All The Crazy Shit We Did To Night (FIK 56.0 - Barista, Viktoria-biografen, Götgatan)

Tjena

Pigg som en mört är jag en dag som denna för att överdriva. Eftersom jag helt enkelt inte orkade så kom aldrig kameran med men tänkte terra alla som hade en så jag får ett hyfsat grepp om kvällen i alla fall. Grymmast av allt va ändå lärarna som verkligen gått in för temat... Så trodde jag aldrig att jag skulle få se husmor! Underbart! Fick jättegod middag också då jag lyckades byta till mig en vegetarisk pasta med grönsaker. Smaskens. Men efterrätten va typ chokladdränkt princesstårta vilket kanske inte va världens höjdare. Kvällens avslut blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men det är väl inte första gången och fick istället luncha med mamma i stan när jag vaknade vilket va väldigt trevligt då jag fick avreagera mig lite och ursäkt en vit liten lögn från kvällen. Galna bananer! 


Du trodde aldrig att du skulle få se mig som terrorist! Glömde mina klippta terrorist-vantar hemma och orkade inte med turbanen (även om palestina-sjalen var med) och min bomb och kniv blev beslagtagna i dörren men annars var jag fulländad! Ej synligt på bilden men på underärmarna hade jag tatuerat "Make war not love" och "F*ck peace" hur terroristigt är inte det?

EFtersom jag och mamma var och åt på ett fik som jag tycker borde hyllas så vill jag ändå, trots hopp bland ämnena, göra en snabb recension på detta. Vi åt på Barista, som ligger inne i Viktoria-biografen, vilket är ett Fairtrade/eko-fik! Tjoho! Grymma mackor har de. Idag tog jag en grillad halloumi-foccatia med honung. Grymt god var den och jag och mamma splittade på en choklad cookie. Vi drack en grym jougubb/lime-smoothie. Helt outstanding och till lunchen ingick även vilket kaffe man ville. Alltså inte bara lite sketet bryggkaffe utan t o m  latte osv om man ville det. DET kallar jag nice fik-profil! och plus fairtrade på det... Kan man göra mer än att hoppas att folk förstår storheten?

Fem av fem ekologiska toasters!
Fairtrade FTW!
Peace (eller?)


Så Trodde Du Aldrig Att Du Skulle Få Se Mig

STUDENTSKIVA IKVÄLL!
Plats: Fabriken
Tema: "Så trodde du aldrig att du skulle få se mig..."

Grymma bilder på folk, som de aldrig kommer bli sedda igen, ska tas... Moahaha!  Avslöjar inte min outfit nu men... så trodde ni aldrig ni skulle få se mig!


Tonight I'm gonna dance my ass off...

Slå en pling för biljett. Eftersläppsbiljetter kommer också finnas.

Kom dit..
Eller va en fyrkant!
Peace (but not tonight...)


Light As A Feather

Springer omkring med ett leende på läpparna, allt är vackert, alla är fina! Nöjd Elin? YES! As nöjd as she could be!
Idag har jag kommit igång med en bilduppgift som kommer bli nice och till och med dansat på rummet nu efter dansen för att jag diggat det så mkt. Nu borde väl också motivationen att skriva en rapport också finnas... Ellerrr?

Löjligt glad Elin en för vissa ganska vanlig lördag kväll...

Den här bilden talar ganska bra för lördagkvällen eftersom det inte hände så mycket mer än så. Eller det som hände var att planen var att ansluta till de andra ute men eftersom jag och Jenny hade så trevligt där med champangen, päron 1 och päron 2 så kom vi iväg lite senare än vi tänkt oss. Ville inte betala inträde för mindre än en timme, landade med en plus-meny på Donken och rullade sedan hem och sov. Klockers...

Nu ska jag gå och mysa med gemla Vacksta-homies som är här för den stora studentskivedagen. Tjoho!

High on life
Livin' the dream
Peace


The Best Days Of My Life

Den här helgen har varit helt galen. Riggade allt i fredags, lördagen... Everything is still a blur... och fick besked om att vi har jobbet i Fjällbacka, söndag, allt redan städat, The Last Bounce och middag på en grymt mysig reastaurang indredd som att man var i thailand (for real!) och med grym mat...

Den bästa helgen i mitt liv!


Alive

n'

Kickin'

Manschester all over!

Tack så otroligt mycket mina modeller! Ni gjorde ett grymt jobb och bar verkligen upp och lyfte min kollektion Tack!

