Home Sweeet Home

Tror jag talar för hela familjen när jag säger att det är skönt att vara hemma!!!!!!!!!!!

Kom hem från Vete-Katten förut... Stängde i serveringen idag vilket innebär att man ska räkna kassan... Min värsta mardröm! Hatar det! Lyckas alltid missa nåt och alla vill bara gå hem. USCH!

Men helt underbart att vara hemma igen! Eller att mamma och pappa är hemma igen... Vi åt mackor jag  fick lite grejer som de köpt i Rom. Bl a värsta grymma parfymen...


Incanto Bliss - Salvatore Ferragamo

Asså seriöst, när blev jag så här mammig och pappig?? Vi kollade på Henrik Schyfferts "The 90s - Ett Försvarltal" också. Alla borde se den! Den va ascool... Check It Out! Med det och en tjusig bild avslutar kvällen och går och nannar kudde!


Foto: Lina

Imorn blir det fint väder och deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg!
Live Life Loving Love
Kisses

FIK 14.0 - Café Nova, Luna-Gallerian, S-tälje & Flumm & Tårtbak

Yo Megaflow! Av nån anledning känns det som den här dagen varit lång kanske för att jag hunnit med flera saker som jag inte brukar göra. For start hade vi ingen lärare imorse så jag och Hanna chillade kvar på frullen och gick sen för att plugga lite religion. Det gick hyfsat... det va roligare att titta på alla fina bilder från idrottsdagen på facebook. Spexmöte hade vi på eftermiddagen sen drog jag in til Tälje och träffade Amanda och Sulan som klippt sig.

Vi gick på ettornas modevisning på Café Nova. Guuud va duktiga dom är. Töntigt jag vet men jag blev alldeles glad och stolt över att de gjort så fina saker och att visningen blev så lyckad. Samtidigt tog sig jag, Sul och Amanda smörgåsar. Helt okej och efter satt vi kvar och drack kaffe och fikade. Mys, mys, mys... Det mesta på Nova är bra smarrigt men det bästa är att det är ett studentfik så det är väldigt billigt. Det är väldigt kulturinriktat och det finns t o m pysselrum. Me Like It! Väldigt värt ett besök. Dessutom är personalen oftast väldigt chill. Just idag var det två som också verkade gilla fiket väldigt mkt. Tillräkligt för att gränsla varann och sitta och råhångla... Hm.. Inte helt okej.


Självklart var Maggan där och supporta ettorna...

Väl hemma igen blev det tårtbak. En viss Hay fyller ju 19 imorn!


Starkt jobbat, hörni!

Som att det inte räkte så fick jag nåt litet ryck och tyckte att många va så snygga att de förtjänade att fångas på bild, för att inte tala om mig själv... Enjoy Yourself!


Lina & Hayen kände sig snygga. My Var duktig och pluggade, söt som socker. Sulan satte trenden som lite porrig. Jag gjorde ett försök men.. Näe! TRotts allt är ju två huvuden snyggare en ett... eller näe, så va det kanske inte heller...

Det var det! Sitter just nu och kollar på Sex And The City med Hanna-Panna snart blir det grattning av the Shark!
Tack & Hej - Leverpastej!

FIK 8.1 - Café Valencia, Kringlan, S-tälje & Life In Pics Theese Days

Yo... Är långt ifrån toppen nu. Känner att jag måste bryta denna trend av att ha alldeles för mycke att göra. Lov kanske är precis vad jag behöve räven fast jag inte alls känner mig taggad på det... Vill inte att treorna ska sluta, vill inte att dansen ska va slut, vill inte att folk ska åka bort, vill inte planera, vill inte vara oplanerad, vill inte börja trean, vill inte ta ansvar... Den sista är väl bara att garva åt antar jag.

Men idag har vi haft idrottsdag. Det va riktigt skoj... Här är vad vi bjöd på dagen till ära:


Hela klassen, eller alla som va där förutom två, hade sytt fina små cheerleading dräkter... Yeah! Vi var grymt heta (Haha NOT!) Det togs massa fina bilder. Hoppas kunna sno dem på facebook inom kort.

När alla grenar va avklarade, drog jag, Sulan och Enni till centrum och köpte glass på Café Valencia. Har varit där och skrivit om det tidigare men tyckte det förtjänande att nämnas eftersom de har stort utbud av och väldigt god glass!


Smaskish!

Innan jag återgår till mitt pluggande ska jag bara tillägga att gårdagens glass med Lina köptes i lilla kjosken nedanför Donken vid Maren här i Tälje. Mkt prisvärd smarrig mjukglass men minus-poäng för att dom inte hade sånt där runt tuttifrutti-strössel utan bara sånt där tråkigt karamel. För mig blev det i alla fall pärontopping efter mkt vel...


Najs, najs, najs... Sen bar det av hemmåt!

Här är jag också från middan idag. Lina och jag utforskade hur det skulle se ut med tungpiercing... Jag har ju faktiskt varit sugen hur länge som helst. Det här kanske är startskottet! Nja, får se men det är gymt hett måste jag säga!


Yeah! Vad sägs? Vill höra åsikter...

Nu jävlar blir det ett ryck och sen är jag klar med fördjupningen i hälsopedagogik!
You're the best
You can fuck the rest
Now shall it be Fest!
XOXOXO

Man Vet Ju Hur Man Roar Sig...

Tjo, alla ni som kallar er hot... Oops, helt plötsligt blev det tjo till betydligt färre! Kalla dig själv hot så blir du tjoad av moi + att du kommer känna dig mkt hetare... Det ni!

Näe, hade jag nån poäng? Näe... As usual not. Men jag hade annat att berätta! Sitter som vanligt upp senare än jag borde men idag beror det på att jag är hemma och ända tills nu suttit och varit kreativ, eller jag har i alla fall suttit och sytt men egentligen mest för att jag var tvungen. Varför? Jo, för att imorn har vi något som kallas idrottsdag och då har klassen planerat att liva upp det lite med att sätta vår egen lilla tuch på det hela eftersom resultaten i att friidrottsgrenar ändå inte riktigt är vår starka sida... Det är egentligen en hemlis till imorn men tror inte att någon hinnar läsa det här innan dess så det är chill. Fast låter ändå bli att säga precis vad det är, ni kanske får se imorn men kan säga att det är ungefär lika smakfullt som det här...


Hej snygg!
Outfit - överdrivet matchade linne och leggings från Bik Bok ca två år sen... Ingen fara, jag köpte inget av det!

Näe, men nu är det väl dags att gå och lägga sig på riktigt... Imorn kommer mamma o pappa hem från Rom, de asen. Känns som jag kommer va ofrivilligt sur på dem utan att vilja det bara för att dom har varit borta nu och för att jag sett dem så lite på sista tiden. Men det låter ju väldigt onödigt så ska försöka skippa det!

