En Vecka Att Minnas...

Hemma sen några dagar tbx nu men har inte hunnit lägga ner nån tid på min kära lilla blogg... Men för att den inte ska dö så passar jag på nu strax innan läggdags. En annan måste ju somna hyfsat tidigt eftersom man råkar börja halv sju imorn. Lyckligtvis så har jag nu tack vare veckan i skärgårn, lärt känna en snubbe som ska åka genom stan just den tid som passar för att jag ska komma i tid... så käre Hampus plockar upp mig vid min nya busshållplats Sofieberg imorn halv sex för att inte riskera nåt med köer osv.

Jag skulle kunna skriva en utläggning om hur fantastisk denna vecka har varit men det är så mkt fix och trix redan på Fejan så jag orkar faktiskt inte! Ni som vill veta kommer att få reda på det ändå och ni som inte vill veta skulle ju i alla fall inte orka läsa...

Avslutar ändå med att visa lite sköna bilder och sen får det va bra...


Snygga Sysslingar i vått och torrt!


Jenny blev lite sugen på knark men det hade vi inte så stearin fick duga...


Jag och Hanell var veckans grillmästare!


Väldigt fina tjejor!


Detta var en ganska stor del av hur veckan tillbringades...


Nu hade även älskade Nyström anlänt till öarna! Hela gänget samlat...


GlassarN!


Livet leker vad mer kan man säga?


... Sen var de bara två, sista underbara dagarna spenderades med...


... Jenny den fantastiske! Mys, mys, mys, mys!


Tack för en underbar vecka, allesammans! Det är inte sista gången det här hände...

Självklart blev nu klockan mer och inlägget längre än jag tänkt mig men det hör ju till det normala så då behöver ingen sätta filmjölken i halsen. Nu dusch, sen nanna kudde!

Puss, all my lovers out there!
The sun is shining upon us...

Yeah Here We Go! Skären en vecka!

Nu drar jag med mina girlisar till ön en vecka! Fy fan va härligt det ska bli!!


Puss på er, loosers! Vädret är på vår sida!

Love love love love!
Chiao!

GLAD MIDSOMMAR, EVERYONE!

Har Elin kommit på vad hon ska ha på sig imorn? Det har hon! Bra jobbat! Är hon säker på att det är det det blir? Det är hon inte! Tusan också! Har hon målat naglarna? Nej inte det heller. Kommer hon va missnöjd och lack imorgonbitti oavsett? Det kommer hon... Kul.

Men det behöver jag ju inte fundera mer över nu. Istället kan jag meddela att jag har fått en alldeles egen nyinköpt 120-säng! WOHOOO! Skönast i världen dessutom! Så nu är rummet ommöbleat igen och än en gång har jag överträffat mig själv! Moahahahaha! Dessutom har jag nu finally fått upp mina speglar så jag slipper springa in till päronen eller Wille för att se på mitt vackra jag stup i kvarten.

And that's all I have to say about that...

Imorn bär det av till Strängnäs för midsommarfirande hos mormor. Önskar alla en riktigt najs midsommar & avslutar kvällen med en bild av snyggingen själv!



Good Night - Sleep Tight & akta er för skumma bilförare imorn!! Midsommar är den onyktraste helgen på hela året!

Små grodorna, små grodorna är lustiga att se
Små grodorna, små grodorna är lustiga att se
Ej öron, ej öron, ej svansar have de
Ej öron, ej öron, ej svansar hava de

"IQ-brefriad sång" okänd artist

FIK 21.0 - John Chris Coffee, Drottninggatan 29, Kaffe På Maten Ville Man Ju Ha...