Skulle kunna skriva en lååång avhanling av hela helgen men inte en chans. Underbart har det varit och kommer minnas det resten av livet.. Det får räcka så!

God natt, alla underbara!
Alive & Kickin'
Peace


VACKSTANÄS MODEVISNING 2010

Nu smäller det! Bara timmar kvar!

Visning 15.30 & 18.00
Läderfarbiken
Stockholm Modecenter

Kolla http://www.modecenter.se/ för vägbeskrivning



Baby, we are shooting stars
Disapearing out of sight...
Passion for fashion


FIK 55.0 - Espressohouse, E-tuna

Haft lite ångest (för att överdriva) över att jag inte recerserat helgens fika upplevelse. Speciellt när jag t o m fikat/ätit på två andra ställen dessutom + en restaurang idag för att mamsen fyllde år. Men skippar det. Det är en hel del saker som blir bortprioriterade den här veckan iför lördagsen med stort M - Modevisningsdagen.

Men fika-upplevelsen i E-tuna i alla fall: Jag och Amanda skulle få i oss lite käk innan the girls night hos Hanna så tog oss till "stan" och bänkade oss på Espressohouse. Den största elogen ska ju of course, som jag redan nämnt, gå till deras latte-koppar. Att de sen kostade nästan 40 spänn va ju inte riktigt okej men man får se den som att man betalar för njutningen av vilket kopp det är också och då blev det faktiskt värt det. Att hela stan stängde kl fem va också lite av en jaha-upplevelse. Det blev varm macka med brie, soltorkade tomater och nån fransk svamp på. Smarrigt men inte riktigt en middag skulle jag säga. Med den korta reflektionen lämnar jag fikandet för ikväll och kan somna gott. Om jag inte fastar i modevisningen vilket jag tänker på 24/7...


Snyyggt...


Imorn ska jag, Jenny, Fiia på möte med möte med Susanne från Fjällbacka. Pirrigt men hoppas det går bra...

Wish me luck, dudes
Holding my thumbs
Peace


The Most Important Pauses In Life

Yes pomfritt!

Äntligen är min fantastiska manschesterjacka klaar! Fabulös blev den. Ger en smakis på den. In action + outfit releasas först på catwalken.

Nu på lördag, 24 april, 15.30, Läderfabriken, Stockholm Modecenter, Stn. Saltsjö/Järla med Saltsjöbanan...
Be there or be a fyrkant!


Yeees...


Idag fyller mamma, Maria & Max år (Det råkar även vara Lenins födelsedag).
STORT GRATTIS TILL DEM!
Här är jag och Madde under tårtbaket för Maria igår och Amanda som också bakade, från vårt fika på Espressohouse i E-tuna i helgen, med så stora latte-koppar att de bara va tvugna att visas. Snyggare tårta att bli väkt med än den Maria fick imorse får man leta efter!


The bak-team at operation laktos- & chokladfri tårta...

Oavsett hur mkt mode och fix och trix den här bloggen får handla om så ska alltid fika vara med i bilden! Fika är livsnödvändigt utan det skulle vi gå under.

Trender kommer och går...
men fika består...
Enjoy


Modevisning

Det ordet får förklara allt denna vecka. Sover, tänker, pratar, äter modevisning den här veckan. Låter totally psyko men är gaalet taggad ska bara se till att det blir grymt.

Haft en najs helg med grymt mkt dans både lördag/söndag och tjejkväll hos Hanna-panna i E-tuna igår. Satt på ett fik idag en timme för mig själv innan bussen gick ut til skolan. Galet att det kunde vara soft! Hade en kopp kaffe, en lånad penna och min almanacka. Fick äntligen grepp om hur mina modeller helt och håller ska se ut och nu på kvällen har jag gjort klart glasögon två av fyra...


Har är alltså en tjuv-flukt på The Kollektion alá Elin...
 

This week will be bananas, but just hold on, little girl, this is the things to live for...  

Manschester for the win
Cerise, black & blue...
PEACE


Lejonbacken At Night

Hola

Softish med allt nu. Kirrade de sista grejerna till min kollektion igår på stan + lite mer till visningen så nu ska jag bara sy klart allt. Grymt! Hade supertrevligt igår också på Fiia & Jennys studentskiva. Fröken Hanell hade fixat hela kalaset så var helt bananas då när allting var klart och i full gång. Jättefint fixat!

Kvällens hiss & diss...

Hissen är nog att vi åkte båt över till Djurgårn och fick en smarrig fördrink. Det var mysigt... Men skulle nog säga att hela kvällen var en hiss om man får göra det.