"Färger på gatan, tusentals liv
Det händer runt om mig, men inte in i
Och så många kansken som susar förbi
Så ge mig en hand att hålla mig i..." 


"Hur kunde jag", Caroline Af Ugglas


Sov Gott - Vakna torrt

Näe....

Det här är superchill! Sitter ute på baksidan med datorn, har lunkat runt och fixat me grejer, packat upp slängt alla äckelkläder i tvätten... Men börjar bli ordentligt uttråkad! Skulle träffat Jenny-Penyy-Baben min men nu blir det inte så.

När jag nu inte har nåt bättre för mig kom jag att tänka på hur otroligt snart du åker... Ett år ska du va borta! Hur fan ska det gå? Du har ju alltid funnits här! Ända sen dagis för tusan... Jag kommer sakna dig så otroligt mycket!


Foto: Pappa, Huvudskär -07

Jag försöker få in att vi aldrig är längre än ett telefonsamtal från varandra, men andra sidan jorden är fortfarande ganska långt bort i jämförelsle mot att stundtals nästan ha bott tillsammans titt som tätt under hela livet.

Bara så du vet, men det vet du egentligen redan, men jag kommer alltid att finnas här för dig även om det kommer att vara ett fett jävla jordklot emellan oss!

Nu kom farmor-slarmor och Wille! Skönt me sällis!
Pussar och kramar i jätte mängder
!

Always Unique - Never Boring

Here we go... Känner att helger då jag inte har tid att skriva nåt under hela helgen börjar bli lite av en dålig vana för det blir så tråkigt mkt att skriva om och då vill man nästan skriva det i punktform och det är inte alltid det skojsigaste... Men det skiter vi i idag och så gör jag det ändå!

  • Det började i torsdags. Mamma, pappa & Wille drog ut till landet där farmor och Wille skulle va eftersom pärisarna skulle till Rom (Kul...). Eftersom jag skulle vara i S-tälje förmiddag till kväll torsdag, fredag, lördag så kändes hemresa till ett tomt hus för att sova och tillbaka nästa dag, ganska olockande. Därför krävdes serious planering! Danskläder till alla olika klasser, sovartiklar, lite ombyten, scenkläder till fyra olika nummer (+ extra eftersom jag inte visste vad jag skulle ha och lånade ut) och festkläder till Johans 20-årsfest. Resten av torsdagen spenderades dansandes. Först två timmar balett med Vlademir sen tid att träna själva till halv sju och då street med Jonas till åtta och sen skrev en inledning och repade in den till nio. Blev hämtad av mormor och sov hos henne. Det va jätteskönt att få sova där.
  • Fredagen börjades hos mormor med frukost och en promenad med hundarna. Tåg till Tälje, va där tolv. Jazz med Jaana en timme och sen genomdrag av hela föreställningen typ två gånger. Vi va väl klara till åtta. Åkte hem till Malin med Wille och Malin herself of course. Vi fick tacos och sen marängsviss, hennes päron va verkligen hur gulliga som helst! Sov som en bäver när vi väl somnade... kanske lite för sent som vanligt.
  • Det va bara till att acceptera att det va dags att gå upp när vi blev väckta vid sju lördag morgon. Vi skulle sitta i salongen på Estrad (scenen) kl åtta. Sen inledning, två genrep och KABOOOM! föreställning. Den första va kl 12 och gick helt okej... Asglad för jag spelade mamma i teaterdelen och var berättarröst som inledde föreställningen och på andra föreställningen var jag också den som hälsade alla välkomna och sa vad som gällde i salongen och om pausen och lite så... Aiii! Fett coolt att få göra det! Och jag och Niklas gjorde värsta grymma inledningen till vårt streetnummer som var det sista på hela föreställningen. 



    Malin är söt, alla tittar på vad som händer uta på scen, vad skulla man göra utan hårspray? Fanny är redo för balett, Natasha vill va snygg...

    Sen var det bara till att dra sig! Skulle hunnit till Johan för att duscha osv men skulle inte hinna det så han släppte in mig i Sydpoolens omklädningsrum så jag fick göra mig i ordning där. Det va super kul att träffa alla från Vacksta kändes som jag inte träffat dem på hur lång tid som helst. Och det va ju lite sant... åkte faktiskt hem i tisdags. DJ:n började spela lite sent och han spelade inte riktigt my kind of music men jag hade kul som ett bananskal så det va toppen!
  • Helt plötsligt var det söndag! Hade tänkt åka hem med Hulta men blev kvar och sov hos Johan. Eller sov är kanske att överdriva... efterfest ett bra tag, sov på en madrass i köket tills typ nio då solen gjorde att det blev både för varmt och för ljust för att kunna sova över huvudtaget! Försökte sova i en fåtölj men det gick inte... Klämde ner mig på madrassen med Johan och Martinas kompis Marre men nån snarkade så hela lägenheten skakade så  så var det med det.

    Fick skjuss till stationen. Najs! Inte lika najs att gå hem sen med skavsår, vrickad fot och en 70L-väska.
Nu får det vara nog, mina vänner! Fast kanske inte har nåt bättre för mig så kanske skriver nåt mer om ett tag... T ex hur jag kan få det här inlägget att handla om konst eller fika... Nä men, det behövs ju inte för det här är ju kultur på hög nivå och det ska fan få en egen kategori! Yeah!

What can I say more then potato head? A lot more, Iknow, but it can wait...
Löv, löv, löv....

FIK 2.2 - Chateau Moreau, Vendelsövägen 62 & Miss Li På P3 Live Session... BÄST!

Greatings To Every Carabean Lovers Out There! Har just kommit hem från Sveriges Radio där jag var med kära brudar jag inte träffat på länge men åter till det snart...

Sov som en björn i ide hela natten och sommarn för björnen började vid elva för då vaknade jag. Frulle utomhus och det var så strålande väder att jag blev kvar där när jag skulle plugga men precis när jag fått ut datorn så började det regna. Ironiskt... men det sket jag i för det va mysigt i alla fall. Inbillade mig att det var plugg jga höll på med ända till jag bahövde gå att duscha.

Vi åt middag på Cateau Moreau och jag har ju redan skrivit om det men måste göra det igen för jag har nyheter att berätta! Först de goda nyheterna:
Självaste Anna Moreau är tillbaka efter att ha fött ett barn och hon hade fotat det på Sthlm Model House så jag kommer antagligen kunna boka en tid där for free. Najs!
De dåliga är att hon inte kan hålla fiket rullande med en bebis att ta hand om så hon closar stället inom kort... Så himla tråkigt! Det är ju så sött ställe med så goa grejer! En bild med några visdomsord därifrån läggs upp som en sista hyllning... Tack för alla galletter!


