Länge Sen?

... Ja, känns som det.

Satt på pendeln och snokade på Martinas mobil och hittade den här. Tyckte den var värd att visa...


Vad sägs? En riktig heting...

Måste säga tt jag gillar frippen i alla fall. Lugg kanska är lite av min grej. Något att satsa på igen kanske? Vet ej. Men nu blir det dusch och läggdags på riktigt!

Take Care!
Love


Sumpan For The Win

Hellu

Idag har jag och Martinis tagit en tripp till Sundbyberg där vår kära lilla tygaffär ligger där vi har rabatt p g a skolan. Soft... Jag ville hitta lite tyger till kollektionen för det går lite trögt med inspiritionen just nu så tänkta tt jag provar från den här ändan med tyget först. Hittade inte alltför många men två tyger till leggings som jag ska sy i alla fall. Ett grymt rosa, glansigt tyg och ett typ glittrigt blått. Låter skumt men är snyggt!


Söt!


Sen drog Martina tbx till skolan för att hinna till kvälliset men jag skulle dansa så jag kunde stana längre i stan. Såg att SOUK-gellerian stängt igen! Aaah! Ok, visste att de gått i konken men ändå trodde inte de skulle stänga så här fort...Synd tycker jag. Diggade SOUK.

Tittade in på Weekday också. Nästan för första gången sen jag hade praktik där... Det va kul. Träffade två av dem jag jobbade med förut och la undan ett par skor som jag är i princip säker på att jag ska ha.

Så småning om blev det afrikansk dans och nu sitter jag här. Tror jag ska ta och gå i säng nu faktiskt. Läsa lite och sen slagga. Har hängt färdigt för ikväll...

Simma lugnt & dröm sött!
Många stora pussar!


På Hur Många Skolor Åker Man Hem Och Fikar Med Sina Lärare?

... Jo, En - Vackstanäsgymnastiet. För där har vi ingen mindre än Maggan! Vår kära, gamla, överglada Maggan. Idag har vi varit hemma hos henne och fått fika upp över öronen och fått prata om vår framtid.

Redan på väg dit började man ana att det var Margaretas place vi var på väg till. Vi kom längre och längre ut på vishan och började passera hagar, fyndaffärer, hantverksbodar, söta små restauranger osv. Allt kändes väldigt Maggan. Till slut kom vi ut till ett sött villa område med identiska röda villor med vita knutar. Så klart bodde Maggan i huset med sötaste trägården av alla. Växthuset saknades... men det hade tydligen blåst bort med stormen Gudrun. Attans...

Där blev det först mackor för den som ville ha, följt av små bakelser med citronfromage, bullar, kakor, melon, vindruvor och självklart kaffe, te eller cider för den som ville ha det. Efter de flesta haft sina samtal om poäng och shit så tyckte hon att vi borde vara hungriga så då bjöd hon på varmkorv. Söta lilla Margareta...

Älskade hennes hus! Hon är textillärare och hennes man träslöjdslärare så han hade gjort nästan alla möbler och Maggan en hel del av inredningen och det som inte var gjort av dem var gjort av händiga kompisar eller hantverkare. Så coolt! Hennes kök skulle kunna varit taget direkt ur en inredningstidning!

Tog lite bilder med Ylvas kamera men hon drog hem efter så ska få dem från henne imorn.. så länge får ni den här söta:


Adorable...

Nu ska jag dra på bodypump tror jag. Skulle plugga med Emelie men hon drog med Enni till Trosa och kommer först senare så why not?

See you later - Aligator!
Peas on earth, folks...
Hugs


Longing For Life?

Hej hopp i lingonskogen!

Nu är väv-lektionen precis avslutad och jag ska snart tagga upp till rummet och sätta på mig mina sexiga trikåer och body mm för att sedan få i mig lite middag och sen dra iväg till dansen. Är inte jättetaggad på dans idag men jag är egentligen inte taggad på att stanna här heller. Vet inte vad jag vill riktigt. Jag lyckas bara inte riktigt landa här. Det känns som jag vill ut mot nåt mer... Livet kanske... Tror jag längtar efter studenten och det känns att den faktiskt inte är så långt bort. Vill ut och se världen, ut på äverntyr!

Bjuder på denna. Ännu en av mina & Sulans stulna model-poser... B-e-a-u-tiful!


