What The Water Gave Me

Måste skaffa mig en liten medtagbar kamera. Oj vad mycket kul bilder jag skulle ha. Finns pengar kvar den här månaden är det prio, kan vi komma överens om det?! Eller kanske imorn... Hm, har fixardagen nr 1 framför mig.

På en kväll känns livet på banan. En liten plan.

Handledarkursen blev avklarad idag. Sweet. Nu är det bara börja övningsköra och sen är körkortet hemma...Elleeer?!?!? Blev inte taggad av alla j*kla bilder på korsningar, skyltar, symboler och tjafs. Plus att man ska hålla kontrollen över ett flera ton tungt rullande föremål med dig inuti. Jag har ju fullt sjå med att hålla mig levande på en long board.

I övrigt: Tillbaka från semestern. Fem dagar i underbara Fjällbacka. Två nätter i Götet. Sthlm, Mosebacke, Kapten Röd, Kägelbanan, long board genom stan och gå på lina i Kungsan.

Framför mig: Gitarr, franska, bil, textilservice. Lord, I do love my life.Filosofin funkar för mig... Och den funkar jävligt bra. Det är inte perfekt. Inte allt på samma gång. Inte ur alla vinklar.  Inte alltid är allting okej. Men det funkar och dit jag vill, dit kommer jag att komma.

Peace


Sweet

Vissa grejer är helt enkelt bara inte gröna. Men det skiter jag i för jag är ledig idag och ska kolla på farmor och Kias utställning på Galleri Greger på Hornsgatan med Wille, fika med kussen och Emma som flyttat in MITT i stan (tänk typ Sveavägen) och gå på en visning ikväll för mina drömmars lägenhet om man får krydda lite. Drömmar som kanske blir lite raserade om för många bortskämda tonåringar (inte alls som jag) lägger lite för höga bud. Men we'll se... Wish me luck!For now...
Peace out!


Beelzebub Has A Devil Put Aside For me

Mama, just killed a man
Put a gun against his head
Pulled my trigger, now he's dead
Mama, life had just begun
But now I've gone and thrown it all away
Mama, ooo
Didn't mean to make you cry
If I'm not back again this time tomorrow
Carry on, carry on, as if nothing really matters

Bohemian Rhapsody - Queen


Som vanligt hämtar man energi från le music. Dagen till ära inga mindre än Queen. En annan osviklig energikälla är frukosten! Tribute till den en förmiddag med tid och inspiration till något så rofyllt som lite bildredigering. Och ja, jag är ledig idag och väldigt lite inplanerat annat än bakning, två viktiga samtal och byte av Arlas vatten. Därav lite nonsens så här på förmiddagen.Antar att jag är annorlunda. Men antar att jag gillar det.

Peace


And Deep Down I Know I'm Not A Stupid Girl But Still I Make All Those Mistakes

And deep down I know I'm not a stupid girl
but still I make all those mistakes, yeay
I know there's a lot of stupid girls in this world
but I don't want to be like them, no.
Peace

RSS 2.0