I'm Doing It For The Thrill

Hola

Kollade senaste inlägg... Hyfsat nere. Kefft. Annat är det idag! Idag har jag träffat Mysan! Mkt mkt länge sen var det och nu bor vi praktiskt taget grannar för hon håller hus hos sin boyfriend Daniel en vecka för praktik! Hur najs som helst. Blev hyfsat spontan utgång igår också men Hanél-kanel-bruden och hennes jobb-kamrater. Hittade en ny bar som går lätt till Top 5 Sthlm. Silverbubblor i taket, färgglada bilder på väggarna, pingviner, zebror och diamanter på borden, sjuka lampor och en bartender som gjorde en galen drink till moi - Hallon/smörkola. Gaalet! Var även på Lemonbar på Kungsholmen... Köttmarknaden nr 1! Knökfullt men det va naajs! 

Vet väl inte riktigt vad jag gjorde här... Fuckade ur lite med klonstämpeln i Photoshop och fortsatte över till effekterna... Jaja, men ändå... 



           

Så kan det gå när det blir hemmakväll. Nu ska jag slagga för imorn blir det jobb.

Good night!
Peace out


Shooting Stars

Kollar runt på facebook, gamla grejer med YF, skolan & modevisningen... Vill ha det igen! Vill ha det på riktigt! Skolan va inte the real world! Nu är! Och vad gör jag? Jobbar på café...




Är så jäkla tacksam över alla som gjorde modevisningen till vad den blev. Mina modeller, Lollo & Alice, Modecentret och alla omkring mig som förstod hur mycket den var för mig även om jag kan och kunde göra små saker lite väl stora ibland. Fortfarande något av det bästa som hänt mig!

Fan peace
Nu går jag och lägger mig


Revenge Of The Goldfish

Inte jättestabil tjej men med ett jobb i Åre. Har inte smält riktigt tror jag och gillar inte hur något som är så litet för en är så stort för en annan. Lyckades inte hålla mig hemma helt o hållet dessa lediga dagar men att strosa runt på Fotografiska med Sulan och kolla på utställningen "Fashion! - Modebilder genom tiderna" va nog något av det ... boostande är nog fel ord eftersom det fick mig att vilja byta bransh direkt.. men skönaste på länge.



Idag är det jobb igen. Inte taggad men som mamsen sa "det här är ju måndag för dig" så det kanske inte är så märkligt. Ska rulla strax så tackar för mig. Hoppas på nånting som får en tillbaka på banan. Har varit lite off track. Gnällig och otillfreds... Ett lyft nu tycker jag! Jobbar på det och leavar det så.

Chiao, bellas
Peace


Sorry But I'm Just Gonna Watch You Getting Burned

G'day mates!

Jag har inte så jättemkt att komma med. Har bara jobbat de senaste dagarna, är less på att vara förkyld och min dåliga hörsel har inte släppt så väntar på måndag/tisdag då jag är ledig och bara ska ligga och bli frisk! Har börjat knapra Rinexin och tror jag är på väg åt rätt håll. Men igår va mys! Jag och Jenny gik och spontan-åt på Hard Rock efter att vi jobbat stängning båda två på varsitt håll. Första för min del men det gick väl helt okej. Idag har jag faktiskt också varit ledig till största del chillat. Tog faktiskt en prommis i den (sorry för klyschigheten men) underbara höstluften. Gick ner till Stenbadet och tittade på vattnet lite. Varför badade man inte mer i somras?
Eftersom jag inte har så mkt mer skoj så passar jag på att visa min nya lilla fix hår-idé. Det är inte underhåret, det är mellanhåret och det är inte riktigt så rött som det ser ut på bilderna.



 

Idén är inte påkommen av mig utan fick det från Jenny L som också jobbade på Bryggan i somras, fast hon hade tvärtom i färg och rakt hår och lugg. Declared! Imorn blir det jobb igen innan två dagars ledig. Känner mig dryg och tjatig men jag vill bli frisk nuuu så allt känns lätt och roligare igen.

So long & sleep tight!
Kisses


Kaffe & Drömmar

Hello

Ringde kära fru Doktorn idag för jag är grymt trött på att inte höra! Har haft nån konstig typ av lock för öronen enda sen senaste tågresan hem från Åre och det gör att jag knappt hör vad folk säger... Mer än vanligt alltså. Men nä, huskuren var att vänta och sova med huvudet högt. Soft... försvinner väl om ytterligare än vecka.

Träffade Jenny-Babe och Svante sen inne i stan på en fika på ett mkt sött café vid Zinkensdamm som hette Kaffe & Drömmar tror jag. Det va mkt trevligt! Käkade en mkt smarrig äppelpaj också. Väldigt soft att vi är så många som håller till i stan om dagarna, man kan liksom ta en mys-fika efter jobbet här, en mys-fika efter jobbet där. Fast inte med Svante, det här va lite exclusive, han håller nämnligen till i Malung nowadays.