Kvällens diss är DEFINITIVT att mitt leg var ogiltigt, trots att jag använt det på banken samma dag! Anledningen var en spricka över hela men va tusan. Dessutom tyckte de inte att det såg ut som jag! Hur låter det? Inte komma in på sitt eget leg? Vem i hela friden ska man utge sig för att vara om inte sig själv då? Det hela löste sig i alla fall som så att jag fick springa omkring med en lite "minderårig"-skyllt enda tills kära mamma kom in med mitt pass. Suck! Men allt löste sig till det bästa.


Random bild från Pample Mousse, ett café i San Fransisco som verar helt amazing. Tips från min homie på andra sidan jorden... Vill fika med dig!!

Well, well nu måste jag gå och förbereda svenska muntliga till imorn. Usch! Bjuckar p bilder när jag har några eventellt. Jag kände mig snygg...

Wye do anything else...
So long!
Peace


Baby, I'm A Shooting Star

Bussy woman, bussy day

Eller egentligen inte alls men jag har fått mycket gjort men ändå slappat lite grann. Började dagen med en svenska lektion, hade valt ämne till muntliga nationella, tog därefter ett chillpill, pratade lite sommar med Jenny, ringde Fjällbacka (Lät positivt) och styrde sedan stegen till sysalarna. Spenderade resten av dagen där förutom en lång lunchpaus i solen vid Östergård så har t o m fått färg. Tjoho! Ringde ljus-Hasse också men lyckades först ringa fel till KS-Hasse som lät ganska förvirrad när jag med ganska allvarlig stämme undrade om jag ringde och störde på hans lunchrast men bara ville stämma av allt inför visningen när han inte ens hunnit åka iväg till skolan. Stackars Hasse...

Yes box, det är dagen. Känns som att anledningen till att jag skriver nästan i punktform vad jag sysslar med varje dag inte är för att alla kanske tycker det är så kul att läsa. Känns mer som att det är för att jag ska få grepp om vad jag faktiskt gjort under den här dagen. Hälften av grejerna känns som igår och då har jag inte ens tagit någon tupplur idag. Ordningen i huvudet finns där - Den behöver bara lite hjälp på traven.


Min nya underbara jeansskjorta från Barcelona stod för dagen outfit, kompletterad av örhängen även de från Barcelona och mina alltid så trogna armband...

Och på min ära, vad jag är glad att jag har en ny mobil som tar vettiga bilder. Så länge har den gamla förstört mina vackra färger, men den tiden är förbi! Tjoho, viva la vår!

Imorn blir färd till stan med stort S och Sulan, även hon med stort S, hänkar. Det blir kirrande av massa saker och imorn kväll blir det studentskiva för teknikarna Piff & Puff.

Not even the sky is my limit
Baby, I'm a shooting star!
So long


Show Love With No Remorse

Tjenare tjenare

Nu är jag tillbaka till livet och det känns najs. Skolan är som den brukar vara förutom att vi är i princip ensamna på stället eftersom ettorna är på studieresa och tvåorna på praktik. Av nån skum anledning är jag så mycket lugnare nu när jag är här än vad jag varit under åtminstone största delen av lovet.


Barcelona, Galleria Del Mar...


Har avslutat dagens enda lektion men ska ner och sy på min tjusiga manschesterjacka så det blir nåt gjort här i världen. Tänker inte så mycket - Gör bara. Finns inget annat. Har ingen anledningen att tänka - Bara göra. Ett tag till i alla fall. Tankarna kommer sen men de känner sig inte så kränkta så vår relation är intakt, som jag ser det i alla fall, hoppas de tycker likadant. Undertryckta tankar och såna man inte vill veta av fast de kräver uppmärksamhet kan vara fasligt fräsiga. Be aware!

Close the door
So the grizzlys won't get you
Peace


Reach Out And Touch Faith



Peace


Home Exchange?

Kollade på The Holiday idag till frulle. Åh, det är en film som jag aldrig vill ska ta slut! Tycker den så himla mysig. Sitter och ler för mig själv hela filmen!


Dessutom är jag in love with Jude Law...


Annars börjar jag bli trött på det här lovet eftersom det inte vill sluta att handla om att få tag på låtarna från alla. Suck. Men nu är bara en kvar och tror jag släpper det här för kvällen nu. 

Peace out


If I Had A World Of My Own Everything Would Be Nonsense

...Nothing will be what it is because everything would be what it isn't...