Nice. Foto: Sulan


Nej, nu pyser jag.
Ha en fortsatt trevlig eftermiddag!
Love!


FIK 38.0 - Café Fåtöljen, Götgatan 12 & Lovley Days...

Skulle ju kunnat ta med det här endast som en liten parates efter gårdagen i mitt tidigare inlägg men ICKE! Den här dan och det här fiket förtjänar ett eget inlägg.

Efter en icke-av-oss-betald taxitur hela vägen från Sollentuna - Trollbäcken (najs) men en hur trevlig taxi-chaffis som helst och nio timmar sömn vaknade jag och Mysan utvilade och glada. Vi kom fram till att en liten tripp in till stan kändes som en lagom söndags-aktivitet.

Sagt och gjort & off we went! Jag ville absolut inte kasta bort mina nyförvärvade pengar men redan i typ andra affären sprack det. Hittade en underbar kort, svart uniforms-jacka på VILA för halva priset på 500. Taget!

Men huvudnummret för eftermiddagen var ändå fikat. Gick lite längre på Götgatan i vanliga fall för Muggen fikade ju jag på i fredags och Espressino mitt emot var fullt och hittade därför en ny pärla - Café Fåtöljen. Super mysigt med inte allför stor golvyta men högt i tak och därför en extra våning med usikt ner på entréplan. På Mys begäran ska jag säga att trappen var läbbigt brant. Som det hörs på namnet så fanns endast fåtöljer. Dessa i skinn kring små runda bord. Priset var i underkant för vad det brukar kunna va och när jag fick in min smarriga salami/ brie-smörgås så måste jag säga att det var grymmt prisvärt! Även chokladbollen som blev min efterrätt var smakrikare än de flesta. Mer Café Fåtöljen åt folket! Besök det!


Fatta det där är en macka! Två coola glasögonormar, jag med mitt loppisfynd från i fredags runt halsen...

Well, that all I have to say about that... Efter fikat blev det hemfärd, sen drog vi ut på promenad och så småning om var det dags för My att åka. Hon börjar tidigt imorn. En annan börjar ju halv ett och söndagskvällar hemma är fett chill så My fick skjuts till pendeln men jag följde sen med hem igen... och nu är jag här och det är dags att dra sig till kojs.

Tack för denna halg, kära ni!
Vi är vackra allihop! (Thomas Di Leva)
Wish you beautiful dreams but even better reality...
Sov sött

FIK 37.0 - Robert Pauls Coffee, T-centralen & Modevisning, 40-årsferre & Mys Med My

Helloo, is it anybody out there... Sitter här hemma o kollar på Kenny Starfighter.

Nu har det varit full fräs igen men det har varit riktigt skoj. Igår dorg jag till Tälje vid nio, väl där blev det massa fixelifix och vid ett var det modevisning. Inte för att skryta... eller jo, för att skryta, det märktes att modevisningar var lite mer vår grej än Baggiumgymnasiets stylistlinjes. Moahaha! För den som inte vet det men det är dom ska fixa styling och make på modevisningen i vår. Bilder kanske kommer senare när jag kunnat sno från fejan...

Efter modevisningen drog jag och My till stan och mötte Jenny. Innan vi skulle bli hämtade av Thomas ute i Mörby så hann vi med en fika på T-centralen. Ett ställe som jag inte visste låg där och som även går att hitta i Söderhallarna Medborgarplatsen - Robert Pauls Coffee. Helt klart dit man bör gå om man ska fika på Centralen. Låg off från allt spring (mitt emot Burger King) så inte mitt i all smet som det vid Donken. Det var fräscht och mysigt men snobbigt dyrt. Jag handlade inget men hittade en 20-lapp som My kunde handla kaffe för (som kostade 27 kr - Töntigt!)


Jag lovar, koppen va pytteliten! Men det ingick påtår så då lugnade jag ner mig...

Till slut va vi i lokalen där festen skulle va i alla fall och allt drog igång. Det va full fart från kl sex till två på natten men vi gjorde det fan bra! Det va välkomstdrink, buffé, efterrätt osv. + totalt ca 65 pers. Nice work, girls! We Rock!

Löööv!

FIK 16.2 - Café Muggen, Götgatan 24 & Grattis Sebbe 18 År

Yo, everyboby!