Ligger mkt i det...

Från Chateau Moreau pös jag direkt till bussen för att dra mig in mot stan. Fick tidigare under dagen förresten veta att det inte var Lykke Li vi skulle se utan Miss Li. Viss skillnad... haha! Mötte upp Petra, Lina och Linda som jag inte träffat på skamligt länge! Super skojsigt. Pussar på er!

Spelade gjorde också Christoffer Sander, en snubbe som inte såg så mycket ut för världen men han hade sköna låtar. Bl a hade han gjorde en cover på "mors lilla lathund" ur Pippi Långstrump! Oooooooooooookeej, tänker ni men den va riktigt bra tro det eller ej!

Sedan... Den fantastiske själv... Miss Li! Åååååååh, va bra hon va! Sen står hon under utfrågningen av programledare Markus Krunegård och säger att hon är omusikalisk! Arma männska... Grymmt var det i alla fall och man fick gratis kaffe, te, godis och kakor.... Unbeliveble!


Kära Petra, Lina & Linda. Tack för ikväll, jag hade det underbart och behövde det här! Fick min icke-kostande P3 Live-skiva signerad av självaste Miss Li ville säga hur klockren jag tycker att hon är men fick inte fram rätt ord men hoppas hon förstod ändå...

Har jag kanske inte förklarat vad det var för konsert jag var på? Det är alltså live radio och man får skicka in en fråga till kommande artist och då vinner man biljetter dit... Som sagt unbeliveble! Nu ska jag sova, är inte taggad på det men det behövs. Vet fortfarande inte var jag ska sova de kommande två nätterna och inte vad jag ska ha på mig hos Johan på lördag och det måste jag också packa ner imorn. Suck... näe pallar inte sunka ner mig. Tar mig i kragen och hoppar i säng nu och laddar för fullt ös - medvetslös - toppen - helg!

Oh boy
You make me like
Oh boy
You make me feel like
No boy
Can make me feel like you
I really really want you...

Ur "Oh Boy", Miss Li

Vad sägs om att andas?
Sweet Dreams...

Bortförklaring 2.0 - "Det Är Konst" Sa Konstfackseleven När Hon Åkte In På Psyket...

Yo Bananas!

Okej, ni som knows me vet att denna blogg är skapad för att jag vill berätta för världen vart det är grymmt eller mindre grymmt att fika, vart eller hur du kirrar coola grejer som kläder och andra prytlar som livar upp och för att jag ska få skryta lite över de grejer jag skapar som jag faktiskt blir nöjd med. Nu är det ju så att jag kan inte säga en sak utan att säga tusen (I know...), frågar du om min tröja får du veta var jag köpte den, varför jag köpte den, varför jag var där jag köpte den bl m a (bland mkt annat) men HEY that's just me, I hope you'll like it! Men därför kan det också vara svårt för både dig och mig att veta när ett inlägg gått från att vara coolt till att vara ordbajs om mitt liv, men det är också min undanflykt... Min undanflykt för att få skriva av mig och kalla det för recension, shoppingtips eller konst.

Har jag en anledning till att skriva det här? Nej, som för det mesta inte... Men mellan raderna kanske det inte ens av mig går att urskilja att jag är trött och det har ikväll märkbart gått ut över min självkänsla. Uhoo, run for your life! Filosofen Elin är i farten! Lackar rumpan av mig över att för lite sömn, snorig näsa och kanske lite för mkt att göra får mig att ikväll känna mig lite som en bajskorv. 

Nu har jag släppt det. Tack för mig! Vill då bara hitta en bild eftersomdet alltid är roligare att åtminstone ha någonting att titta på om man besöker min blogg och inte pallar läsa mina fantastiskt välskrivna inlägg och eftersom jag är så kosmiskt snygg!


Foto: Limp
Äldsta fotot evööör! Eller nej okej, det finns foton på mig tagna innan jag va treton/fjorton. Falun - Åh, nostalgikick just nu...

Kollade just igenom lite gamla foton för att hitta en tjusig bild på denna fantasitiska brud som jag ska på... Yeah, Iknow... LYKKE LI-konsert med imorn. Ska bli askul!! Men det där med fin bild på oss båda var svårare. Ändå tycker jag att de här är bland de bästa... Vassegoda och Petra, jag hoppas jag inte behöver va rädd för en kula i huvudet någon gång under morgondagen...


Ja, fina har vi varit genom åren... Men tycka om dig kommer jag alltid att göra!

Nu var det ju det där med läggdags igen... Suck!
Didn't Anyone Tell You, You're Supposed To
Break My Heart, I Expect You To
So Why Haven't You? 

"Unusual You" Brittany Spears, Cirkus
Good Night - Sleep Tight

The New Thing In Town!

Heeeey, hörde om en ny grej idag! Den lät ascool tror jag ska prova det nån gång. Den hette någonting med... hm, vad var det det hette nu ingen... sol.. sov... sova, ja, sova.. hm sooova... ut! Ja, sova ut! Det va vad det kallades! Hört att det lär va typ najsaste grejen folk gör på helgerna nu för tiden och nån hade läst om att det tydligen va "The thing to do this summer!" Så är det, tror fakstiskt jag ska försöka göra det redan ikväll. Wish me luck...


Foto: Super-Sambo!
En lite mer somrig bild skulle varit på sin plats men när man tittar runt på Sambos dator hittar man en del också guldkorn även mindre somriga så take a good look. Detta är också ett utmärkt exempel på vad man gör när mn borde sova här på Vacksta men för ärlighetens skull så måste jag erkänna att för det mesta gör man i princip ingenting.

För att inte förlora mer tid som jag borde ägna till sovande så ska jag runda här...

God Natt, Alla Underbara! Glöm Inte Att Du Alltid Förtjänar Att Bli Älskad För Den Du Är...
"Keep The Love Alive"
- Trycket på en tröja som varit borta ett halv år som jag hittade innanför fodret på min väska igår. Lucky Me!
Nej, juste läggdags var det... God Natt!

GRATTIS NASH 18 F*CKING ÅR!

Hinner jag verkligen skriva om denna lyckade grillferre just nu? Det börjar dra ihop sig mot att ta sig till dansen min... Jo, det gör jag!

Eftersom vi (Jag, Niklas, Ida) skulle va hos Nasha kl 17.00 fräsha och FFF (Fit For Fight) så var det ju bara att skratta åt tanken på att åka hem för att göra sig iordning men det löste sig ändå på bästa sätt. Vi hade ingen gästlärare (Tror Otto gjorde nå Starpilots skrufs...) så hade tiden till att repa danser. Så småning bar det iväg, vi kunde nämligen fixa oss at Natasha's Place.

