Vad Är Jul & Nyår?

Tjenis

Nu har det varit jul. Coolt. Började med café sen garderob sen barplock. Passade mig fint. Sen har tre lediga dagar paserat. En dag försvann, en hos My, en i Östersund. Jättemysigt att träffa My och se hur hon bor här uppe i skogarna. Kluk is the place to be. I Ö-sund skulle jag inte shoppat... Slutade med tre brallor, två hoodies, en tröja, fem ringar och thaimat. Do not underestimate mellandagsrean... 

Min & mina roomiesar Bruce och Markus julgran i köket. Årechoklad & Jäger - Sweet! Flätan som spårat ur är Mys outcome av en väldigt nice, avslappnad dag. Kommit på att det är nyår imorn. Det är också coolt. Kör frukost halv sju, fram mot kvällen minibankett på Bahnhof med nyårs meny. Kom i säng tidigt ikväll, Elin!

På söndag kommer päronen! Bord bokat på dinner showen nu och så kör vi Tottebo måndan är min tanke. Åh ska bli så mysigt!

So long, dudes!
Peace


Day Before The Dopper Day At Supper

Hello

Det här har blivit min julmyskväll fast ojulad. Alltså myskvällen under julfirar dagarna. Nu blir det jobb tre dar framöver.

Vi va på Supper! AS-najs place! Inte sista gången vi käkar där. Skulle blivit efterrättskväll.. landa på trerätters.
Not-asken...

Sweet! Nu måste jag slagga!

God Jul
Peace


Dance To The Beat

Everybody's gone crazy... 
Skönaste dagen har ju varit för Jenny i Båg som sett en efter en trilla in i lobbyn, tala om hur bakis de är, be om vatten, get updated. Ingen hann före ryktet. Jenny hade kollen. Kl tre trillar Anna in "vad gjorde jag igår!?" Jenny: "Det är lugnt. Elin har din telefon. Här är min så du kan ringa Ylva." Samtidigt på facebook, från random kock, logginlägg: "Hej Anna, ditt bankomatkort är i min bakficka." Några timmar senare, sms från Veronica: "Hej Anna, ditt körkort finns nu att hämta ut i båg." Great job, girl!

Riktigt kul kväll...
Peace


Girls Just Wanna Have Fun

Hey dudes

Nånting man borde införskaffa sig är en liten hyfsat oömtålig kamera! Skulle va värt! Har slutat efter ett 12-timmarspass på jobbet. Ska tagga dusch. Om ett litet tag kommer Anna och lite senare Ylva hit så ska vi pimpla lite innan vi kilar iväg till söndagsdippan. Min livskamrat Jenny är så fantastiskt smart att hon stannar i sängen ikväll för att bli frisk. Ska jag klara mig?Wish me luck! Är taggad som en igelkott!

Peace out!


Doin' What I Came For

Tjäänare!

Nu har jag äntligen fått liftkortet och idag jag varit ute och åkt BRÄDAA! Första åken för säsongen. Känns hur bra? Maria tappade en bindning och fick åka sista åket ner silvertejpad i brädan men det löste síg för den var upphittad nere vid liftarna när vi kom ner. Hur tur? Vi avslutade med fika på Twins med en haltande Anna med elva stygn i benet efter en fight med en scooter-kälke. Jennytösen har legat nerbäddad med halsont. Inte skönt. Hoppas på bättring snarast!!Kalas! Nu ska jag hoppa in i duschen och hänka till Broken. I helgen blir det jobb. Sen är det julafton & nyår. Då blir det mera jobb.

So long, dudes!

Peace


Pepper Cake House Yes!

Hello

Ett master piece skapades igår! Dippan i pepparkaksform. Vajert! Idag ska jag försöka få tag i liftkort. Det segar det där. Inte ok.Parabolen blev en tupp. Good stuff!

Peace


Barbra Streisand

Heello!

Nu leker livet här. Idag har varit en seeegardag. Jenny kom över och joina mig på frulle, sen deg, en sväng till ica för att fylla på kylskåpet och med följde två skärbrädor, blockljus, fleecefilt, badrumshanddukar. Andra svängen utomhus blev efter lite middag här, med jenny + room mates som då anslutit, eftersom (ingen förvånad) hon glömt telen här så den behövde återlämnas.

Bjuder på två sköna bilder från i somras. Busted med att sno caesarsallad... feat. Anna & Ylva även de stationerade i Åre! Yeah!
Busted...

Nu väntar bingen! Imorn blir det jobb. Sen kirrar jag förhoppningsvis säsongskortet i veckan så det blir lite åkning!

Peace


Air!

Uppe i Åre! Fixat mysigt i bostaden min. Första jobbdagen imorn, Oskar Linnros på Bygget ikväll. Saknar internet och lånar Jennys just nu. Kanske kan flörta till mig koden till kontorets våningen under. Måste fixa värdskapsutbildning så jag kan kirra säsongskortet sen står åkningen på tur! Det blir nog bra det här!Peace!


South Of Folkungagatan

Heello everybody

Idag har varit ännu en mysig dag. Jag och Petra strosade på Söder och hittade ett (eller flera egentligen antar jag) mysigt fik - SoFo eller South of Folkungagatan. Där satt vi väldigt bra. Kaffet smakade konstigt så frågade var det va ifrån. Visade sig att det va cafékillens eget kaffe som han börjat sälja efter att han blivit kompis med en son till en ägare av ett rosteri i Italien. I Italien har de inget bryggkaffe med de hade tagit fram ett tillsammans och det blev hans egen produkt. Sålde tydligen mkt i Canada. Sa att det smakade speciellt, han sa tack. Antar att det var en komplimang, well det va najs.Min sista dag som 18-åring idag... Imorn kan jag titulera mig själv som 19 - Lite mindre liten!

Peace


Deathly Hollows

Hello

Hemma nu efter fika med Enni, hennes jobbkompis och Joanna från Noco. Va på Helmer's Café på Gamla Brogatan. Hade jag fortfarande recenserat fik hade jag definitivt skrivit massa gott om det här fast det kanske jag redan gjort. Va där innan sommarn med Hanna, Lollo och Martina så recension finns kanske ändå om man letar då. Aja, såg Harry Potter på bio! Me like får jag säga! Så kul att kolla på bio med Enni för hon är lika rolig att titta på som filmen (bäst var när vi såg Twilight - Knäpp tjej). Sen träffade vi Martina och det blev Tacobar och sen en kopp te på Muggen på Götgatan. Mkt mysigt... Känns så konstigt att man kanske inte kommer se varann igen på ett halvår. En väldigt, väldigt mysig dag.Utgången i fredags på Ojojoj. Najsaste på länge!

Nu är tågresan till Åre bokad. Tisdag 7/12 23.50 ank. onsdag 8/12 08.22. Crazy bananas...

Peace


Rockin'

Allt känns bra just nu (Filminspelningen). Jag gör vad jag vill. Jag gjorde det bra. Varför åker jag då dit där fokus är helt annat. Jag vill åka bräda. Jag vill göra ett bra jobb. Men varför skjuter jag upp vad jag egentligen vill ett halvår till?
Sen...Veckan består av hejdå. Vart tog dagarna vägen? Till stan nu.

Kisses & peace


RSS 2.0