Om Sanningen Ska Fram Vill Du Ligga Med Mig Då?

Om jag ska vara ärlig mot mig själv. Jag älskar mitt liv. Jag älskar svensk musik. Jag älskar att stå på scen. Jag älskar att tvinga mig igenom saker som jag hatar.


Jam World

http://open.spotify.com/user/elin__91/playlist/3RH4JUON1gWGb1TYAyoHKO

XXXO


Statusuppdatering

Ok, aktuellt.

Elin är hemma. Stan osäker? Nej. Jo, möjligtvis när jag kommer farandes på min longboard! Mastiff-bräda med gula hjul. Tack vare den eller kanske mer tack vare vad jag själv skulle vilja kalla min livslust, kan jag nu inte ha kortärmat på jobbet i väntan på att skrubbsåren på mina armbågar ska läka.

Jobbet numera betyder inte caféet utan en klädaffär i hjärtat av Skanstull. Det är nytt men jag ska bli grym. 

I övrigt har mitt psyke smått flippat lite efter att jag flyttat hem. Tre dar efter hemkomsten stod jag glatt på Daniels 25-årsfest och skrek åt Jenny att skjuta mig med softair-gun vilket resulterade i ett rejält cirkelformat blåmärke på låret som inte vill försvinna. Tredje dagen på väg till nya jobbet tog jag longboraden från Gullmars i långklänning vilket också var dömt att misslyckas. Men nu såhär nån vecka senare har jag väl börjat slappna av lite oh acceptera att ja.. Jag vet inte, att jag är hemma.Nu ska jag som alla människor med normala jobb och rutiner gå och lägga mig så jag hinner sova mina timmar innan jag ska upp vid sju imorn.

God natt


Valborg

Jaha va det en högtid nu igen? Missat det precis som jag missat alla andra högtider den här vintern.

Igår hade jag årets sista åkdag för min. Jobbat idag och imorn och imorn stänger liftarna. Kan leva med det. Hade det så grymt ute i tisdags. P-fest va det och började med att åka upp gondolen och hika hela vägen upp till toppen. Åkte baksidan ner där snön förtfarnande va grym om än tung. Kom fram ovanför tottliften där vi blev bjudna på champange. Åkte upp till Hummelstugan och åt lunch, sen ner till Tott, badade och bubblade. Sedan sushi från Dahlboms uppe i rum 400 med panorama veiw. Och som om vi ätit tillräckligt så blev det middag nere i restaurangen och sen häng på hemmaplan inne på Tottebo. 

Efter detta har nu både Ebba och Bruce dragit hem. Jag jobbar min näst sista dag imorn och snart är det totalt folktomt. Det är en väldigt speciell känsla nu när säsongen är över... 

Säger hejdå till vintern och snön. Kommer börja längta efter den långt innan den är här igen. Gör det med de här bilderna från i tisdags som inte direkt får en att tro att det är barmark i hela byn. Hejdå snön! Vi ses om några månader...

Peace


RSS 2.0