Jag är ju så cool så jag får skjuts till Älvsjö nu på morgonen. Yeah! Elin behöver inte stressa! Vad som inte är lika coolt är att jag va bombsäker på att jag skulle få lön igår vilket jag inte fick... Doh! Mamma var räddare i nöden så nu är jag skyldig henne pengar för en jätte snygg halsduk jag hittade på loppis på Medborgarplatsen och ett par leggings i krossad sammet från Bik Bok. Sen blev det en ganska snabb fika på Muggen, fett bra ställe, för sen va mamma så gullig så jag fick klippa mig. Det va på tiden så nu är jag fräsch och fit for fight för modevisning och 40-årsfest. Eller inte egentligen för jag är inte hel nöjd med allt jag ska ha på mig. Surt! Men riktigt nöjd är svårt att bli.

Gtattis i efterskott till Sebbe i alla fall som firades i går också. Jag och Jessica tog lilla racerbilen Doris dit men ham igen ganska fort för hon var sjuk och jag va trött och skulle ju upp idag.


En sån present man får från riktiga vänner... Det och ett set för att kunna juta ett stycke snopp i choklad. Jag är alltså ingen riktig vän då då...

Nu är det dags för pys!
Which me luck!
Chiao!

Hej Trött!

Elin har sovit för lite. Hade det varit förra året hade inte det varit någon ovanlighet - Det hade varit vilken dag som helst. Men det är inte så längre. Jag tycker om att sova och har märkt att allting är lättare och roligare om jag får bara den där extra timmen sömn när man i alla fall inte skulle gjort något viktigt.

Har varit och dansat idag. Först jazz, vi höll mest på med våra solon, och fortsatte sen med nybörjargruppen i street. Det är ganska basic men jag har ju aldrig fått lära mig grunderna och det kostar ju i alla fall inget extra eftersom jag går på YF så det kan ju bara föra nåt bra med sig. Men var faktiskt ordentligt omotiverad! Och där har vi det igen - Antagligen p g a för lite sömn.

Jag har ju inte sovit såå lite men det behövs kanske inte mer är nån timme för lite hit eller dit två nätter för att man ska bli ganska nere.

Så därför ska jag nu göra nåt åt saken och gå och lägga mig tidigt. Sitter inne i skolan och har fortfarande inte duschat så det blir först det, sen kanske en till kopp te, lite bok och sen sova... Tror ni jag lyckas? Tror faktiskt det själv... Missar inget i alla fall. Halva skolan har sina pojkvänner här så vågar inte direkt störa nån ändå...

Bjuder på den här fina bilden bara för att jag diggar den... Music for life!


House...


Imorn förljer kära My med mig hem. Det ska bli jätte kul! Det blir middag hos farmor, kanske fira Sebbe, modevisning och Thomas 40-årsfest... Full fart!

God Natt, alla fina människor!
Praise the sömn!
Sweet Dreams!


FIK 13.1 - Café 60, Sveavägen 60 & Mkt Hit & Dit

Tjena!

Det känns som jag inte hunnit skriva på jättelänge men det är inte så lång tid jag har bara hunnit göra mycket... Därför blir det nu de senaste dagarna ganska kortfattat. Skulle kunna skriva mkt och mkt utav det men gör inte det... Tar det lite snabbt istället och fortsätter leva i nuet:

Tisdags:


Nu har vi fått ta vårt skolfoto. Här lite bilder från spexfotot... "Vem blir årets Miss?" 

 

Efter skola och massa foto bar det av in till stan för att titta på pjäsen "Shopping & F***ing" för Svenska B. Den va jättejobbig och människorna va så tragiska... Skulle vilja skriva om hela bara för att jag blev så upprörd av den men orkar inte... Aja, det är väl bra om jag ska göra en recension på den.


När föreställningen va slut pös de andra hem men jag, Emelie och Sulan som skulle sova på hemmaplan eller asså i Abrahamsberg och Tyresö gick till det kära gamla Café 60. För mig blev det en smarrig toscatårta och inte så jättesmakrikt chai-te. Det var som vanligt mysigt men högljutt.

Onsdag:

Igår va en najs dag, förutom att jag var trött för att jag kom hem ganska sent. Det var stadsvandring med historian på morgonen (det va därför jag åkte hem kvällen innan). Igår kväll kom flera gamla Vacksta-nissar hit. Bl a Lina som jag inte träffat på jättelänge kändes det som. Hon har bott i Sthlm hela sommarn och vi har inte alls setts mkt och nu ska hon flytta till Norge till Ankan och sen till Australien ett år! Usch!! Alla drar...