Har fått in alla låtar utom tre nu till modevisningen! Känns bra. Ska inte jobba imorn så har tid till allt möjligt.

GREPP OM VERKLIGHETEN!


Tur att man är så SNYGG också... Looks like a crack hoe...


In i drömmarnas nu. Är inne i värsta dröm-perioden. Störande eftersom jag drömmer om allt jag itne tycker är najs. Men soft också för då är det som jag redan gjort allting en gång.

Snart är jag närvarande igen
Don't leave me hangin'
Lejtör, everyone


Rolling Like A Roller Coaster

YO MEGAFLOW

Har typ grepp om livet, mina vänner! Ville bara meddela det...


Så här najs ska det va! Jennys Sjöstaden-ballis i lördags och det där va sekunden innan brallorna rök för att det va så underbart varmt... Och vart tog solen vägen!


Nu ska jag nanna. Imorn blir det också jobb men inget annat på tapeten förutom ragga låtar från min kära klass.

Tjo hopp
Slå klackarna i taket
Peace


Grymt Ambitiösa Brudar

Varför ha låga tankar om sig själv när man kan ha höga?

Gillar inte tidiga mornar! Är av princip derprimerad om jag går upp innan sex och idag gick jag upp halv. Vaknade också med entimmes intervaller fr o m tre timmar innan jag skulle upp - usch- men väl på jobbet så var det soft. Kollade på Fucking Åmål när jag kom hem. Har varit så grymt sugen på att titta på film i flera dar! Fick massa skrufs fixat nu på kvällen också och fick sen en liten kompis-luffande sovkompis på besök!!


...

Men nu blir det slagg. Skönt att humöret kom tillbaka lite grann när lite fix och trix är borta. Imorn blir det ännu mer, ska besöka lokalen med DJ-Oliver och sen jobba stängning. Najs!

So long
So long
Peace


A Bit Hollow

Hola amigos

Mysig dag har det varit. Har sytt på min jacka, lill-kussen Vanja och Cornelia var på besök och hänkade sedan med pearsen och tränade. Bra skit! Ändå är jag inte kalasglad (hade jag varit läsare av den här bloggen hade jag velat skriva "Men jag vill väl inte läsa om ditt jävla humör hela tiden" men though shit det är mitt humör den handlar om). Det beror i alla fall mest på att jag börjar jobba 06.45 imorn och för att jag ska sitta och ringa runt till min kära klass eftersom många uppenbarligen inte förstått vad "vi behöver era låtar till visningen INNAN lovet så vi hinner sammanställa alla..." innebär. Suck...

Livar upp med lite goa bilder från helgen istället. Det blir kul...


Lördags. Sara är ju en sötnos...


Torsdags.


Ekologiskt ska det va! Smarrigt au naturell men vi provade med Schweps Tonic och det blev en kalas! Nu vill jag chilla ner och titta på en alldeles lagom förutsägbar film innan jag ska slagga och ladda för denna underbart tidiga morgon... Mmm!

Don't wanna wait any longer
Men inte långt kvar nu
Peace


Don't Cry For Me, Barcelona!

men jag är home igen sen i torsdags. Säger som pappa: "Vi va inte så turistiga - Vi åkte bara turistbuss en gång" (Till saken hör att pappa inte lämnade kameran, som lär ha varit en av de större i hela Barcelona, på hotellrummet en enda gång...) Låter i övrigt lite bilder tala för sig själva...


Park Guell av den kände arkitekten Gaudi... Han hade gjort massa coola grejer. Inspirerad-av-naturen-kille...


Jag oh Willebror i trappen på vårt hotell... Mkt nice frukostbuffé (Alltid svag för sånna)...
Det kryllade av skumt folk på många ställen. Här va en osynlig kille i Park Guell...
Jag, mamsan, Wille & pappa bakom kameran på en trevlig turistbuss-tur så nu har jag en massa  turkosa hörlurar med mig hem...


Förutom att strosa runt, shoppa, kolla på katedraler så var väl det vi gjorde mest att äta och fika. Här är en lite spooky bild på Wille på ett café i den stora gallerian vi var inne på vid hamnen...


Sen hittade vi okcså en grymm affär med allt man behövde här i världen...


"All you need is happy pills" ... Got nothing more to say...

Softish resa helt enkelt. Har haft en toppen helg också. Kanske lägger upp några fina pics från den också imorn eller så. Ska se till att få en helt del nytta gjort (SY!) också har jag tänkt mig.

This was needed
I'm back and alive!
Peace

RSS 2.0