Ja, jag vet vad ni tänkte om ni läste förra inlägget... "Men dom tog ju inge kaffe?" Lugn, så här blev det:

Kofy skulle stänga men vi ville inte dra oss för det. Så vi gick ca 50 m ner på Drottninggatan (mot Gamla Stan) och fann Caféet John Chriss. Enni hade varit där förut och det va ett riktigt fint ställe. Det var stort inuti fast med ganska mycke skiljeväggar så det blev inte så högljudt ändå. Personalen var inte den trevligaste men det var sällskapet så det gjodre inget. Inredningen va lite kunglig av sig utan att vara tråkig och blek utan mer cool och i rummet vi satt så fanns det smycken i montrar längs väggarna som man kunde köpa. Lite annorlunda. Fina uteplatser hade de också!


Hade ingen egen bra bild så snodde en på internet...

Där blev det som sagt kaffe och en chokladboll som var ovanligt god. Den var rätt mjuk och smakrik istället för hård, torr och tråkig som de kan vara ibland. Sen kostade den i och för sig 24 svenska riksdaler men det var väl okej när man delade på den som tur var...

Nu ska jag lägga i en hårinpackning som kan vara över natten för mitt hår är inte det gladaste på mig dessa dar. Dusch utan balsam och föning utan borste var inte vad det hade tänkt sig...

Puss och god natt, alla glada!
Vad ni än gör dröm inte att ni försovit er! Ni kommer inte kunna slappna av på hela dagen!
Löv!

FIK 20.0 - Kofi, Drottninggatan 37, vid Plattan Med Enni-Babe Som Jag Inte Träffat På Nästan En Hel Vecka!

Yey, jobbat idag och nu är det semestrande ett tag framöver! Tjoho!

Kände mig lite oruttig idag men det kanske hör till. Jag ställde i alla fall inte till med nåt och kallskänken Mange har till slut lärt sig hur jag är släkt med Gunnar som varit min fot in på Vete-Katten...

Efter jobbet träffade jag Enni-Penni-Päron-Puss på Centralen. Fattar inte att man kan flina så mycket av att träffa en annan människa för att man inte setts på mindre än en vecka! Vi pös och käkade på K o f i. Ett café som ligger på Drottninggatan precis ovanför trappan vid plattan.

Öppet ställe var det utan att kännas för stort och lagerlokal-aktigt. Det blev en salami/ brie-panini för mig och en ceasarsallad för Enni. Smarrigt värre! Inga större invändningar... Hade en hel del att säga varann. Men är man van att ha koll på varann 24 timmar om dygnet så har man en hel del att ta igan när det gått 6 dagar!


Najs...

Bara för att jag känner för det så bjuder jag på lite fina Enni & jag-bilder. Se & njut!


Valborg -08


Nyår 07/08


Jag, Enni & Martinis på stan nån gång i ettan


Hemsk bild från ettan - Så där lagom fräscha som man bara är på Vacksta...

Det var det... Fast inte riktigt. Skrolla upp igen!

FIK 19.0 - Coffee Dacapo, Götgatan 84 & Drag Me To Hell

Nästan tillbaka i nutid!

Gårdagen gick till så här:
Hade glömt ställa klockan men som tur var ringde pappa och väkte mig. Fick ganske bråttom men komiväg i tid. Fick i alla fall vänta på bussen i 20 min av nån anledning så hade typ inte behövt stressa. Kom i alla fall i tid till Vete-Katten... Jag är helt enkelt cool!

Efter jobbet va pappsen kvar i stan så vi käka på Burger King... Najs!  Sen kom han på att han  va sugen på att se en bio som började om 5 min. Vi tog ett snabbt beslut och kubbade dit! Permiär för min del för skräckis på bio... Jag höll för ögonen en hel del.

Drag Me To Hell


Den va inte mysig alls men det va väl en bra skräckis. Sevärd om man vill bli skrämd... Men det finns också läskigare.

Mamma slutade sent så vi va klara samtidigt och gick på Coffee Dacapo. Ett riktigt fräsht fik på Götgatan där vi har varit nån gång förut och har varit där med Jemp flera gånger också. Dom har ett stort sortiment av te'er, varma mackor, sallader... Det är fräscht och man blir mätt. Det är synd att det ligger på en så tråkig del av Götgatan för det förtjänar att vara mer välbesökt än vad det är.



