En Byta Nyckeln-Öl

En blir aldrig bara en.

Parkvillan. Broken. Dahlboms. Ovalen. Supper. Dahlboms. Och tacka gudarna för att det inte blev nån efterfest.

Men nog om det jag överlevde den här dagen också även om jag inte trodde det när jag kom till jobbet imorse och det första jag fick i mig var en 7up kl 1.

Nu blir det sänggång och imorn bitti vaccinering. Inför Thailannnnd!!!!!! Tar det innan backen och fasen om det inte är lika bra väder som idag. Strålande solsken och nyfallen snö.Degar i soffan i mina nya handstickade sockor från Kaktus. I dem finns inga bekymmer. Lasse sjunger för mig ur högtalarna och får mig att sitta kvar. Snart är klockan för mycket och att slita sig för svårt. New York är nya drömmen. Står på tur efter France. Åh, vad jag längtar. 

Nous décidons de vivre le rêve, non?

Peace


Note To Myself

Skriv inte texter som andra ska behöva läsa sent. Tyvärr, Elin, men ditt intelekt är uppenbarligen inte på topp just då. (Se svenskan i nedanstående inlägg) Tar svenska språket, slår knut på det, vänder det ut och in och gör en kullerbytta.

Tack för mig. Nu ska jag ge mig.


Bread

Jag hade nånting att skriva som fick mig att sätta mig vid datorn men väl här har jag ingen aning om vad det va. Men! However, jag har bakat bröd. Varit i butiken idag och när jag slutade var jag sugen på varma mackor i ugn. Ringer Mr. Scones för att höra om mina marinerade kronärtskockor som jag glömt hos dem möjligtvis fanns kvar men nej, de hade Jensa eller Sid sett till att de inte fanns. Väl nere på Ica för att inhandla bröd och nya kronärtskocker, soltorkade tomater och oliver, märker jag att det inte finns ett enda bröd jag är sugen på. Ännu mindre när deras inplastade ciabatas var gröna och på väg att krypa ur hyllan själva. Lösningen på problemet: 13 dl mjöl, 1 påse jäst, 5 dl vatten,1 msk matolja, salt och så lite invänd rödlök, soltomaterna och kronärtskockorna. Grundreceptet på baksidan av jästpaketet. Och Elin vill aldrig mer behöva handla bröd i butik.Limpannnn!

Helt klart har en ny outforskad mark öppnat sig. Kanske ska byta nisch och döpa om bloggen till life is a limp? Hm? 

Eller inte. Nu måste jag verkligen sova. Hur blev klockan så här mkt?!?!?!

Sleep tight
Peace


Totaly Awake

God morgon, alla glada!

Vaknar av en taktfast basgång som letar sig in i sovrummet. Byts. Höjs. Annan låt. Ännu mer bas. Till slut blir jag less. Hur högt tror ni jag kan sova till! "Oj, förlåt, vi trodde du va och jobba." Tack & god morgon.

Fast det fick mig nästan att dra ut i backen innan jobbet och fånga det fina pudret som fallit nästan konstant de senaste 24 timmarna men lite ont i halsen (ont i huvudet) och 14 m/s ute fick mig att ta en lugn frulle, dusch och ett litet inlägg och en kopp kaffe istället.

Syster Sol på Tottebo igår. Säger det igen: reggae live slår ALDRIG fel! Så att Frida fråga igår om jag ville byta pass idag och börja 12.00 istället för 06.00 så blev jag enbart glad. Tack, alla, för att reggae lockar fram det bästa ur everyone. Lov to the world, yo!

Annars, nu drar väl jobb igång igen efter att ha varit mestadels ledig senaste veckan. Det blir bra. Mamsen, papsen och Wille har dragit hem och är fortfarande mysig inombords. Bjussar på nån bild från helgen då jag inte har nån från igår sen blir det iväg till jobb.Willebror inna tha slope.

Peace out, everyone!
So long


Softie

Mamma, pappa och Wille's in town!!
... Och eftersom jag blivit sån himla familje-mjukis så ville jag ju fixa ALLT tills de kom. En sjungande liten änglakör i hallen  plus konfettipistoler och röd matta. Nä, inte riktigt så. Men varsitt paket och fantastisk bukett från Kaktus som fantastiska Sofia fixa ihop väntade på dem när de checkade in. Skåne, min fantastiska vän, var riggad att fixa hela paketet men jag kunde ju inte riktigt låta bli att smita ifrån Bahnhof och ta saken i egna händer. Hämtade paketen hos Skåne på Werséns, plockade upp blommorna hos Sofia och pep iväg till MittiÅre och lånade nyckeln och aktade mig noga för att inte lämna några avslöjande spår om att nån varit i lägenheten, annat än den lilla högen med paket och en viss liten bukett.

Men nu måste jag duscha och sen iväg för lite pizza på Grappa med la familia och Jenny.

Peace, everyone!
Take care!


RSS 2.0