This Are The Results:

1. Jag och Ida har lite tid att fördriva i Karlberg så ville fika på lilla fiket Mumma men det visade sig ha stängt.
2. Min, Ida & Niklas fantastiska födelsedagsmuffin med 18 ljus.
3. Självaste födelsedagsbarnet! 
4. Yeah! Jag och Niklas - Kvällens början, chill ute i solen! Så J*VLA najs!
5. Jag var tydligen tvungen o va lite boring o svara på nåt eftersom min mobil varit död ett tag. Natasha hade planer för kvällen...
6. Vi va coola som få men kom tydligen inte överens om en pose så körde alla här?
7. Jag och kära Felicia som gick med oss på YF i början av terminen. Hur kul som helst o träffa henne igen!
8. Söta! Ida och Erik...
9. Ida och Flisan - Snygga som få!
10. När solen gått ner var dansen igång men med solen försvann också värmen så det blev till att dansa med filtar innan vi fått upp värmen igen...
11. Grattis igen & pussar på Natasha och tack alla andra som va där för en really nice night!



Extra lektioner idag så dans från fem till tio... Yeah! Here We Go!
Living My Life, My Dream, My Love...
Hugs!

Har Du Kvar Din Röda Cyckelnyckel?

Tilläggas ska att jag blev klart med min fördjupning i fredags som jag sagt att jag skulle bli men inte riktigt själv litade på... Tyget kan tyckas vilja sticka ut dina ögon men det är ganska snällt faktiskt and I just löööv it!

Tadaaa!

Denna tröja har jag mer eller mindre bott i hela helgen - Till Sthlm, till skogås, till vendelsö, hem, till dansen, till Natasha, till Thomas, hem igen... Samtidigt som jag lyckats ha på mig andra kläder där emellan, vet inte hur allt går ihop?

Nu till en viss brud som fyller 18 idag!
To Be Continued...

Piz!

FIK 13.0 - Café 60, Sveavägen 60, Sthlm & Jobb, Mys & Natti Natti Hos Hanell

Oj, oj, oj har inte haft en sekund över till tha computer i helgen för än nu... Så har en hel del att berätta om. Lär få dela upp det på två inlägg. Fik-recensionen ska ju åtminstone ha ett inlägg för sig självt!

Så till fiket:
Från skolan bar det av till Vete-Katten. EEEYYYY! Fick lära mig göra latte på riktig cafémaskin! Nu kan jag dö lycklig... Teoretiskt sett. Allt gick bra kände mig bara lite dum när jag va uppe på bryggan (där det är bordssevering) för att jag inte kunde göra så mkt. När jag slutat så var iaf Sara o Hanell i stan. Varken jag eller Sara, som lät som hon hade hela världen uppkörd i näsan, va pigga på bio så det blev fik istället... Café 60 så klart. Nu kanske ni undrar varför, jo därför att det är enda stället som vi ickemyndiga kan gå till och för att det är enda fiket jag känner till som har öppet till 00.00 alla vardagar och 02.00 på helger men också för att det är ett grymmt fik

Det är ett välbesökt fik med uteplatser som är fasligt trevliga just för att det är på natten dom har öppet. Hade det varit på dagen så ade uteplatserna varit sämre pga av alla bilar på vägen utanför men nu är det ju så att det inte kommer lika mkt bilar på nätterna. Fast på uteplatserna har jag aldrig suttit så kanske ska säga nånting om innomhus istället. En entrévåning med kassan, tiotusen te-sorter (se bilden) och ett rum som inte är lika mysigt som övervåningen. Där är mysiga fåtöljer runt små bord, som är så stora att man inte riktigt vet hur man ska sitta i dem. Tekopparna är enorma (Det är sann LÖÖÖV) och biskvierna håller samma proportioner (se andra bilden).


Det blev en ciabata med fetaostcréme och soltorkade tomater till middag som jag fick när vi stängde på Vete-Katten. Mkt najs...

Detta fik kräver ett besök helt enkelt  och tänker därför inte säga mer. Vill däremot tillägga att vi stötte på en fråga när vi skulle hemmåt... Vad menas egentligen med sovvagn och liggvang? Ska man pippa så får man lov att boka liggvagnsplats för sånt förigår inte i sovvagnen... Eller?


Att ligga eller inte ligga - Det är frågan?

Ended up hos Jenny, det var mys mys mys! Fick låna danskläder för dagen och festkläder för kvällen därpå... men när jag gick upp för att pysa till tälje på lördagmorgon så ringde mammsen och undrade om hon skulle hämta mig. Gulligt! Så fick riktig frulle och mina egna kläder. Det va bra najs det me...

Pussar & Kramar till Männskligheten när den är som bäst - När man får te i stora koppar, när folk håller hand och erkänner att man tycker om sitt liv - Inte Annars!
Voff!

Once Upon A Time We Had Kroki

Jepp, nu är religionsprovet precis avklarat. Sa ju att jag skulle fixa det! Satte mig faktiskt och läste igenom mina anteckningar igår kväll och nä, komihåg lappar är inte okej men vem har sagt nåt om kroppsmålning? Jag tycker väl bara det är kul att rita en mager kines, en korg en hay, en peng, en hand och lite till på min arm. Sen att det får mig att asociera till ditten och datten som är bra att komma ihåg är väl bara tur för mig? Det är soligt i Thailand, där är man buddister. Can't help it...

Jag hoppas det gick bra i alla fall men är ganska säker på att jag inte faila helt...

Tror jag skrev nån gång att vi hade kroki. Juste förra veckan var det vi hade det! För er som inte vet så är det när man ritar av en nakenmodell. Våran heter Evy och va här förra terminen också. Det är riktigt kul men man blir trött av det för det blir krävs ordentligt med kocentration under lång tid i sträck... Vi har 10,7,5,3 och 1-minuters pooser. De här tror jag är tre eller femminuters teckningar.


Det var ingen toppen dag för min del emn den här va den jag blev mest nöjd med...


Den här gick också bra och hjärtat var en liten avreageringskladd...


Varför är jag så trött idag också? Varför är jag inte taggad på helgen när jag ska göra så mycke roligt? Är det för att jag inte vet säkert vad jag ska göra på Vete-Katten imorn? Eller för att jag inte vet riktigt vad jag ska göra efter? Eller för att jag vet att jag kommer va trött på lördagen och för att jag kommer ha bråttom som en gnu till Natasha efter dansen? Eller kanske för att jag inte kommer kuna följa med henne och de andra ut senare på kvällen och för att jag inet vet vart jag ska ta vägen då? Kanske...

Men det ska bli kul, det ska bli jättekul - Jag är bara inte något stort fan av frågetecken.

