Det Snurrar I Min Skalle

Sitter uppe hos Jennypennybabe. Har jobbat idag. Alltid skönt att avsluta en jobbhelg med en måndag. Blir lite nervarvning mot två lediga dar. Till skillnad från söndagar... They're crazy! Jenny och henne roomies ska precis börja jobba (garderob & entré) nu så jag ska kila iväg till Skåne på Allstar och hänga med honom en sväng. Det ska bli mysigt! 

Sitter väl mest här och ordbajsar egentligen. Skåne slutar inte förän om ett litet tag. Men efter min lilla magflunsatripp hem så tycker jag ändå att det gått riktigt bra att jobba i helgen! Men nu ska det bli skönt med två lediga dar och vila upp sig lite till. Ska ut i backen imorn iaf, vi drar till Duved en sväng. Riktigt mysiga backar där och aldrig speciellt crowded. Najs!Nä, nu ska jag väl ta och kila. Har rotat och skrotat lite bland Jennys bilder. Hittade den här. Känner hur fint det faktiskt verkligen va i Fjällbacka i somras! Det här va första dagen där när vi cyklade ner till Bryggan för första gången för att säga hej. Nyutexaminerade och oförstörda! Nä! Skoja, men känns som ett tag sen vid det här laget... Hej och hå... Nä, nu drag I!

Peace


Jag Lufsar Framåt Som En Gnu

Hellå

Nu är jag uppe i lilla Åre igen. Inledde med att gå av tåget i fredags kväll utan min väska med grejer som jag samlat på mig hemma. Innanför dörren kommer jag på det. Himla tur att man då bor på stationen så bara att kubba på tåget igen, haffa verran och kubba av! Nu har det varit två dagars jobb och beck on track! 
 


Haffade mitt block på hemmaplan så blev lite ritande på tåget! Kul! Nu kom Ylva så nu ska vi dricka te!

Peace


Trollbäcken Represent

Hello, ladies & Bruces

Det blev alltså en trip hem till Trollbäcken och landade i en maginfluensa. Bra tajming om jag blev smittad redan i Åre, sämre tajming om det var på hemvägen jag blev smittad. I detta hittade jag att man i fb-profilen kunde lägga till vart man kommer ifrån - Trollbäcken. Tror ni inte att Trollbäcken då är länkat till Wikipedia... Check this out! Trollbäcken
Ort


Beskrivning

Från Wikipedia, den kostnadsfria uppslagsboken

Trollbäcken is a district of Tyresö Municipality in Sweden. It is located south of Bollmora along county road 260. Trollbäcken contains almost exclusively detached houses. In the area of Trollbäcken centre (Trollbäckens centrum), also known as Alléplan, there are some multi-apartment buildings and commercial structures.

In 1910 the land of Kumla manor was sold and divided into lots. During the 1920s to 1930s there was a lot of summer cottage development in that area. From 1950s and onwards the cottages began to be converted into permanent dwellings in a large scale. Trollbäcken housed the municipal executive board of Tyresö from 1940s until the Bollmora centre was built.

Trollbäcken has as of January 1, 2004 11,715 inhabitants, which is 29.2% of the population of Tyresö Municipality.

Lake Barnsjön is a popular spot for bathing and fishing.

External links

 Now, isn't that just great! Och det bästa kan ju va att man kan likea Trollbäcken också. Kan inte alla bara gå in och göra det...

Nu ska jag återgå till mitt och lillebrors (som också ligger sjuk, som tur är utan kräks utan endast skyhög feber) filmtittande & tedrickande. Imorn bär det av till Åre igen och på lördag har jag frullen. Hoppas hoppas att jag fortsätter i bättrings-riktningen! 

"Lake Barnsjön is a popular spot for bathing and fishing"

Peace


Det Ser Bara Psykopatiskt Ut

Hola all b-e-a-utiful lovers out there...

I vår egen lilla penthouse-våning, onna tha top, inna tha Åre. En förfest.

Hosting: Bruce, Mackan & Elin

Imorn lite åk, jobb vid tolv. Nu natti natti.

Som ett djur
En lycklig lemur
Trippar jag med lätta steg

Din blick den ber
Mig att tona ner mig


Peace


Tusen Skeva Bilder, I Frihet Är Jag Fången

Ledig två dar....Självklart har jag fikat. What else? Efter en sexdagars jobbvecka bland fikande människor kände jag abstinensen krypa över mig. Man skulle kunna tänka att om man jobbar på café så kanske hela fika-grejen skulle bli lite mer oromantiserad men nej! Jag ser det som en konst. Du måste kunna alla beståndsdelar. The making, the doing.. the enjoying! Word!

Idag var det jobb igen men så lungt så det blev en kort dag, tog en prommis till Apotekis med min roomie AK och nu ska jag kila iväg på middag på Skånes restaurang Allstar. Linnea och Jens fyller år idag.

Let's pull...
Peace


I'm ALive

Kickin'Mycket timmar, långa kvällar, lite sömn, very much alive...

Keep it coming...

Peace


RSS 2.0