Så ligger det till! Helt klart ett bra alternativ, framför allt om det inte bara är en paus i schoppingen utan middag, lunch eller långsittar-fika man är ute efter...

Dessutom har de fräsch toa! har kommit på att man dömmer ju fakiskt ett fik till ganska stor del efter toan om man går på den. Fräsch toa - Fräscht fik... Oftast.

Nu bär det av till trafikskolan på synundersökning!

Long Live Life!

Restaurang 1.0 - Grill, Drottninggatan 89 & Flängig Dag Med Skolavslutning

Lite off att skriva om skolavslutningen nu... Så jag gör inte det utan hoppar direkt till kvällens resaurangbesök med madre och padre. Vi gick på GRILL!

Coolaste stället! Första delen va inredd som typ en massa små vardagsrum med soffor och grejer. Delen vi satt i var mer medelhavsinspirerad och hade lite så där coolt antikt slitna speglar över hela väggarna. Mellan köket och restaurangen var det bara en skiljevägg så man kunde se kockarna när de jobbade. Vår servitör va cool! Maten va såklart god men mammas och pappas rätter va coolast. Pappa fick sitt kött på en liten minigrillpanna med ett ensamt grillkol under. Mamma fick en typ stenplatta med en liten låga under där hon fick steka sina tonfiskbitar själv ca 15 sek på varje sida rekomenderade servitören. Däremot va min efterrätt coolast. Den bestod av maräng, jordgubbar med ingefära och lite glass. Den serverades i en skål med jordgubbarna och glassen underst och sedan marängen som fortfarande inte stelnat som ett stort fluffigt lock ovanpå.



Som ni säkert förstår är detta inget ställe man går till om man ska gå runt på ett studiebidrag varje månad men det är definitivt ett ställe som gör det värt pengarna om man hade dem. Det är ett ställe helt i min smak!

Grill Is Tha Shit!
Chiao!

Eeeyo! Elin Is Not Going To Work Today

Fatta grejen, idag är jag ledig! Okej, det kanske inte är så stor grej och jag hade inte haft så mycket emot att jobba men självklart är det ju bajs-skönt att istället få reda på att man är ledig. Ringde alldeles nyss till Vete-Katten för att dubbelkolla hur det låg till... I schemat stod det jobb Onsdag 16:e och ni som har koll borde veta att det är den 16:e idag men onsdag imorn...


Chokladbollar ála Eva & Elin

Mkt fina! Receptet finns i "Choklad" av Elisabeth Johansson och finns att köpa bl a på Designtorget. Boken var en present till mor min när hon fyllde år.
Bollarna blev lite för mjuka men det är nog tänkt att vägas upp med att man rullar dem i smält choklad innan man rullar dem i strössel eller pärlsocker. Det å sin sida är mest snyggt att titta på... Pärlsocker klår strössel med häst längder när det kommer till smaken! Men helt klart värt att testa till kalas eller så.

A Lot Of  X's & O's

FIK 18.0 - Café Gränden, Gamla Stan T-banestation - Nystylat

Hej, jag är en dålig människa som inte skriver. Skulle vilja hoppa direkt till nu men jag vill ju faktiskt skriva åtminstone om de fik jag besökt även om det va några dagar sen nu... Jag har min plikt!

Så picking up where we left of last night... Vi hade varit på Nordiska muséet. Jag, Hanna, Jennifer och Maria tog eko-cyckeltaxi in till Gamla Stan. Fett kul! Vi lyckades dessutom pruta ner priset till 30 kr till Gamla Stan istället för 40 kr för en kvart och det tog säker 20-25 min till Gamla Stan. Sköna killar som körde... De gav och även lite sightseeing i Sthlm. Haha!


De hade t o m  musik Veckorevyn och Illustrerad Vetenskap att bjuda på... High class cyckel-taxi!

