Sitting On The Dock Of The Bay

Man ska inte döma nåt man inte vet något om men jag kan ärligt säga att surströmming inte är gott!

Sushi till P-mat igår och skulle fortsätta med surströmmings-skiva till kvällen hela personalen. Blev inte riktigt som tänkt när det började regna från klar himmel under strålande solsken. Men nä, det slutade inte och skivan fick bli flyttad från vår stora trägård till vår grymt mysiga flyktingförläggningskällare, betong och lågt i tak for the win. Utomhus-lekar blev innomhus-lekar och surströmmingen va äcklig.

För er som inte vet det så är surströmming fisk som man lägger ner i jord så att den halft får ruttna. Sen gräver man upp den mosar ner den i ett tunnbröd tillsammans med potatis, rödlök, gräslök, gräddfill och, enligt vår andre kock, tärnad tomat. Som en sill-middag i tunnbröd fast med äcklig fisk.

20 sekundmeter förra veckan. Va tvungen att gå upp på berget...

Idag blir det mer personalmys eller Susanne och Peter (ägarna) har nåt på gång. Klädsel: Bekväm men robust. Spännande...

Now we're gonna kila...
See ya


Bye Bye

Kolla! Serious, det här trodde jag inte om mig själv! Fick ett infall och körde på och den här headern är resultatet. Nöjd ändå måste jag säga. Kan fixa mer med den men det får räcka för nu för nu ska jag gå i säng. Bye, gamla designen! Du har varit grymt najs väldigt länge!Nu blir det läggdags, Jenny kommer snart hem från en dagstripp till Gbg med Skånis, Tobbe & Martin. Imorn blir det frulle och långpanna men får nog gå hem lite innan stängning i alla fall. Naajs!

Sleep tight, dudes!
Sweet dreams


Come On, It´s Late And We´re Way Off The Track, Troubles Wait For Us Now

Tjenare

Nu lägger bloggen ner som Fjällbacka-life-re-cap och går över till Elins life osv. med allt vad det innebär och ja, lite fika också - inte bara lika plikttroget kanske. Jag ska ha en ny design. Den här utstrålar mest "Hej, jag heter Elin och är en naiv liten tjej på 17 vintrar som älskar färg och att baka chokladbollar och söker en brevkompis med gemensamma intressen om möjligt mellan 13 - 19 år." Word... 

Blev just lite trött på internet nu också eller åsikter på internet. Här får jag skriva nästan vilka åsikter jag vill. Det är ändå en blogg, det är upp till den som läser att välja om den ska läsa eller inte men i andra forum trycks folks upp åsikter i ansiktet på en när de kanske egentligen borde valt att hålla saken för sig själv. 

Jag sitter själv i vårt lilla rum idag. För de som missat det så har kära lilla Fiia och kära lilla husvagnen åkt hem. Jag och Jenny har flyttat in i dagiset eftersom 80% av personalen dragit härifrån vid det här laget. Jennys största glädje är att vi nu kan gå mer än tre steg hit eller dit utan att krocka med en vägg, jag diggar också rummet starkt.Jag är trött idag men har flera snygga grejor från igår då vi var lediga och var på Torp Köpcentrum. Skulle bara fika med Skåne som var så snäll och körde medan Jenny skulle shoppa livet ur sig lite, men of course så hittade jag lite smutt o gutt jag med och bl a en naaaajs klocka! Ur & Penn 298:- Även halsduken is new - Multi-funtion, filt/sjal/osv. Bianco. The socks are new även de... Kunde inte låta bli idag på Tång här i Fjällbacka efter att ha varit in och provat ett par underbart blå Filippa K-shorts för femte gången utan att bestämma mig. Eftersom det är 50% i hela butiken så slutade det med att jag tröstade mig med två par Filippa K-strumpor á 50:- Yeaah!

The stars they said no but the moon whispered yes
Peace, bro!Gbg I Like

Har åkt bil, tåg, buss, sett stad, druckit kaffe från en normal kaffebryggare med mjölk värmd på spis, tagit ett en timme långt bad, ätit middag vid ett matbord i ett kök, suttit i en soffa i ett vardagsrum och läst Elle och Trendbibel-bilagan H 10. Går och lägger mig ensam i en riktig eh nästan riktig säng *host* (bäddsoffa) med rena lakan... Det va inte igår! MEN det är idag!

Jag är och häslar på hos min kära moster Linda med familj i Götet. Imorn ska jag fika med Yamina, shoppa med mina småkusiner som behöver en ny skolväska och sen en väldigt snabb fika med Amanda eftersom hennes tåg kommer in en timme innan mitt går. It better don't be försenat... Man behöver se nånting annat än en by under en sommar. Word!


Åkte ut på taco-kväll på Karins ö i helgen. Grymt härligt, mkt mysigt...

Lägesrapport ála Elin & thats it for today!
Peace out!


40 Kr Ála Loppis

Halla!

Vi uppdaterar ju like crazy här i husvagnen. Det är i alla fall finare än nånsin här nu för vi har hittat... En stereobänk på loppis för hela 40 riksdaler! Plus sex st apsnygga LP-skivor á 20 kr st. Wunderbart! I övrigt så är mamma, mormor och Willebror och hälsar på nu. De va och fikade här i husisen nu på morgonen. Igår hängde vi nere på Bryggan, fick grepp om ett av de niceaste borden enligt my oppinion och hade mys. Jag och mormor hängde i längst efter att mamsen och Wille rullade upp till Stora Hotellet. Soooft!


Masterpiece och min fantastiska nya blocket-cyckel. Grym är den...


...


Jenny-babe på morgonens fika...


Fiia & Elin goes toes...


Mys-Fiia...


... Och det är inte ofta det blir en bild på oss alla tre...


Vi Hjärta Åsleröds Camping!


Nu ska jag och Jenny rulla ner till byn och träffa mor, mormor, lillebror och äta på a la carten. Fisen den sweetnuten jobbar så hon kunde inte hänka men det  ska bli mys.

Peace out, dudes!
We'll just keep on camping
Hugs


RSS 2.0