Näe, nu ar det dags för mig att gå på lunch. Vi har föreläsning på morgonen med en inrednings-designen. Rätt cool va hon men verkade inte så framåt så blev imponerad av att hon ändå kommit så lågnt. Hennes grejer har sålts bl a på IKEA... mhm...

Nä, time to pys!
Love!
/ Ejl


How I Just Löööv When The Weekends Ends...

Hola, Chicas... or something

Så var den här helgen över and I just löööv it. Känns som att det är en sak som skulle kunna varit menad som att helgen inte varit bra men tvärtom den har varit great! Menar alltså att jag njuter av att få vara hemma och sitta och titta på James Bond - Die Another Day med mammsen och Wille uttpumpad efter en helg med mycket fläng men mycket skoj.

  • Härligaste första house-lektionen + najs koreografi med Sasha på gästlärarlektionen efter.
  • Feting skoj kväll hos Hanna med hysteriskt sällskapsspel upp över öronen.
  • Sjkuts till Sthlm idag och det gick faktiskt najs på jobbet hela dan fast det va första gången själv i butiken.
Tummen upp, tummen upp! Men nu är jag trött... Kvällar hemma i soffan med te (och idag medtagna bullar från jobbet) börjar bli alltmer poppis. Börjar jag bli gammal? Aa... Klimakteriet nästa. So long, youth, it was nice to know you!


Eyes do not lie...

Menande jag nåt med det undrar någon kanske... Näe, men det lät fint...

O-ooh, nä nu är det bäst jag går och lägger mig innan det spårar...

Hold on to your butts
Life is gonna be a bumpy ride
PÖSS!



A Glass Of Water Longing For The Ocean...

Bara för att jag inte har något bättre för mig och för att klockan inte hunnit bli så jättemycket så tar jag och passar på att visa Sulans och mina fina modell-bilder. För er som inte läste det så kan jag betätta att jag och Sulan skulle plugga här om dan men fastnade i min Elle-tidning. Vi blev inspirerade och provade på hur det skulle va att modella lite... So we did and here are the results. Nu har ju jag lekt lite med dem också då men iaf... Enjoy!


Elin goes Linsady Lohan...


Sulan goes Nån...


Vi båda went Pamela Andersson & vad som hände med bilden på Sulan i mitten var ett mysterium...


Lindsey... Yes?


Sulan went fin...


... So did I...


And one more Lindsey-pose...

Så då har dagen gått mot sitt slut och det är dags för min att krypa till kojs. Tycker hunnit med en väldig massa idag... Skriva en liten bildanalys, hälsa på Amanda och Ylva, klassens representanter på årets designtävling på Lava, fika med Felix o Sulan, göra entreprenör-uppgiften, tittat på Idol, recensera fiket, redigera bilderna och faktiskt tagit det rätt lugnt... Allt detta innan 00.00! Unbeliveble!

Men tack för mig. Imorn blir det dans, sen ferre hos Hanna i E-tuna och på söndag blir det direkt därifrån till Sthlm och jobb på Vetis...

Fullt ös - Medvetslös! Here we go!
Strike A Pose
Chiao



FIK 36.0 - Café Kladdkaka, Stora Nygatan 32, Gamla Stan - Najjjs

Hello everybody!

Elin is done whit the entreprenör-uppgift about Minimarket! Yeah!
... Och i min research har jag återfunnit och blivit alltför påmind om ett par Minimarket-skor som jag fastnade för när jag praktiserade på Weekday. Så nu är jag i desperat behov av att prova dem igen så jag kan konstatera att jag vill ha dem eller inte. This is what they look llike...


... And they are even better in real...

Och för det andra så var jag och fikade med Sulan och Felix idag på ett fik i Gamla Stan jag spanat på länge - Café Kladdkaka. Mest imponerad blev jag av storleken på chokladbollarna, minst av storleken på kaffekopparna.. men det ingick påtår så det va lugnt. Det var smarrigt men de hade bara ett bord med ordentlig mysfaktor och det var upptaget. Läget gjorde en himla massa - Mysigaste gatan utanför ju, mycket folk, men lugnt tempo och inga bilar.


Nice one's...