Mina mkt söta fika-kompanjoner...


Träffa farmor efter fikat och gick på Oceans! Den va asbra eller asfin är väl rätt ord. För de som inte vet är det en väldigt påkostad naturdokumentär med väldigt lite prat men galet fina bilder. Klart sevärd! Se den!
Blev sushi i Söderhellarna efteråt. Sushi är alltid välkommet. Försökte knarka så mkt wasabi som möjligt så ärr den här jäkla förkylningen försvinner nån gång. Håller tummarna!

Sleep tight, imorn blir det jobb o grejer!

Peace


Tog Mig In I Din Dröm I Natt

Hi folks!

Riktiga hemmafasoner med flitigt blogguppdaterande och allt. Känns som semester de här veckorna ändå. Åker runt lite, jobbar lite här och var, partar lite här och var, träffar folk jag inte träffat på länge. Är det sommarlovs-feeling jag känner? Halvlek mellan två säsonger. På tal om säsonger så ett fett grattis till fröken Hanell som nu har vinter i Åre spikad! Förhoppningsvis har även jag det innan veckan är slut. Skulle ju vara det najsaste...



Imorn är det till att vara ledig. Då blir det till att träffa min kära Newstrome som gått och skaffat KÖRKORT! Grattis till det! Blir avis och grymt peppad varje gång jag tänker på det! Vad hände med att jag skulle bo hemma i höst så att jag kunde övningsköra? Har fortfarande inte ens satt mig bakom ratten en enda gång. Inte okej, Elin!

Kan även meddela att jag känner mig mörbultad i kroppen. Vet ej varför... Sa det till mamma o hon frågade om jag dansade mkt i lördags... Vad hände med att jag kunde köra stenhårt tre - fyra ggr i veckan utan att knappt få träningsverk? (typ). 

Nae, ska lägga mig så jag vaknar tidigt imorn alldeles av mig själv och ta en utomordentligt lugn frukost och läsa nya Elle som slank ner i brevlådan idag. Råkar ju vara prenumerant nu tre månader till framöver sen ett trevligt erbjudande under modeveckan i Elle pop up store. Mhmm!

Sweet dreams, everybody!
Hang on to your butts!

Peace


Doin' Stränkan...

Hello DUDES! Kollar igenom bloggen min och ser fortfarande inlägg från Fjällbacka på första sidan... Jag menar det va ju tuuusen år sen jag va där! De borde inte finnas med där längre med tanke på att jag faktiskt gjort massa skoj värt att dokumentera sen jag kom hem.

Idag är jag i alla fall hemkommen från Strängnäs. Det har varit Strängnäs Markna'n - Happening of the year! Yeah! Jag är en dålig dokumentatör så jag saknar blidbevis på mycket av vad som skett detta dygn men det här är vad jag varit med om:

* Marknanden med stort M! Chokladbolls-stånd all over, tillfälligt tivoli, människor som lurade på folk tre korvar för 100 kr.

* Natchotallrik på ... Åh, vad hette det nu då... Aja, ett fik som jag inte borde glömt namnet på. Det skulle varit Stränkans bästa men den saknade ju för tusan guacamole!

* Jag, Amanda och Sulan har varit först - FÖRST - på UB! The place to be at night om du tillhör Stränkans yngre krog-liga.

* Jag har sovit i Sulans vattensäng och kan säga att jag är glad att jag förstått innebörden av måttlig alkohol-konsumtion med tanke på att det annars hade resulterat i en ordentlig sjösjuka.

* Jag har ätit god skinka till frukost.

* Jag och Sulan har fortsatt med en second breakfast på Café Trägår'n - En natcho-tallrik. Med guacamole den här gången.

* Vi har fortsatt med en kopp kaffe och kaka på Trägår'n med Hanna och en snabb förbi-titt av Amanda.

* Eftersom vi mått oförskämt bra hela dagen så va vi tydligen tvugna att gör någonting åt det. Det gjorde vi genom att, innan jag skulle sätta mig på tåget hemmåt, ta två turer i attraktionen Extreme på lilla tivolit.

* Till sist men inte minst så har jag lärt mig att man inte ska åka åkattraktioner på ett tivoli dagen efter.




Trägår'n


Natchotallrik...


Mina nya assnygga Adidas! En sliten Sulan...


Korv-Hanna...




...

Med det tackar jag för mig, tar en dusch, går o lägger mig och laddar för en vecka med en hel del work.

Good night, sleep tight
Don't let the the bed-bugs bite
But if they do...
Hit'em with a shoe

Peace


RSS 2.0