Is It A Crime

Hej!
Jag lever och frodas och jobbar en massa. Jag går och lägger mig tidigt, äter ordentlig frukost, kalasar extremt måttligt. Vi axlade december och körde stenhårt hela vägen till nyår. Kaktus, Bahnhof, Kaktus, Bahnhof och i januari tar vi ett chillpill och går över till att jobba måttligt. Men jag har hur kul som helst! Jag hade inte kunnat ha två bättre jobb i vinter.

Eftersom jag inte har nånting anledning att vara det minsta neggo så fortsätter jag berätta i min positiva anda.

Igår hade jag hur mysigt som helst! My och Daniel kom till byn så jag, Jenny and the turtleduvs käkade på Grappa. Gott vin, god pizza. Jenny gick iväg och jobba och Paulina anslöt. Strax därefter även Anna och Ylva som hälsar på från Norge. Sen blev det Guvenören och Generalen på CC. Reggae live slår aldrig fel. Aldrig! Alltså aldrig! Hade aldrig heller i mitt sinne kunnat tänka mig att gå en sekund innan spelningen va över så med klockan ställd på 05.20 blev det inte många timmar sömn. En fet frulle och dag på Bahnhof, powernap och lite käk senare ligger jag nu i alla fall i min dubbel-duntäcknade säng igen  och har svårt att hålla upp ögonlocken.Så med det sagt säger jag god natt och jag tror bestämt att jag även passar på att säga gott nytt år! Var rädda om er och säg inga dumma saker i onödan till varandra. Massa kramar från en Elin som av nån anledning plötsligt kände sig väldigt kärleksfull.

Så, peace out, dudes & dudettes!
See ya in another life


Welcome To My New Crib

Hello, everyone.

Jag har landat, installerat mig och jobbat min tredje dag på the big K. Idag har vi haft UGG Australia & Vila Clothes-VIP-kväll. Vann tyvärr inte utlottningen av dojer eller en assjyst väska. Well... Snön är här. Och backarna öppnar så sakteliga. Men de får vänta. Allt ska få falla på plats lite till. Annars, jag bor ca 100 m från Åre torg där mitt ena jobb ligger och ca 100 m från stationen där mitt andra jobb ligger. 200 m åt andra hållet ligger Åres största nattklubb. Det är helt okej. Mitt rum ligger med sitt lilla fönster mot uppfarten. Den skottas varje morgon ungefär samtidigt som jag går upp och ska klä på mig vilket gör att jag får ducka för plogbils-chaffisen varje gång jag ser det oranga ljuset från ett par saftblandare leta sig in längs väggen. Man kan tänka att varför inte skippa dra upp rullgardinen på morgonen men det vore helt enkelt inte lika spännande. Nä, men vem vill gå upp med nerdragen rullgardin.

Och så vassego. Here's the beauty...
... And there it was...

Det va lite om mitt liv, så nu kan du berätta lite om ditt. Jag ska nog slagga.

Peace out, dudes.
Go Natt


Nous Décidons De Vivre Le Rêve, Non?

Hello

Nu så är det slut på chillet och tillbax upp till Åre. Jag har haft det grymt här hemma och man undrar varför man inte tar och är ledig två veckor på raken lite då och då. Juste, kanske för att man är lite av ett psykotiskt jobb-freak. Tack vare det har man nu lite diplomati framför sig där man ska se om man blir ledig lite mer än en dag varannan vecka. Att man aldrig ska kunna göra nånting på smidigat möjliga sätt!

Men juste, hey, det va ju nu jag va 20. Lära sig stå upp för sig själv, sätta gränser, vara smart. Fast näe, det händer inte. Inte över en natt. Vi hoppas att det händer nån gång. Men sen, samtidigt, vi har ju lärt oss att det alltid löser sig till det bästa, non?Naivt, färgglatt, lite hänger det kvar. Vi håller tummarna (som vanligt) för att en lätt förkylning släpper tills imorn & att jag kan sköta mina bollar lite snyggt. Annars bara kör vi. Sista utvägen till allt och i september blir det France.

Peace, everyone!
Take care & good bye!

RSS 2.0