Väl framme skulle vi fika på Café Gränden. En liten favorit i repris för min och Hannas del. Till Hannas stora besvikelse hade de gjort om så det var inte längre lite bar med trästolar över det hela utan mer vanligt stockholmsfik men nästan lite rullskridsko-bar-känsla... Jag tyckte det va mysigt i alla fall.

Kaffe och en fransk chokladtårta blev det för mig. Påtår kostade 7 kr - Stort minus för det! Sånt kan man bjuda på...


Fräscht va det...

Är grymmt omotiverad idag och orkar därför inte skriva mer nu. Har jobbat min första ordentliga dag på Vete-Katten idag så det är väl därför. Fiket är i alla fall ett värdigt alternativ om man behöver en paus i Gamla Stan men det finns bättre. Imorn tänkte jag skriva om Grill. Ett fett coolt ställe som jag var på med mamma och pappa efter skolavslutningen...

Puss & God Natt
Keep Up The Good Mood - Atleast Try...
Chill, please...

Fair Fashion, Nordiska Muséet - Så Jävla Bra!

Haft way to much att göra de senaste dagarna så bloggning har hamnat i skuggan vilket ni som tittar hit ofta kanske märkt om det finns nåra som gör det...

Hade a good time at Mörkö men tusan, vad vi va mitt ute i ingenstans! I säng fyra, upp vid sex för att hinna med bussen som va framme i Tälje vid åtta, träffa de andra vid nio och sen bra det av till vår Hufvudstadt el Stockholmo... eh ja (?) Utställningen  vi skulle gå på var på Nordiska Muséet och hette "Fair Fashion". Utställningen va hur bra som helst! Vi hade guide (en vi hade haft förut, hon har ticks men är grym på att berätta!) och det gjorde mycket eftersom man får en bild av hala utställningen på ett annat sätt då...



Vi fick reda på en hel del riktigt ruggiga saker om hur vår konsumtion påverar miljön och andra människor och hur sjukt mkt kläder vi köper och slänger varje år. Kommer inte ihår siffrorna men ohållbart höga i alla fall. På första bilden ser man en stapel av pet-flaskor från golv till tak. Dagligen konstvattnas bomullsplantage med vatten från Aralsjön som kanske inte ens kommer finnas snart för att så mycket vatten tas. Så mycket vatten som flaskorna på bilden skulle innehålla skulle räcka för att framställa bumull till ca en tredjedel av en tröja...

Det som var bra var att utställningen började hemskt men gick över till att visa dockor stylade av olika designers med enbart fairtrade, eco, rättvisa och secondhand-plagg. En docka hade på sig Cheap Monday-jeans, de är inte ekologiska men tyget till fickpåsarna är det... De fick alltså vara med för att nånting är i alla fall bättre än ingenting alls. Ingen kräver att ni ska bli hel-eko... men man kan alltid göra något.

Jag rekomenderar alla att gå och titta på den här utställningen. Den får en inte att känna sig som en hemsk människa utan den inspirerar mer till att välja kanske något lite smartare plagg, tänka efter en gång till innan man köper den där tröjan som man i alla fall knappt kommer använda och rota igenom garderoben en gång till och hitta det där plagget som man glömt men som knaske faktiskt va ganska snyggt...

Auf Wiedersehn!

Kolla Kolla Att... Jag Är Ett R-Eko Snille!

Har naturkunskap nu och vi har precis fått göra ett quiz om hur många jordglober som behövdes om alla levde som jag. Nu skulle vi ju som ni ser inte överleva även om alla levde som jag men det är i alla fall en bra bit under medelsvensken och många andra som gjort testet har varit upp i typ 4, 5, eller 6 glober... Så 1 ½ är ju ändå nåt att komma med.


Mmm... Funkar kanske. Hemsidan va rätt najs acctually - www.myfootprint.org

Nu blir det inlämning av fördjupningen, sista biten på fackteckningen och kommer i alla fall en bit till på religionen. Hm det kanske går det här, hörni... Med betoning på kanske.

Chill Tha Dough! (Chilla Degen)
Love!