Det är inte lätt när det är svårt...
Smaklig Måltid!

Dagen Utan Vettig Rubrik... Vad Sägs Om Motorbåtskråksångsvisa?

Nu ni har sladden min hittat hem! Den är lite som mitt band till Jesus... eller nja, nu gick jag kanske lite för långt. Ovanligt... Och hittat hem och hittat hem - den var aldrig längre bort än inne hos Madde. Det är därför man inte ska leta efter saker, då hade jag aldrig hittat den! Vill den sak som är borta komma fram så gör den det, vill den inte så gör den inte det och är den lite velig så kommer den fram precis när mabn skaffat en ny. Där har vi borttappade saker i ett nötskal, lite av min specialitet. Skilladen mellan mig och andra personer som tappar bort saker ofta är bara att jag har så bra relation till de borttappade sakerna så de kommer oftast fram så fort de liksom fått fram sitt statement.

Här är min fördjupning som jag sydde på igår. Glömde för resten att säga att Sulan va jätte duktig och hjälpte mig at sprätta en söm på ena armen eftersom jag märkte att undertråden var beige och inte vit... Illa, illa. Den är alltså inte helt klar, finishen kommer på friday.


Starkt, Sulan, riktigt starkt jobbat!


Vad jag mer har att säga om dagen är att vi hade en ganska intressant sam-lektion, alla va grymt inställda på att få fram va just de tyckte och tänkte. Tycker om det om min klass - Alla tycker så mycke. Vid slutet av lektionen hade Martina små stjärnor över halva handen och min hand/handled såg ut så här...


Så kan det gå. Vill också tillägga att det är faktiskt inte random saker jag har ritat utan varje grej är någonting för mig... men moahaha tänker inte gå in på vad.


Nåt mer? Tja har gjort lite halvhjärtade försök till att börja på hälsopedagogiken men för att plugga idag så kände jag att jag behövde inspiration... KAKOR! Så kakor blev det. Närmare bestämt hallongrottor och nåra t o m med choklad på. Det gick hyfsat att baka dem men att plugga har gått sämre. Det är därför jag sitter här. Sen är det prov på budhism och hinduism imorn men det löser sig... Man är väl lite av en Donut (munk) så det där sitter i reptilhjärnan... NOT! Jaja, som sagt det fixar sig.


Det är Sulans kaffe! Sätt alltså inte makaronerna i halsen - Jag har inte börjat dricka svart kaffe... än. Mysan-Pysan hade sprungit från Tvetabreg (långt med andra ord), det va fasligt bra jobbat.

Nu blir detpluggeliplugg... kanske... nej, lite ska jag väl plugga.

Carpe Diem - Men tänk på att om du lever imorn så vill du väl inte ha sabbat den dagen på grund av det du inte gjorde idag? A-a-aa!
Tjingeling

Kanske Det Coolaste Cyckel-Trycket Evöör...

Yo yo yo!

Elin - har just kirrat en bra bit av min fördjupning i textil konfektion. Wohoo! Den blir najs. Det blir en rätt oversizad tröja som går ner över rumpan och det enda som saknas nu är linningar/kantband/muddar eller kalla det va tusan ni vill men finishen med andra ord. Har jag lite tur och är lite smidig så kirrar jag det lätt på fredag men av nån konstig anledning känns det som att jag inet kommer göra det... hm, undra varför? Föresten är den i ett skitcoolt tyg - Det är vitt med en massa svarta och grå cycklar huller om bullar. Skulle precis gå och hämta en liten sladdelisladd för att kunna lägga in en thusug bild på vad jag alltså åstadkommit hittills men tog mig en titt genom förstret och vad skådade mitt öga? Jo, ösregn. Det avgjorde saken - ingen sladd och därmed ingen bild på tröjan min heller! Punkt!

Har jag nåt mer att säga? Näe... Skulle kunna berätta om damen (...tanten...) som fick tillbaka sina 700 kr tack vare mig och som har varit så gullig och gett mig lite sponsring till Spanienresan! Tjohoo! Så nu måste den bli av, tjejer, för vad ska man annars göra med 300 kr? Jag har ingen aning...


Eftersom jag inte har nåt bättre att komma med och jag inte orkar gå ner till Skogsgård och låna Maddes sladd eftersom min är borttappad, så klämmer jag till med en bild från förra sommarn när Madde-Padde hälsade på mig på Utö. Det va fasligt mysigt... Bl a hade vi pickninck på Pärsholmen med grillade köttbullar, majskolvar, banan med cholkad och en solnedgång. Jättehjärtan!

Nej, nu pyser jag till kvällis och juste, sen blir det förhoppningsvis visning av Eurovision Song Contest-delfinalen i Lavendel (en av våra lektionssalar...) och har jag inge viktigare för mig så kanske jag klämmer till med ett till inlägg lite senare och då förhoppningsvis med sladd.

"The world can live without me - I can't live without the world..."
ur "Salvation" av Laleh
Peace, Love and Understanding, Man...

FIK 12.0 - Café Sense, PUB-Huset & Outfiten Som Håller I Ett Dygn

Nu till helgen...

Efter en pannkaksdejt med min älskade Jemp som senare pös till stan, smarrigare pannkakor har sällan skådats, va jag, herr Hay, Fiia och Sara hos Sara. Det va som alltid mys! Yogurt, Start!, godis, kladdkaka, salta pinnar, Dirty Dancing och goa vänner - Vad mer kan behövas? Inte mkt. Saknade en viss Hanell bara då då (som jag dessutom missat o ringa. Sorry, vännen, vill snackalisnacka me dig ju så lär ringa i veckan...) Planen va att jag och Hay skulle sova hos moi men klockan blev mycke, ögonlocken tunga och lusten att åka hem mindre så vi blev kvar. Efter en smarrig frulle med yougurt och en korvmacka pös jag och Hayen (Fiia hade dragit för länge sen för att döma lite matcher) och lämnade Sara till sitt pluggande.

Hay skulle till stan och jag blev sugen på att hänka... Så det gjorde jag! Dagen innan måste jag kännt lite söderböna-inspiration för det här var lördagkvällens och eftersom det inte blev någon hemresa missinassen så även dagens outfit. Se och njut!


Mobba mig inte för att jag tagit outfit-bilder i lillebrors rum på hans tigger-matta. Det va faktiskt det enda rummet v´med vettigt ljus! I mitten: Dagens look. På sidorna: Gårdagens... Pretty Much The Same.

