Få Mer Ut Av Mitt Liv

Neråtspiral framför datorn. Vill få mer ut av mitt liv. Vill inte va en död fisk. Vill va en robot och bara låta tiden gå. Motsägelsefullt. Vissa saker vill man bara ha på CV:t, vissa saker vill man uppleva. Framför allt vill jag leva. Framför allt vill jag göra allt med mitt liv.Jag vill vara så så nära livet som möjligt. Jag har kunnat känna mig riktigt levande långa perioder. Nu i korta stunder. Hela tiden längtandes efter nästa stund. Men det kommer komma långa perioder igen. Med en ny plats, nya människor, nya utmaningar kommer känslan tillbaka. Tills dess ligger den och gror och nöjer sig med att explodera sporadiskt i olika små underbara stunder.


Good Country!

Hello!

Med en grymt åter-taggad Sula i det andra fönstret, underbart att se, så kan jag ju inte låta bli att själv hetsa lite över livet. Vilket jag förövrigt att ovanligt okej med just nu, alltså livet. Förutom att jag vill ha vinter (Slå mig inte!) och så mkt semester som möjligt så är jag ovanligt okej med vad jag är och vad jag har just nu. Jag skulle kunna ändra men bara för någonting bättre och det är lite knepigt för just nu har jag det fasligt bra. Vissa hjärnspöken finns ju som alltid men de håller sig i skinnet och jag är, om man jämför med hur jag kan vara, förhållandevis sund i mina funderingar kring mig och mitt agerande.

Men nog om mig nu. För jag är och hälsar på kanske världens coolaste nyblivna 20-åring. Vi har inte setts på en månad fast med lite eftertanke kom vi på att det va två veckor. Spelar ingen roll. Huvudsaken är att jag är här och hälsar på nu. Och inte nog med att Gotland kryllar av Åre-folk, vilket gör att det känns som att det enda man gjort från i vintras är att ha bytt ut fjäll och snö mot raukar och hav, så har vi här också coolaste kockarna Anna och Ylva och min ascoola kusin Emilie. Hon pluggar till ambulansförare och extraknäcker på sjukhus här på Gotland. Hur coolt är inte det?

Jenny 20 barre!Inte vilken tjej som helst! Men nu ska jag gå för Jenny är och jobbar och jag ska träffa Ylva och chilla gärnet!!

So long, dudes & dudettes!
Peace


RSS 2.0