You Are The Choises That You Make

Har ett tänk, och ju mer jag tänker på det desto mer håller jag med mig själv. Många gånger säger folk någonting i stil med "jag är så här..." och jag jag tänker "nej, du väljer att vara det..." och det är det jag menar. Ingen har sagt att bara för att det verkar vara på ett sätt så måste det för all framtid vara på det sättet. Allt kan ändras, det handlar om vilka val vi gör. Jag kan se det som att jag har en termin framför mig då jag ofta kommer vara trött och stressad men det är i så fall ett val jag gör. Ingen säger att det ska vara så. Jag kan välja att vägra vara stressad även om det kommer komma stunder då jag har tusen bollar i luften och skulle vilja lägga all min tid på minst hälften. Ingenting ska få ta ner mig - Det är ett val jag gör!


Lugnaste bruden i stan! Alla äter väl teskedar till kvällsmål?


Sådär lagom mysiga söndags-mjukis brudar...

Sköna bönor kom förbi sådär på kvällskvisten. Sulan var rastlös och Jenny på väg hem från... hrm *host* hrpfs. Det va kul! Det blev te/kaffe-mys med glass, apelsinskal i ögonen och teskedar på tvären. Nu ska jag slockna för en ny vecka i härlig icke-stress anda! Dansen börjar imorn och det blir svinkul! Ska bli underbart att träffa alla.

Tills dess...
Sover vi sött
Amor


And When You Start Me Up I'll Never Stop

Blev inget bloggande igår men jag hade en super dag! Gick o la mig elva i fredags (så jävla rätt!) så jag var pigg och glad redan vid nio. Därför hänkade jag med mamsen in på shopping i stan och vilken lycka! Hittade en underbar byxdress, som sedan blev kvällens outfit, och ett par svarta kostymbyxor, vida upptill, smala nertill, totalt blev det 164 kr, båda Frk. Gjorde ytterligare ett fynd sen i Skrapan det det fanns en Vintage Market två trappor ner. Skönaste grejen! Typ som en loppis fast inte med bara skitsaker som folk ville bli av med utan mer coola saker och en hel del som folk gjort själva. Hittade en liten svart klänning för 40 kr. Det va definitivt inte sista gången jag gick dit! Åkte sen med Hulta, Yamina och Hayen upp till Uppsala. Kort sagt var det en mycket trevlig kväll och det känns lite konstigt att vi inte kommer se Johan på fyra månader efterso0m han drar till Afrika och pluggar på onsdag...


Facka yr på photoshop...
Told ya, if you start me up I'll never stop...


Den här helgen har varit mkt najs. Trodde den skulle blir stressig men den har varit lugn trots en tur fram och tillbaka till Uppsala. Tummarna upp!

Ett grepp om verkligheten, tack!
Satsar på nuet...
Love


Let's Dance Our Lifes Away

Har varit smått upprörd idag. Mest för att jag kännt ett behov av att ta det lugnt och få en liten paus men lite för att jag känner att tröttheten är ganska självförvållad och mina tankar om tidigare sänggång har blivit lite för lite verklighet för att göra någon större skillnad. Lite beror nerheten också på att älskade lilla Lina och Yamina lämnar oss idag för andra ävertyr för andra gången på mindre än ett år. Tycker ni är coola!

Skulle ha åkt på bio idag med Yamina och Hulta men kände nu när jag kom hem att jag verkligen inte orkade. Behöver den här tiden att bara vara hemma. Vet inte vad det är med mig men känns som att jag behöver det mer än jag gjort förut. Konstigt det där. Hemma-kär helt plötsligt...


Har inte helt bestämt men tror Mattias och Cecilia är har tagit platsen som favvo-par...


Nu ska jag fortsätta kolla på Let's Dance. Favvo-mys-programmet just nu!

Mysko, brud!
Fortsätt simma, fortsätt simma...
Chiao


Let's Have Some Fun, This Beat Is Sick

Lite bilder då då. Här har vi kvällen i stora drag... Den här dagen kan vi hoppa över att berätta om eller den har inte varit så farlig men lite sliten har jag ändå varit. Gjorde ett intressant besök i S-tälje med roligt resultat och konsekvenserna av det kommer säkert märkas lite längre fram i tiden här på bloggen.

Enjoy!


Snygga sällskapet i kareoke-tagen. Min sång insats varinte värd att dokumeteras... Usch...


Det kanske inte ser ut som det men körde Beyonce-dans faktiskt... Single Ladies!


Va Sulan kanske lite förvånad över mitt agerande under kvällen? Inte då!


Snyggisar!


Kvällen avslutades med lite balett på T-centralen och natt-macka på 7eleven... En vinnare!


Det var det. Kommer göras om. Imorn är det fredag och tusan va snabbt den här veckan har gått. Hänger inte med! Men helgen bjuder på lite Uppsala så det här blir skoj.

So long så länge!
Sleep tight
Kram


We Took The Night

Herre gud, vilka brudar. En onsdagkväll på kareokebar med smutsigt hår och sneakers kunde inte ha blivit bättre.


Fick den grönaste drinken jag någonsin sett men den var mycket godare än den ser ut...