På det hela taget får Café Kladdkaka ändå högt betyg för det är ett riktigt najs ställe trots små kaffekoppar. Det är så värt att ta en liten gångtur bort från jättevimmlet vid Sergel och Hötorget för att få ett lite mindre häktiskt fik och lite mindre stress utanför!

Thumbs up for life
See Ya!

Estetisk Orientering ála Elin

Hey, hun's

Här är ett litet inslag från vad som händer på Elins bild lektioner...
Pretty nöjd acctually...


Gipsmask with some silkespapper and tapetklister... Voilá!


Det blir hemfärd klockan tolv idag. Soft! Sen blir det nog mellanlandning på Lava i Kulturhuset för att spana in klassen kandidater till årets designtävling som jag och Hanna nästan tog hem kval-segern i. Sen blir det nog tyvärr plugg ett tag... Kvällen är fortfarande ett oskrivet blad. Chillerill kanske...

Nä, nu ska jag nog återgå till lektionen. En liten bildanalys väntar...

Chiao, Love
Kisses


Torsdagkväll - Finns Inte Så Mycket Att Säga...

Hello

Det finns inte mycket att säga om denna eftermiddag. Bara lite småskrufs som att vi fick tillbaka proven på psykologin - Det va väl trevligt! Sen har jag varit på dans också men fick inte så mkt gjort för vi skulle jobba på våra solon men några behövde salen för att komma igång så vi andra fick dansa ute i hallen och omklädningsrummet. Som tur är råkar man ju bo på en skola där man har tillgång till dansstudio så det blev lite mer dans här innan det va dags att fixa kvällsfika. Najs!

Både najs och onajs är faktumet att det här antagligen var sista gången i mitt liv som jag hade kvällsfika (hade hand om det alltså) vilket gör en läskigt påmind om att det som jag ägnat hela mitt liv åt so far, skolan, är på väg att gå mot sitt slut...


Bild från växfärgningen andra veckan då några andra luffare (Madde & Ennis klass) hade paddling...

Imorn blir det hemfärd! Det blir skoj...
Ganska full helg däremot - både kul & lite stressigt.
Hem imorn, till S-tälje på lördag, sen till Hanna i E-tuna, sen till S-holm på söndag morgon för att jobba mitt första helgjobbstillfälle... Det blir najs.

God Natt, alla änglar!
Ta hand om er...
Puss





































jag älskar min sambo


En Kväll Som Borde Ägnats Åt Plugg...

... Som så många andra kvällar.

Det blev istället en kometsnabb modell-karriär som tog slut lika snabbt som den började. Jag och Sul spanade på allt och inget i min Elle-tidining och fann en hel det poser värda att prova... So that we did!

Bilderna kan tyvärr inte visas för omvärlden för än på fredag för Sulan har inte skrivit på vårt kontrakt om att jag har upphovsrätten till dem... Nä, jag saknar bara sladd till datorn men man kan väl åtminstone få leka lite proffsig.
Nu är det som vanligt dags för läggning men innnan dess bjuder jag på ett smakprov av de vackra bilder som komma skall... Titta & njut!


Bild från Välkomst-festen i tvåan... Två snygga singelbrudar i sina bästa år!

Puss & God Natt!
Dröm om något vackert...
Love


Akut Stan-Utflyckt Idag!

Yo!

Hanna är en tönt! (På Maddes begäran)

Idag skulle jag redovisat entrepenören Minimarket men jag har inte ens börjat och sen var alla så osugna på lektion så den blev inställd. Skoj tänkte jag och såg min channs att göra mitt efterlängtade besök i vår Hufvudstadt...

Så of we went... Jag och My ut på nya äventyr.



Det resulterade i den här snygga kavajen från Gina Tricot...
 

Rea på Vero Moda resulterade i ett par mörkblå chinos, en gul tunika & assnygga svarta örhängen tsm för 202 kr. Tycker jag är bra...

Nu får det vara nog. Glad och nyshoppad ska jag nu gå i säng...
Live, Love Life...
Kisses!


Va På Workshop Med Cherie Hampton Idag!

... Säger det nånting? Det hade det inte gjort för mig förra veckan heller.

En grym dansare - Asglad, grymt söt & superhärlig stil. Två timmars lektion, ordentlig uppvärmning med asjobbig styrka men skön stretching. Sen körde vi en koreografi med nån typ av modern hiphop. Naaaaajs!


