A Part Time Lover And A Fulltime Friend

Hello

Livet har fortsatt här i lilla Åre. Inte haft så mkt att säga. Idag köpte jag en take away-latte och avnjöt den utomhus innan jobbet. Jon Ohlsson Invitational var i helgen. Avslutades av practically spoken hela byn på Timmer igår. Han hade förbeställt bara 150 skumpaflarrer. De sålde för närmare en halv miljon. Själv najsade man på nya smultronstället Parkvillan, bjöd och bjöds på gröna små shotar.

Finally är påsken över. Idag drog väl de sista firande. Kom till jobbet, ståendes i dörren mkt fundersam över att ingen svarar i telefonen som ringer knallar jag in, svarar, upptäcker att det inte en kotte är på cafét, funderar på om jag missat nånting ordentligt och försöker samtidigt ta in att nån Tobias vill att sjuton pers med ett inställt tåg ska komma och fika och ta det på faktura. Och det är början. De andra kommer och snart står det nästan uppdruckna Zingo-flaskor lite här och var. Zingo avslöjar dig, tar du en var det inte en lugn och mysig hemmakväll igår. Och det fortsätter. Cheescaken, pannkakorna, räkorna är slut. Pajerna, bollarna, brownien, focacciorna, mackorna, morotskakan sinar och snart är det så man fnissar inombords. Men som alla dar har även denna ett slut då vi låser dörrarna, städar upp det organiserade kaoset och går hem och kolapsar i en mer horisontell position för ett litet slag.

Idag är sista Måndagsklubben och jag ligger här utslagen och går inte dit även fast det varit favvoklubben hela vintern. Men! Fem dagar av de senaste sju, najs kväll igår och säsongens P-fest imorn känns som alldeles lagom med motivation för att inte ha tagit sig längre än till ICA next door och tillbaka ikväll.

Liggandes här har min kamera tittat fram och jag har upptäckt att av minneskortet att döma så har jag ändå haft med kameran lite mer att jag trodde. Hittade lite nice bilder från Anna & Ylvas place så tänkte att jag hottar till dem och bjuder. Enjoy.

Peace


We Smoked Carrots And Potatos

Kommer hem efter en dag i backen. Skulle va pissväder enda till söndag och vem tittar fram denna lediga dag om inte solen!
Denna syn möter mig...Bruce for breakfast...

Btw så hoppade jag på röda idag!!! Finally! När man blir sugen på nåt ska man bara go for it! Annars är momentet gone... Nu har jag gjort det en gång utan att dö. Nu kan jag göra det tusen gånger om!

Peace


Titt Som Tätt Skrämmer Jag Mig Själv

Tappert försök att åka idag innan jobbet. Snöblandat regn och sjukt tungåkt. Ett åk, sedan blev det kaffe på Fjällgårn. Värt ändå. April skulle bli chill-månaden var min tanke men en ganska rejäl uppkommen personalbrist sätter nog p för det. Men det blir kalas. Fullt ös medvetslös 'til the end...Ville fika bort min lediga förmiddag imorn men verkar inte komma undan... Imorn blir det deklaration.

Peace


All We Care About

Nu har det varit p-fest igen och här ligger jag utslagen. Tagit mig ut i backen idag fast det blev mer korv på Kastrullen med Ylva än åkning kanske. Strongt ändå känner jag. Igår började med drink på Bahnhof, bad i en sjukt fräsch bubbelpool på bottenplan i Sannas lägenhet, låångt bad, sen Bygget, efterfest med Ak i Brokens p-boende. Oh sweet lord baby jesus...

April är här och mindre än en månad tills säsongen är slut. Helt sjukt! Dumpet som kom för två veckor sen har bytts ut mot sorbé i backarna igen och hade inte det kommit hade vi mer eller mindre haft barmark vid det här laget. Plus 10 igår, jag, Jenny, Skåne, Maria & Linnea tog med oss korv och engångsgrill och satt på tre torrlagda staplade bryggor och njöt av livet.

Hoppas bara snön är kvar säsongen ut. Imorn blir det mer åkning innan jobbet. Just den här dagen kan vi bara hoppa över.

Jag & Anna-Karin på toppen förra veckan.Det kommer kännas konstigt att åka härifrån...


RSS 2.0