Jag Lever

Jag lever och jag gör det på riktigt! Åre kramar mig välkommen tillbaka och jag säger Åh, så mysigt! Skåne tycker jag är knäpp och skrattar åt mig vad jag än gör, t o m när jag är asirriterad på honom vilket aldrig gör saken bättre. Men oturligt nog för honom så har han lite brutna revben (och det är inte skönt att skratta med brutna revben) så det blir alltid jag som skrattar sist.

Halloween blev firad på Rockebo i helgen. Note to myself: Beställ aldrig mer linser från nätet, de kommer inte, & shots är till för att sväljas, inte tuggas, så skippa gelly-shoten nästa gång. Hade beställt stoora linser så det skulle bli dockögon dagen till ära men som sagt brevinkastet gapade tomt. Turligt nog hade Linnea råkat få tre vita linser i sin förpackning så det blev helt enkelt en över till mig. Och ett ganska scary resultat kan jag säga.

Annars, bilen går bra (Skånes) och Bahnhof är igång. Men den här säsongen hottas även upp med lite nytt. Langar en bild på mitt nya jobb, som jag för övrigt öppnade en timme för tidigt idag då jag missade att ställa om klockan till vintertid igår. Inte undra på att första timmen va lung.Peace


It's A Skev Verklighet We're Livin' In

Två dagar ledig, en natt Red Hot Cilli Peppers, tre dagar sjuk, fyra dagar kvar.Man kan ha kul utforskandes iställningar på kamera. Note to my self: Fyverkeri är inte detsamma som konsert. Bespear you the pictures. Swenglish when it's the best.

Wish me krya på sig.
Soon är imunförsvar & gnistan tillbaka. 4 days.

Peace


Every Little Thing She Does Is Magic

Med glädje i magen har jag avslutat den första dagen av min näst sista femdagarsvecka av mina slutgiltiga 10 dagar på the store with the big W. Sen Oh-Rey! Utan att ropa hej riktigt än så lider det här halvårs-kapitlet av mitt liv mot sitt slut. Och ett tack-tal för allt jag tar med mig utav det väntar jag också lite med men jag kan säga att jag är glad över var jag är idag och vart jag är på väg.

Mitt liv det senaste halvåret har kantats av en städigt närvarande i mig själv. Energi och vibrationer från allt och alla runt omkring går igenom mig, inte runt mig, starkare och på ett sundare sätt än nånsin förr. Den som inte vill ta mig för den jag är hade kunnat sluta läsa innan styckindelningen. Konstant finns en påverkan på och av allt som finns runt omkring oss. Det är om vi väljer att ta emot den, ta till oss den och välja vår egen vidare påverkan som vi kan gå vidare och utvecklas både som individer och varelser i ett större sammanhang. Right!Nu har jag inte tid att vara filosof längre. X-man 3 väntar i tv-soffan tillsammans med tre andra soffpotäter, madre, padre and the Woilerman. Tvåan avverkades igår. Ettan iförrgår.

So long, dudes & dudettes!
Peace


RSS 2.0