Spana in hennes company på http://ragdollz.se/

Pratade precis med Jenny i tellen... Blev lite yr i huvudet av att hon är så långt bort. Men det här året kommer gå så fort... på gott och ont. Snart står vi där med studentmössorna på och säger bye bye till all trygghet som skolan ändå varit i tolv år och säger hej till tusen frågetecken och ingen säkerhet alls vad det gälller jobb, bostad och allt annat vuxentjafs... Herre gud, nu blev jag ännu snurrigare!

Nä, lite sömn på det här så löser sig det mesta...
Carpe Diem, gott folk!
Kramar!




Flummeli-Flumm I Min Ensamhet

Tjenare tjenare

Sitter hemma helt lonly men det bothrar mig inte för det är självvalt. Madre och padre är i Nynäs för där har vi firat min farbror Pär idag. Jag hade bara inte lust att sova där för det är guld att vakna hemma. Skulle åkt till Gillbert men orkade bara inte so here I'am!

Så finns det nåt jag kan skriva om idag då? Nä, inte direkt... Kan ordbajsa lite istället... Hmmm... Varför är gräs grönt? P g a klorofyll, okej tråkig fråga.. Den hade ju svar. Den här då varför är bananer gula? Aaa-aa inte lika lätt att svara på. Ska vi därmad kalla bananer för könsneutrala? Visst är det väl gult folk inreder sina rum med när dom inte vet om de ska få en kille eller tjej? Varför finns det inget parti som har en gul logga? Eller är det jag som har dålig koll? Miljöpartiet gills inte för deras logga är mer grön än gul. Kanske beror det på att gult syns rätt dåligt mot vitt och de flesta affisher från partier är vita. Tror det ger ett seriösare intryck... Tror att folk inte skulle få ett lika bra intryck om det var på svart botten. Kanske? Inte? Går att spekulera i...


För många år sen på en gata kallad Tegvägen regnade det en dag väldigt mkt... På tal om... Skokartonger!

Kommer inte på nåt intressantare ikväll och det här va nog något av det ointressantaste jag nånsin kommit på men det duger väl för en lördagkväll? Nä, egentligen inte men det skiter jag i!

Nu ska jag gå och nanna kudde. Imorn är en ny dag och då ska jag på workshop på Jam! Det kommer en ascool dansare som håller WS med oss...

God natt-kramar!

GRATTIS FIIA 18 ÅR!

En fet gratulation till min älskade tös Fiia-lottan!
... En enkel tulipan på bemärkelsedan, jag har det äran, jag har den äran att gratulera...

Bjuder med denna gratulation på lite bilder på födelsedagsbarnet och mig eller nej, vad säger man nu? Födelsedagsvuxet? Födelsedagsmänniskan? Barn räknas du inte längre som i alla fall... Fast äsch, man blir inte vuxligare än man gör sig!


Tror bestämt att det här t o m är från Fiisen 17-årskalas...

Vi på skären i sommras...
vi på stan mot en handbollsmatch som ganska ofta med varsin kaffe i handen...
Vi i Stöten i Vintras...


Jag är er hack i häl i alla fall, brudar! Mindre än tre månader kvar!

Tusentals pussar & massa kärlek!


FIK 8.2 - Café Valencia, Kringlan, S-tälje & Definitivt Inge Plugg...

Har ju som sagt psykologiprov imorn så jag, Amanda, Sulan och Hampus som va på besök åkte in till Tälje för att fika och plugga. Blev det nåt plugg gjort? Nae... Jaja, sitter och pausar i pluggandet just nu så det ska nog gå bra.

Var i alla fall på Café Valencia, ett ganska säkert kort. (se FIK 8.1 och 8.2 för mer info) Skippar resten. Kan bara säga att kaffet var väldigt gott och chokladmuffinsen mättande.


Fika-proffs? Yes...

Nu ska jag nog återgå till psykologin. Intressant det där...

Kramar!


What Happens Out In The Woods...

... Jo, spökrunda händer!

Kanske inte den bästa men abslolut inte heller den sämsta. Många rädda små ettor, vissa visade mer än andra. Ut i skogen bar det av och där möttes de av hemskheter som brinnande facklor, spöken, månster, läskiga grenar och konstiga skrik. Ganska genomskinligt och inte så fasligt trovärdigt men det blir vad man gör det till och jag skojar inte när jag säger att det inte krävs mkt för att en liten grupp 93:or ska skrämma upp sig ordentligt och därmed göra det mesta av jobbet själva.