Första Sista Rycket - Räkna Med Flera...

Yes, nu är det dags att göra klart sekt-arbetet i religion! "Varför sitter du där och bloggar för då?" undrar kanske du. Ja, det kan jag ju säga att det har jag inget vettigt svar på. Ska gå och läsa när som helst men vill ha sällis av Sulan som sitter här brevid och borde plugga lika mycket som jag...

Idag har jag i alla fall redovisat både drärkthistorian och min fördjupning så ska bara kompletera med lite biler på den första och lite text på den andra... Najs ändå! Sen blev vi bjudna på glass och allt detta innan kl tio imorse. Då åkte jag hem för att hämta min phone och hann dessutom käka lunch och kolla klart på Hair. Så underbar film åtminstone till strax innan slutet. När jag inte tänker mig för så önskar jag att jag levde på 70-talet. Sen kommer jag på att många av hippiesarna typ sov utomhus och ofta inte hade mat och typ levde enbart på knark som det för övrigt kryllade av... Inte lika okej, jag menar vart tog fika vägen i bilden? Mhmmm juste, helt plötsligt blev 70-talet inte lika kul...



Så... Nu kommer motivationen! NOT! Men får väl lov att ta mig i kragen ändå... Det ska ju inte va något värsta avancerat.

Överdriven For Life!
So Long, Suckers!

What Happens On The Weekend Stays On The Weekend

En bild säger mer än tusen ord, eller hur? Men det krävs mer än det för att berskiva helgen. Så jävla härligt! Dansen har gått najs och chilla har jag också gjort lite grann... Försöker i alla fall se som det går att berskiva åtmistone en bråkdel med dessa bilder... Take a good look!


Nykvarnsdagen - Elin goes street bigtime


"Make you the only one" - Bobby Valentino


Inte bara vi dansade på Clownnäsans Dag Skansen - Jacqulines crew Rooftop Jackers va där också


Vår house-lärare - Kyklingen (Jacquline) själv... Cutast i the whole world!


Även vår förra gästlärare Otto va där...


... Med sitt crew Complete Dancecompany! Awsome!


Så med dessa fabouless här jag tillbringat min helg! Kärlek till er!

Juste, vi hade massa tid över innan vi skulle upp idag på Skansen så vi gled omkring. Hänge med nåra sköna bisonoxar, garvade åt några riktigt sjuka getter och morsade på en balett-säl... Mkt skoj, mkt mys!

Läggdags!
Sommarlovs nedräkning på allvar nu...
Pussar!

FIK 17.0 - Taxinge Slott a.k.a. "Kakslottet" & Dans På Nykvarnsdagen

Idag har det hänt grejer ska ni veta! Vaknade hos Hanell, tog moppen hem, drog med familjen och Vanja till Vacksta för att leta rätt på en tröja som jag ändå inte hittade, blev släppt i Nykvarn, dansade i Folkets Park, House och Street, åkte till Taxinge Slott, fikade livet ur oss och nu är jag hemma igen och ska duscha för att pysa igen... Tjoho!

Skulle vilja skriva mer om dansen idag och pappa tog fett coola bilder som ska visas... Men jag ska iväg snart och pallar inte men fika går ändå före allt! Så... Taxinge Slott - "Kakslottet"

Vi kan till att börja med konstatera att det verkligen förtjänar sitt smeknamn för det är få ställen där du hittar så mycket kakor som du hittar här! Det är helt enkelt kakbufé med damsugare och princesstårta och allt annat avancerat du kan tänka dig däremellan! Omgivningen är fantastisk... Fiket ligger ju på slottsområdet så det är alléer, kanoner, gräsmattor, grusplaner, stora blommande buskar osv. Jag hoppas jag får det att låta vackert för det är det!

Innomhus är inte fullt så fint, eller det är mysigt men jag gillar inte riktigt this renässans/ barock/ wienklassisim-sort of shit. Tänk er slott/ kung/ drottning-looken liksom. Inte min stil men uteplatserna är alltså fasligt trevliga! Men pay it a visit cause det är difficult to explain this feta mängd av fika-stuffs!