Jeans Crocker på rea för 79 kr, skärp upphittat här hemma, inte anmält som saknat av någon, kan vara Willes men mitt tillsvidare, t-shirt/tunika Monki, kofta Lindex, sjalen är en present från plast-faster Cornelia och Gunnar, det svarta armbandet är ett halsband virat flera varv tror det är från Indiska, på andra armen är ett halsband från när min moster Tina va i Thailand, min gammelfarmors länk och ett i läder och guld framrotat här hemma, solglasögon från Zara, halsband i guld (på mittenbilden) HM, gula örhängen (jag vet att de inte matchar men orkade inte byta) Wedins. That's It!

Såg ett asfräsht fik på bottenvåningen i PUB-huset (därav rubriken, jag har alltså inte utforskat detta mer nogrannt), Café Sense... Tror jag ändå utan vidare eftertanke vågar säga att detta är ett bra fik, mina vänner! Skall undersökas snarast!


Kan vara en av Sthlms mer okända pärlor...

Det sista jag vill dela med mig av innan det är natti natti för idag är mina fynd, eller ja, fynd kanske är lite att ta i men dom gick på presentkort så bara de gör att de ses som fynd... Dessutom var skorna på halva priset. Dagens inköp bestod alltså av ett par knäskydd som jag behöver på dansen, främst till housen. Det andra var dessa underbara skapelser!


Mina nya skor till streeten!

 Nu behöver jag dessutom inte bära med mig mina gamla sneakers fram och tillbaka till skolan varje vecka efter som jag kommer ha dem på house-klasserna som är på helgera och de här nya på street-klasserna som är på måndagar. Efter detta och flera tröj- och ett kepsinköp från Hayens sida så skulle vi börja dra oss hemmåt men först ett besök hos Sulan som jobbar på Sthlm i Skrapan Götgatan. Jag utförde dagens andra goda gärning: Jag gick och köpte kaffe till Sulish som inte ens käkat lunch... Men som hon själv sa:  Hon får pengar så det väger upp! Dagens första goda gärning va by the way att jag hittade 700 kr + en minneslapp i en bankomat som jag kommer lämna tillbaka.

Nej, vet ni va! Nu måste jag sova!
Sov inte som en stock... Det låter ju inte så skön. Hård och spikrak liksom?
God Natt, alla okyssta grodor!

Love Is All Around Us... Me Like

Har ni tänk på hur folk som tycker om varann speglar varandra på alla möjliga tänkbara sätt. Någonting hos den ena personen går nästan alltid igen hos den andra. T ex: Såg en mamma som hade röda skor med svarta snören, svarta jeans och någon svart ganska kort svart jacka, hennes lilla son, såg ut att va runt åtta, hade svarta skor med röda snören, svarta jeans och en liknande svart jacka.

Ni måsta väl ändå sett alla söta lite wannabe-indie ungdomstjejer, med tajta lite slitna jeans eller svarta leggings och lite längre slapp tröja/tunika, tygskor osv. Alltid håret uppsatt på precis samma sätt. Har den ena hästsvans så har äver den andra det, har den ena valt att ha hippie-hårband så syns det garanterat ett nästan precis likadant på den andra och om den obligatoriska skinnjackan är svart på den ena så har den andra en nästan idantisk fast brun.

En av de sötaste speglingarna är kärlekspar som omedvetat har på sig i stort sett likadana kläder. Såg ett par på tunnelbanan för ett tag sen. De var båda långa, hade varsin nyans av mörkblont hår, deras ben smälte ihop för att jeansen hade samma färg och de båda hade en jacka i varsin dov höstfärg.

Detta är synlig kärlek, mina vänner... Om man öppnar ögonen för den ser man den över allt. Me like, me like... Mycke omtyckande överallt det är så det ska va.

Kärlek till livet! Ett nagellackshjärta på en servett från ettan. Länge lever löven!

Love Is In The Air... Ta ner den på marken och ge den du tycker om en kram.
Love, love, love!

I'm To Sexy For My Land, New York And Japan...

... And I'm to sexy for your party, to sexy for your party! There's no way I'm disco dancing! Yeah!

Och nu sitter jag inte och säger att jag är gudomligt sexig... eller... jo, det gör jag ju. Nu vill jag hitta en bild som beskriver min otroliga sexighet. Hmm... Det är nåt som är lite mer ansträngande än att sitta och säga att man är sexig. Då ska man ju liksom behöva bevisa skiten också.

Åkte direkt från skolan till Vete-Katten idag. Min andra dag med andra ord för en andra gång med andra strumpor. Närmare bestämmt strumpbyxor. Med bokstavligt talat brallorna nere, eller okej strumpbyxorna, kom jag på att jag inte hade med mig extra strumpor så det blev helt enkelt till att köra på med strumpbyxorna under jobb-braxerna mina. Något varmt kan jag ju säga men jag lökade faktiskt inte alls, va bara fasligt hot om mina ben och min lilla stuss... Det gick okej! Bajsskönt, alltså det kändes inte svårt eller jobbigt. Det mesta kändes liksom bara logiskt. Självklart kommer jag ju kunna allt precis som jag ska lagom till slutet av sommaren men det känns ändå som att jag också kommer kunna göra ett sjyst jobb fram tills dess.

Nu till det där med att jag ville hitta en sexig bild på mig själv... (Visst förstår alla att jag är seriös?) Det finns så många att välja mellan!

Men här kommer faktiskt ett litet urval...
I have a strange feeling thet the meaning of my life slowly turns out to be amusing the loved and less loved around me but as long it makes us happy I can live with that.



Det är sexigt att kunna göra avancerade saker med tungan...


Det är sexigt att ha det där hungriga i blicken och många finner det sexigt att få in mycket i munnen...


Man kan vara rätt sexig även i väldigt oromanitska situationer och en dubbelmacka är ju inte fel...


Sotade ögon har jag hört att många tycker är en sexig make... Nej vänta! Juste jag hade ju inget smink där... Ooops!


Och visst är det sexigt att vara lite närgången...

Nu får det vara nog, jag vill ju ha några chanser kvar här i livet. House imorn och får se vad kvällen har att ge. God natt på er. Imorgon är en ny dag nya möjligheter men det är imorn det och just därför är det just nu du har din chans att sova...

Let It Go...
Love

Foxtrot Uniform Charlie Kilo...

... Med andra ord FUCK, med den här designen ser ju inläggen t o m ännu längre ut än de gjorde innan! Men frukta icke, tappra läsare, så mycket är det faktiskt inte. Både bokstäverna och radavstånden är bra stora och det är till hyfsat stor del bilder. Samtidigt hur mkt jag vill skriva är upp till mig och hur mkt ni vill läsa är upp till er men alla vet ju vart man ska kolla om man vill va lite påläst om man skulle bli fikasugen oavsett var man befinner sig. Eller okej, så småning om... Jag har en bit kvar innan jag skrivit om minst ett fik över allt.


