Livet.

Utvilad och igång igen har jag nu jobbat några dar men imorn blir det ledigt. Det ska bli jordens fixardag! Ringa körskola, tandvård, säkert nåt annat och köpa RED HOT-BILJETTER! De kommer hit i oktober och snackade med favorit-skåningen (hur många jag nu känner) så det blir han, jag och RHCP 12e oktober! Fy fasen va awsome det ska bli! Nu tänker jag tok-slagga så jag får fixar-energi nog att inte låta frukost-chillet dra över mer än nödvändigt av dagen...


Positano, Italien, 17 - 24/6 - 2011. Underbaraste på länge...

Sleep tight, everybody.
Peace out


Ibland Vill Jag Bara Att Tiden Ska Stå Stilla...

Jag är hemma. Och har haft det så sjukt jäkla bra. Även om italienare kan va på sitt eget lilla sätt, speciellt när de kör bil, så har de på sina platser ett sjukt vackert land och Positano var nog en av de vackraste platserna i hela Italien.

Ibland vill jag bara att tiden ska stå stilla. Att en och samma dag ska vara för alltid. Att en lycklig stund aldrig ska gå över i en olycklig.



Speaking of ... Så togs den här bilden ironiskt nog en kvart innan jag kräktes.

Peace


And That's No Lie

Jag gör lite för lite och har lite för dåligt med funderingar. Sthlm är lite för gammalt och jobbet är lite för nytt. Därför har jag inget att skriva om och fältet förblir tomt. En hyllning till stoffet i mitt rum och en tanke på alla de där som bestämt vart texten ska sitta, vilket typsnitt det ska var och vilka färger som blir rätt, får ta plats i ett inlägg som mest bara får mig att sitta upp lite till...






På fredag drar jag till Italien och darn vad jag längtar. Semester. Sov gott alla. Sleeps.

Peace


It's In My Blood

Hade en tanke idag. Att kanske börja plugga. Hur gött vore det inte att få ett jobb för att du har en viss kompetens inte för att "du är en sån person". Tror det skulle vara lättare att inte ta allt så himla personligt då. Eller också så skulle det inte det.



Ro i själen på den... Haha I dubbel bemärkelse. Hehehe. Nu ska jag soova. Dreams sweet.

Peace


Now Isn't That Just Something

Det är nånting med en blå himmel, ett blått hav, en smal horisont och en stor sol som en bild aldrig kan fånga. En 24-timmars pause från verkligheten. Ute på landet total-zonkad ren rehab för själen. Kusin Adrians student i onsdags följt av Vackstas slutskiva, en trip till landet. Förutom ett bröllop i Göteborg däremellan så känner jag att historien upprepar sig. Student... Landet... Och det här börjar kännas som en riktig sommar.



Fjärdlång

Peace

Play That Song Again

Har gått med en och samma låt i tankarna hela dan. Känner hur jag sakta men säkert bygger upp ett starkare och starkare behov att uppgradera till en hightec phone med Spotify! Skaffade premium härom veckan. Addicted. Lägligt nog börjar väl min lilla phone så sakteliga gå mot sin undergång. Tappade den springades till bussen idag. Upptäckte på bussen att jag hade sumpat skalet. Knepigt. Så nu får vi väl se om den börjar leva sitt eget lilla liv och hur länge det varar.  



Sitter man för länge vid datorn så blir det lek med bilder. Finns inga undantag.

Slagg.
Peace


RSS 2.0