Läckert huh? Det va ju inte jättevarmt ute men i partytältet med en filt var det toppen...


Pappa, jag, Wille och Vanja hade lite skoj med kameran och en kanon...

Tror ni hajar grejen och gör ni inte det så åk dit så ska ni se att ni förstår... Jag måste pysa nu i alla fall.

Have A Nice Life!
Chiao

Student 09 - Men Vi Lever...

... Nu är de borta. Det finns inget jag kan säga just nu. Det känns okej. Är taggad på nästa år och tror verkligen vi kommer lära känna de blivande ettorna och tvåorna mycket bättre men det är klart att man alltid kommer sakna det som vi haft de senaste två åren...


Serverade på studentlunchen, det va skoj! Och sen fick vi som serverat också studentmaten...


Utspringet, det gick inte riktigt att vara lessen för det va en så glad dag...


Älskade pojkarna piff och puff...


Fantastiska Yamina!

Fler bra bilder snor jag nog på Fejan inom kort... Idag ska jag till Nykvarn och vi på YF ska dansa på Nykvarnsdagen där... Sen blir det nog fika på Taxinge Slott. Recension kommer!


I helgen är vi barnvakt till lilla Vanja, min plast-kusin... Sötnöten!

Nu ska vi dra!
Puss & Kram - Skumbanan!

This Will All Be Over... Men Grattis Kära Yamina & Ett Lyckat Spex

... Jag menar alltså att det inte är en bra sak att allt är över snart. Det är mer en bajssak! Vad vi har här på Vacksta går inte att skriva på en blogg, fånga på bild eller samanfattas som en avskedshälsning på två sidor i nåns studentbok. Det är så mycket mer och det är bara vi som gått eller går här som vet vad det egentligen innebär. Det är som när man träffar nån som gått och slutat här innan vi började... Det känns som man känner den personen för man har liksom tre år av ens liv gemensamt även om man aldrig träffats tidigare. Man vet vad man gått igenom och man vet vad allt har betytt.

Det här är också anledningen till att jag inte skrivit sen i måndags. Jag har varit dyster och jag tycker inte om att skriva dystra saker. Men då missade jag också att skriva grattis till Yamina som fyllde 19 igår. Fick ingen bild på tårtan men den var  vacker och blå. Här är lite av tårtbaket...



Vackert...


Som en liten hyllning till Yamina lägger jag ut de finaste bilderna jag kan hitta...



Du är så duktig på att visa din allra bästa sida...


Men på riktigt är du snygg och jag kommer sakna dig som en jävla gnu!


Hur tänkte den som uppfann studenten?


Idag har vi haft spex också... Det blev faktiskt lyckat! Speciellt med tanke på att vi typ började repa seriöst imorse.
Nu är det snart middag och sista kvällen med treora! Buäää... Vill inte vara utan er! Ikväll vankas en utvärdering för er...

Carpe Diem... För en dag står du där och kommer på att det här är sista dagen det kommer vara som det alltid varit Av någon konstig anledning känner du dig överraskad.
Kärlek försvinner inte...


FIK 16.0 - Muggen, Götgatan 24, Sthlm - Fashion Against Aids

Skönaste skoldagen evöör idag. Drog ner till skön, sola och bada enda fram till lektionen börja. Det va idrott, beachvolleyboll, i badkläder för att sen dra ner till vattnet ett tag igen... Jag menar hur många kan göra så på sin skola??
Efter hälsopedagogiken drog jag, Martina och Lollo in till Sthlm för att hitta nåt att ha på oss på fredan när treorna springer ut... Usch! I alla fall, jag hittade inte nåt tills dess men jag hittade HM's nya Fashion Against Aids-kollektion. Den här blev jag kär i så kunde inte hjälpa att jag köpte den. Dessutom går faktiskt 25% till aids-grejsimojs!