Konst By Elin - The Allmighty Grubbelgubben

Jaja, den här designen känns lite bättre i alla fall, lite tråkig men fortfarande najs. Måste bara komma på hur jag vill ha det så kan jag börja jobba på en riktig design eller kanske få hjälp av Pettson om jag har tur??

Nu gör vi ett ryck och tar min oskrivna slutgiltiga arbetsmiljöanalys till nya höjder!

Don't Give Up, You'll Make It...
ur "Bump In The Road", Erik Hassle
Hold Your Thumbs!
 

"Minister För En Dag" - Skoj, men Veggi-Bagel - Ingen Hit...

Bra dag idag. Får jag bara klart min APU-rapport också så kan jag dö lycklig sen... Eller okej, riktigt sååå bra kanske inte dagen har varit men i alla fall. Hade en grymt chill morgon på hemmaplan. Hittade kläder som jag faktiskt ville ha på mig fast min favvo-jacka var helt nerstänkt tack vare cyckelturen till Klinten igår. Den som uppfann stänkskärmar förtjänar inte att kalla sig smart! Ville faktiskt ta en outfit-bild t o m men det blev väl aldrig av.

Vi (klassen) skulle alltså på en aktivitet på Armémuséet som hette "Minister för en dag" men först hade vi lite picknick framför kanonerna utanför.



"Minister för en dag" gick ut på att vi delades in i grupper på 3 - 4 pers som tillsammans var ett land. Jag, Lollo, Oskar och Emma var landet "Cindro". I varje land fanns en statsminister, en utrikesminister (jag) och en finansminister. Man fick veta lite om landet man tillhörde (de va alltså påhittade), antal invånare, problem i landet osv. Sen var det bara att styra och ställa efter behag.

Vi försöktre jobba på vår miljömedvetenhet och därför bygga vatten, våg och vindkraftverk men vi behövde lite ekonomiskt stöd från landet Estigi. De va tyvärr ganska svårflörtade och ville inte bestämma sig snabbare för att jag påminde dem om att det var dem det blåste mot om vårt kärnkraftverk kolapsade... Plötsligt vid ett s k "Regionsråd" förklarade diktaturen Bati krig mot Amaso som just hittat en massa olja. Vi hade alierat oss med Bati men höll på att planera hur vi skulle dra oss ur överenskommelsen som bäst när vi plötsligt fick veta att spelet va slut. Det va nästan lite snopet vi som ville förbättra vår image genom att istället aliera oss med oljerika Amaso och på så sätt bli kompisar med Estigi... Hmpf! Det fattiga landet Dometo sket vi i...



Vår statsminister Louie, Görna Havsregionen & diktatorn Bati Bati's höger och vänsterhand
P.S. Layouten fuckar sig i det här inlägget - Ha överseende!


På vägen hem köpte jag en vegetarisk bagelEspressohouse vid T-centralens tunnelbaneuppgång. Gör inte det! Eller okej, den är sjyst men då är ändå creamcheese bageln mkt godare och den är dessutom också vegetariksk. Den vegetariska va torr och grönsakerna slajmiga. Anledningen til att jag valde den var för att jag inte provat den förut och för att den lät matigare. Det skulle ju ändå föreställa middag... Jaja nu vet ni det.

Nu blir det kvällis - Dags att ta igen min IG-middag (och jag har inte skrivit fel. Det ska stå IG och inte GI)
Fåglarna Älskar Bakom Molnen - Why Don't We?
Love

FIK 11.0 - Café Bristol, Järnagatan 2, S-tälje, Klinten-Fest & Deklaration

The happening of the day har ju helt klart varit Klintenfesten! Den kräver t o m en snabb förklaring:
* Varje år bjuder våra gamla dagisfröknar in till en liten fest för alla barn som gått där + "storbarnen" (de som går sitt sista år). Det blir bål, grillad korv med både boston-gurka och rostad lök. Fett me lyx! Sen blir man indelade i lag och får gå tipspromenad eller göra några andra sorters utmaningar. Som avslutning bjuds det på päronsplitt och popcorn, vi får de rätta svaren och alla är vinnare.

Festen bästa citat (ett av storbarnen när han var lite uttråkad eftersom vi stod inför en utmaning som krävde lite tålamod):
"Tycker ni om att hångla?"
En tjej som går i typ 3:an: "Vet du ens vad hångla är?"
"Jaa! Det är när man är naken och ligger och pussas och kramas!"
SÖTAST EVÖR!


Jag och Meiv (Uttalas Mejv, osäker på stavningen) blev värsta buddies förra året, trodde inte hon skulle känna igen mig men det gjorde hon! Coola Pettson, Meiv & jag hoppar på nergrävda däck... och mina fantastiska gamla dagisfröknar!

Att kalaset alltså va the happening har jag ju sagt men det skapade också en hel del små happenings runt om. Därav fikat! Jag och Sulan skulle åka med två-bussen, missade den men fick som tur var efter lite flirt, skjuts av Emelie. En timme hade vi i stan (oj, oj, säger stan till Tälje - Lantis-Varning!) efter halva tiden hade vi varit på bibblan, bokhandeln, Konsum. Det är duktigt! Så istället för kaffe i farten på Pressisbyris (For you, Madde) blev det fika på riktigt på det ganska nyöppnade och helt oprovade Café Bristol. Det kändes nästan lite lagerlokal för att det var så öppet och högt i tak men det gjorde det väldigt ljust och det är bra tycker jag. Det ska inte va för mörkt och burrigt. De har kört på rätt klassisk konditori-inredning med fräscht men inte helt lyckat resultat. Utbudet var ganska stort men inget speciellt och kopparna var töntigt små!


Stort tack till Sulan mobil-kamera. Kräks snart på min egen...

På det stora hela var det en väldigt positiv fikaupplevelse, kanske berodde det på det trevliga sällskapet, men jag tycker ändå att Café Bristol är minst lika bra alternativ som Café Milano, Tidermans Kondiori eller Café Baccino (eller vaddet heter) om det är Järnagatan (gatan från stationen till centrum) man vill fika på.

P.S. Deklarerade idag också! Stort! Behövde fylla i en ruta och skriva under.

Nu är det natti-natti, imorn blir det upp och iväg till Armémuséet i Sthlm, vi ska göra rollspel - "Minister för en dag." Ifall det inte framgått så sover jag hemma i Tyresö inatt.

"Love Got More Hooks Than a Fishline... " Ur "Bump In The Road", Erik Hassle
Chicken-Kiss! PaKaaa!

Back To Real Life... Eller?

