riktigt sjysta nu i helgen också för då blir det "premiär"-utgång! Tjoho!
I övrigt har det här varit en kalasdag! En textillärare i Södertälje dog för ett år sen och nu hjälper en kvinna hennes man att sälja alla sy-stuffs som blev kvar. Så otroligt snällt men också starkt av honom att göra det. Så det låg tyger och annat smått och gott över hela bildsalen och det såldes superfina tyger för nästan ingenting. De hade verkligen hittat rätt målgrupp. Alla gick omkring som i en dröm! Jag hittade en rulle guldtyg, ett märke, fyra rullar sytråd, en rulle flisofix till linningar, tryckknappar, ett svart kuddfodral i linneliknande tyg, lite rosa trikåtyg, en jättelik grå mudd i trikå, svart glansigt tyg ihopsytt till en cylinder och en liten bit spets (vilket tsm blev min klänning inför helgen troligtvis). Allt detta för 65 kr! Helt stört. Och det slutade inte där för sen gjorde jag mönster och sydde ett par leggings som blev kalas som jag också antagligen ska ha i helgen... Som att det inte var nog har dagen nu avslutats med fika på Söder med Amanda, Sulan och Sanna (Sulan dokumenterade så det ska också visas i sinom tid).

Bradag.com
Sleeping time!
Sweeat dreams


Fin I Håret

Tjena

Ett litet historia prov avslutat och snart en liten redovisning. Igår blev det en liten impulsuppfräshning så nu är jag typ väldigt blond (men det va slingor). Har inte riktigt vant mig än men det är tjusigt...


Typ såhär blond fast med längre hår... Fikabild från ettan

Lyktan For The Win
Pysning
Kram


Venus As A Boy

Tjosan mitt i naturkunskapen eller den slutade för ett tag sen så snart är det lunch. Har ingen nätverkskabel så kommer typ inte ut på internet på Klas som jag döpt min dator till. Men men, la över en massa bilder igår i alla fall och det går att komma in på typ grannens internet eller nåt...

Här är min kreation från modevisningen på Gymnasiemässan förra veckan. Designad utifrån låten "Venus as a boy" av Björk


Yes, here it is! Kroppsstrumpa och jättekrage...


Mkt nöjd med sminkningen, här bara halvfärdig dockmen den blev effektfull på scen...

Ingen jättekvalité på bilderna men man kan inte få allt här i världen. Tack, Emelie, som var kalas som modell!

Nu är det lunch
Lejtööör
Kram


RSS 2.0