By: Yelle, "You Enjoy Life, Limited Eddition"

Efter några avklarade affärer satte vi oss på fiket Muggen. Grymmt ställe! Dom va jättetrevliga där och rådde mig att prova en smulpaj med jordgubbar och filadefia. Det stod mellan den och morotskaka men Martina tog det så när vi var mätta på vår egen fika bytte vi. Kalasbra! Dessutom fick man påtår på kaffet. Det är service, mina vänner!

Jag rekomenderar verkligen Muggen om man håller till i centrala Söder! Frascht men ändå väldigt mysigt. Sittplatser på gatan utan att man kände sig omkullsprungen. Prima ballerina helt enkelt!


Muggen Rocks!


Nu, mina vänner, är det god natt som gäller... Näst sista veckan i skolan och tiden bara flyger förbi! Usch och fy... Samtidigt som jag verkligen behöver lov... Velig som en kollibri! Blä...

Nej, god natt var det ju!
Smile - This Is Supposed To Be Fun...
Love

And Sunday It Was...

...Bokstavligt talat! Sunny, sunny day...

Hanell, Fiia och Sara sov hos lila moi. Tänker inte säga så mkt mer utan låter bilderna tala ganska mkt för sig själva.


Pinglor på studsmattan...

Superpinglan goes dirty?

Sötnöt goes chill....

Vårt träd med frukt som vi inte vet vad det är som inte går att äta stod i full blomm...

Du är vacker...

Ni är vackra!


Kan säga att lilla ligan med folk som jag inte kände kom hem till mig när my pears åkt hemmifrån et tag. När de kom tbx drog vi till Alby ett tag och sen tbx till mig och chillade. När jag dragit till skolan kom Sebbe och Stoffe som varit med under dagen hit. De fick hjälpa oss med att bygga ett tält eftersom vi skulle campa utanför Lyktan. Sen åkte de typ hem igen. Här är lite bilder från vårt fina uppvaknande i morse då alla kom med bussen. Fast innan det hade jag och Lina redan hunnit med ett nakenbad eftersom det va så satans varmt! 


Varför bygga tält med tältpinnar när man kan ta en stege och lite golvmoppar? Det va faktiskt riktigt skönt...


Hugs!

FIK 15.0 - Café Notholmen, Tyresö - Chilliest Day On Earth

Långsam med uppdateringen... Inte för att det är värsta många som kollar men när det rör sig om två besökta men orecsenserade fik då är det katastrof, oavsett antal läsare!

Så.. Vaknade i Lördags, förvånad över att jag inte var trött, inte var stressad, inte behövde sätta på mig danskläder, inte hade bråttom. Frulle på altanen i lugn och ro och lite senare pös vi iväg mot de avlägsnaredelarna av Tyresö... Närmare bestämt mot Tyresö Kyrka. Det vankades fika med Newstromes på Notholmen. Cyckeltur i kanske hmm... 40 - 50 min, gymmt väder och ut på holmen bakom Tyresö Slott. Det är inte alla kommuner som har ett sånt...


Ganska najs dag, huh? Resten av bilderna från fiket glömde jag hemma i Tyresö.

Det är verkligen ett väderfik. Det finns bara uteplatser och det är riktigt mysiga sådana. De har inte latte utan bara vanligt kaffe men det övervägs av att allt det ätbara är grymt. Mackorna är väldigt fräscha, jag och Wille delade på en salami/ brie för att orka fika. Det var ju inte så länge sen vi åt frukost liksom. Till fika blev det kaffe (gott!) och jag och Jennys mor delade på varsin bit äppel och en bit hallonpaj, så vi fick 50 - 50. Hallonpajen va godare än än äppel...

Miljön talar väldigt mkt för sig själv och det är bra service så vad mer kan jag säga. Sol, brygga, berg & grönt gräs...

Samma kväll blev det tjejchill hos Hedén och volleyboll i hennes pool. Yeah! We Rock!

Time For Sunday...

RSS 2.0