Nu är det skola igen och vi är tillbaka till den vanliga vardagen... Eller är vi det? För nu kommer två helger sen är det långledigt igen och sen kan det ju inte vara mer är två treveckor till sommarlovet! Hjääälp! Det går för fort! Det är inte långt  kvar nu och det börjar kännas. Dags att jobba undan resterna och se till att bli klar nu!

Igår träffade jag Jenny-Penny-Babe i stan och vi strosade omkring och shoppade lite. Mutcho Najso (jag tror jag var italienare i ett tidigare liv)! Jag var duktig och köpte bara tre baner på 7-eleven och frysta hallon på Alléplan under hela eftermiddagen... eller okej, om jag bara inte hade glömt bort det så hade jag köpt ett par jättesnygga örhängen på Indiska för 59 kr också, men nu råkade jag ju glöma det så då var jag väl duktig och sparade dom pengarna istället.

Jenny va inte sugen på att fika i stan. Jag vet! Inte sugen på att fika, vad är det liksom? (Puss, Jemp!) Men det resulterade i att när mamma kom hem på förmiddagen så passade jag på att fika med henne och Wille innan jag åkte in till stan. Hon hade köpt med sig bullar från Pressbyrån, de är faktiskt riktigt riktigt goda! Lite torra men det vägdes upp av att de innehöll mycke smet. Hade inte träffat henne på hela veckan och helgen så det va mys!


Som en viss smoothie-älskare som jag vet läser min blogg borde ha listat ut vid det här laget, så blev det smoothie av den sista bananen och hallonen jag köpte. Så det + Vanilg ekologiskt lättyogurt + bara lite mixade valnötter på slutet blev ett smarrigt mellis när jag och Jenny kom hem till mig. Så småning om var det dags att packa och bege sig till skolan...

TACK igen för en toppenhelg, alla busungar!

Tänk på det här:
Today are the tomorrow you worried about yesterday.
XOXOXOXO

I Spåren Av En Lyckad Kväll

I väntan på mer bilder om jag orkar lägga upp nåra så lägger jag upp några från idag...

...Alla vakna, alla glada, alla... pigga? Nja...


... Efter lite film var det dags att packa, Amanda verkar på topp...


... Gilli lever, vaken? Kanske inte riktigt...

 

... På väg till La Fleur, tråkigt väder? Not...


... Nån vill synas. En Sulan kanske?


... Fräsch som en nyponros. Varför duscha och byta kläder när man kan fortsätta i dem man somnade i?


... Tror ni jag tyckte om duken på La Flerur eller? Det gjorde jag...


... Pussgurka! Chillade ett tag innan alla skulle med sina bussar hit och dit...


... Slitna brudar? Näe, tycker jag inte...


... TACK FÖR EN FÖR JÄDRA TREVLIG VALBORG, ALLA SOM VA DÄR!

Peace Out, Everyone! Spread Love Around You...

Mösspåtagning,Valborg & Avrundning på La Fleur

Det här är ett sånt inlägg som kan bli väldigt långt.... Men det behöver inte bli det och det jag egentligen vill dela med mig av är bilderna.

Idag är det alltså första maj och inte mycket har hänt. Vad är det det heter? Är det folkets dag? Är det idag som alla ska kunna göra sina röster hörda? Skål för det säger jag... Men igår hände det betydligt mer:

På skolan var det efter lunch dags för vårt första spexmöte. Det kan bli riktigt bra det här, hörni! För er som inte vet så gör alltid tvåorna en spexföreställning om treorna som tar studenten nu... *snyft* När vi var klara var kubbturneringen redan avslutad, treorna spelar alltså kubb om vilken klass som får springa ut först dagen de slutar. Sen bjöds det på tårta men måste säga att det kändes lite vemodigt att stå och kalasa för att de ska sluta. Man vill ju inte att de ska det riktigt... som sagt *snyft* och vill gärna skjuta på det så länge som möjligt så sånt här får en att inse att det inte är så långt kvar.


Våra älskade treor som ska ut i stora vida världen om sisådär en månad...


Här är vi snyggingar som lämnas kvar i tryggheten. Vi kommer få det fantastiskt, tjejor! Men åh, vad vi kommer sakna er!

Vi slutade vid två och planen var så här att eftersom jag skulle ha dans så skulle Enni, Martina, Sanna, Amanda och Sulan ta min nyckel och åka hem till mig i förväg efter lite shopping i Sthlm. Jag hänkade med Yamina in till S-tälje. Vi skulle chilla ett tag, käka lite och sen skulle hon få skjuts av Johan till Syd.


Chill vid Maren, Yamina körde visst lite förfest över telefon... Nä, det var seriös planering på båda håll där vid vattnet...

När Fröken Y åkt, hänkade jag på Johan och Simon till Maxi. Passade på att inhandla godis och lite frulle. Det är läskigt dyrt med mat måste jag säga! Känner mig stolt, såg till att välja ekologiskt i den mån det gick... På väg tillbax till Centrum ringer Jaana, min danslärare, och medelar att dansen blir inställd för att så få kommer komma. Jaha?! Då hade jag alltså kunnat åka hem direkt vid två... Aja fick i alla fall en dejt på Donken med Yamina så det var det ändå värt.

Väl hemma blev det fix bigtime! Vi blev så snygga allihopa! Alex lekte DJ med Spotify och Jessica och Kevin lyckades ta mig på bargärning halvfixad två gånger inom en timme eller så.

Vad mer ska man säga? Vi var pepp och på gott humör och efter ett tag började folket trilla in lite smått för att plötsligt komma alla på en gång! "Hur ska det här gå?" tänkte jag när jag hade hela folkmassan där framför mig i hallen. Hur det gick kan jag ju säga nu i efterhand:

En hel drös med människor som alla verkade ha tagit med sig sitt bästa humör och lämnat allt det sura hemma.
Vardagsrummet förvandlades till ett dansgolv som i princip aldrig stod tomt.
Sova väntade jag med till efter frukosten, då blev det i alla fall två timmars sömn innan vi gjorde en insats och städade så huset glänste.
Totalt ett trasigt glas under hela kvällen, det är vad jag kallar coolt!


Efter vacksta-folkets gemensamma städinsats, jättestort tack till er by the way, så blev det filmen "What Women Wants" och sen bar det av till Pizzzeria La Fleur (som betyder blomma på franska). Dom sviker aldrig! Det är deras pizzor som gäller! Därifrån försvann även Vacksta-borna hem och jag lunkade hemmåt i solen.

Nu får vi se om det kommer nåra som vill mysa med mig ikväll. Fast funderar på att skippa allt det, kanske knäppa en film och gå och lägga mig i min ensamhet istället... Får se.

Bilder kommer kanske senare ikväll eller senare i helgen.

Nån gång kanske det går snett - Tills dess: Lev livet!
Löv

RSS 2.0