Bilden har väl inget med inlägget att göra men men... kollade iganom Maddes bilder från förra året och fann denna från min 17-årsdag. Nu är det faktiskt inte lågnt till nästa födelsedag (i jämförelse mot hur hur lågnt det va när jag började bli sugen på den) det blir den största hittills! Mindre än tre månader kvar! Tjoho!

Har varit en sväng hem idag också och Max, Hay och Hult har varit här och hälsat på - Mycket har jag hunnit med idag, allt utom att plugga psykologi. Bra, Elin! Prov på torsdag... Det är najs!

Nu är det sängen!
Enjoy Life!
Kramkalas!


Restaurang 4.0 - Kungshallarna, Kungsgatan 44 & Say What?!

Okej, skrev just att jag fått ny design men är det bara jag som nu inte kan se den??? Det är den gamla, sketna, tråkiga som jag just hade??? Hmm... Förstår inte men aja, ska inte göra nåt förhastat. Får väl se om datorn hängt med imorn.

Helgen i alla fall:


Det blev ingen Håkan i fredags. Jag och Jenny kom till Grönan vid sex (ville gå in innan de höjde inträdet) och kön går ända till Skansen... Inte okej! Det avgjorde saken så istället blev det middag i Kungshallarna (Indiskt is tha shit!) och sen pös vi och träffade Johan och Marre som förade hemma hos Johan med två andra trevliga prickar, emelie och en Johan till.


Jenny är väldigt fin...

Igår var det Kräftskiva på Ornö med stort K som gällde. Jag och mor min drog ut tidigare än de flesta och hade därför turen att kunna ta det chill i det nyinstallerade badtunnan! Wohoo! Fett najs... Senare kom resten av släkten och det blev fin-fint kalas med hattar, lyktor, snappsvisor och kräftor upp över öronen.


Madre drack snyggt rosévin...


Jag tog en super-fin bild på mamsen i poolen! Senare var alla lytor och skruft på plats. Kusin Johan va snygg. Jag och Emma (Johans flickvän) likaså...

Idag har jag som sagt varit hos Pettson. Mys-mys-pys! Och sen gick jag över till Nyströms (minus Nyströn Jr - Saknad) och nn sitter jag alltså här och taggar inför en ny vekca i skolish. I och med det är det också dags att sova!

God Natt. alla snygga barn!
Lägg energin på det som är vart att älska...
God natt-puss!

Kolla Min Nya Världens Snyggaste Design!!!

Sitter hemma hos käraste Pettson och vi (hon med viss asistans från mig) har just fixat denna fantastiska design! SNÖÖGG!!!


FInaste Petris...

Jätte-super-duper-tack!

Nu ska jag nog kila.
Hugs!


Dags För Helg!

Ola! (Hej på spanska - stavas det så??)

Veckorapport:


Har varit en både skön och jobbig vecka och ganska skum har den varit. Eller okej... Jag har varit skum. Har varit frustrerad och rastlös men diggat det mesta. En liten formsvacka kanske? Eller kanske brist på fysisk aktivitet? Jo, nåt sånt röstar vi på för igår kväll hade Johanna (en tjej i tvåan) Yoga-pass för de som ville. Jag och Martina went och poff! Elin kände sig mycket bättre.

Dessutom har jag kännt den här veckan att jag vill att allting ska komma igång nu! Jag vill ha nåt att göra varje dag för jag vet att allt jag har att göra den här terminen är grejer som jag tycker är kul! Låter kanske annorlunda om några månader när jag längtar efter en eftermiddag då jag inte behöver göra nånting över huvud taget men det tar vi då...

Tankar snurrar och jag känner mig upp-o-ner och ut-o-in och bak-o-fram... Men jag är cool och fett het och hmm... Juste snygg, så det kan jag leva med!

Dessutom ska jag strax träffa en av jordens coolaste brudar - Jänny Hanel-Kanel! Det får alltid humöret uppåt! Det blir Grönan med Håkan Hällström - Naaajs! Imorn blir det kräftskiva ute på Ornö med släkt och på söndag ska jag träffa käraste Pettson! Skoj, skoj, skoj!


Pussgurka!

See You Lejtööör!
Love!

RSS 2.0