Så mkt mer behöver inte sägas men lite fler bilder som inte bara är på mig ska i alla fall ut om inte här så på facebook. Nu, eftersom jag har slutat, ska jag ta en välbehövlig dusch och ikväll blir det nog lite syning om jag inte ska få en liten historia uppgift ur världen.

Kommer hända igen
Live your life as much as you can...
Love


Kareoke Tonight!

Yes, har lunch nu och ville bara medela om att ikväl vankas det kareoke på Chaplin's i Sthlm. Terminsplaneringen för sista terminen evör på gymnasiet ser ut på det viset att det blir utgång var tredje lill-lördag. Om vi håller planeringen, det får framtiden avgöra men vi ska försöka vara plikttrogna när inte skolan alltför hårt kräver annat.



FRån BBQ hos syssling i somras... Rockade på Spotify!


Eftersom Chaplin's så generöst skickat ut VIP-kort till hela Sthlm (man känner sig speciell) så blir det dit vi styr stegen. P g a en liten nagellacksflasksnurrning så har jag åkt på uppgiften att sjunga först och inte nog med det så har jag åkt på att ragga på med en riktig ordentlig raggningsreplik. Skriver imorn vilken det blir men några som "jag visste inte att änglar kunde flyga så här lågt" eller "din pappa måste vara tjuv för du har världens alla diamanter i dina ögon" är några av kandidaterna.

Kilning!
Simma lugnt!
Chiao!


Solstrålar På Vacksta

Det blev inget roligare skrivet lite senare på eftermiddagen igår, mest p g a att... inga mindre än Lina och Yamina kom och hälsade på på skolan. Så alltså vaknade humöret till liv med morgonen och fortsatte uppåt under dagen. Ha! Låter som en väderprognos. Vi har en del molntussar på vår i övrigt blåa himmel. Graderna stannar under nollan ett tag till så inget hett på den fronten men i takt med att våren närmar sig och kvällarna blir längre så kommer nog lite värma även till mig snart.


Morgonrocks-dagen


Inför studentskivan



Och våra älskade små 90-brudar! Var är vår Anka om jag får fråga?


Nu ska jag pallra mig ner till textilsalarna för att kirra mönster efter att ha haft skidåkning på idrotten, lunch och en dusch.

Lejtöör
Snö och solsken!
See ya!


You Shower Me With Words Made Of Knives

Vad är det här med att blogga på mornar plötsligt? Okej, igår räknades det som morgon ända till tre eller nåt sånt, men ändå. Annars brukar det bli en god natt-aktivitet. Well, well, idag är lillebror 11. Coola killen. Så vi har varit upp och sjungit för honom, därav att jag har tid att blogga nu.

Jag har en förkärlek för melankoliska låtar. Varför har man det? Kanske för att oavsett vad det är för melankoliska känslor man har i kroppen så går de ut genom låten... Aa lite morgon-filosofi.


Melankolisk?

Har inge mer att komma med just nu. Pyser till skolan snart.

Piggare inlägg senare kanske...
Så länge - So long!
Love



Aah Work Work

Är inte taggad alls på jobb... Vill va i klädbutik!


Bild från Jennys dator
Sånt här gör man ltså som ansvarsfull ung dam inte en dag innan jobb...

What to do, what to do...
One step at the time
Kram


Jag Jättehjärta Companyy!

I just löövar sällskap. Är sällan själv för en minut och i ettan kunde folk fråga "men är det inte svårt att få egen tid när man bor så där?" och jo, det är det men det gör mig inget. Ett toa-besök, en dusch, sen har jag fått all tid jag behöver för mig själv... och tur är väl det för bor man med nio tjejer på en skola med 80 pers så är inte privacy alltid det lättaste att få tag på hur ensam man än är. Ett ljud, en blick eller vart man kommer ifrån och vilken tid på dygnet kan få oanade konsekvenser för en lång tid frammåt. Det är kul...


Nästan alla vi boende brudarna från mösspåtagningen förra året...


Wille har barnkalas (eller säger man så när man fyller elva?) och ikväll kommer släkt. På måndag är den stora dagen för den stora pojken... Fatta att han börjar sista året i Sofieberg och sen vankas KS. Stor pojke!

Nu blir det lunch!
Sällis, sällis, sällis, sällis!
Love


Difficult For Wierdos...

Finally helg! Eller jag längtade inte ifrån vacksta, ville bara ta det lite lugnt. Åh, känner bara hur jag skriver så otroligt intressanta saker men inspirationen flödar inte riktigt som jag vill och har haft en massa grejsimojs i tankarna i veckan. Räddar situationen med en ny outfitbild. Gillar't! Blir alltid på gott humör om jag får skryta lite om vad för kläder jag har på mig...


Jacka i ekologisk bomull Maria Stålhandske, silkesskjorta från farmor, bälte 50-tal från farmor, linne JC, leggings mammas från Sulans mammas butik, sockor Indiska

Lekte som ni ser lite i Photoshop också och det är kul oh nu kom Jenny också och det är ännu roligare! Så därför måste jag gå nu.

Puss & kram
Skumbanan
Löööv


Snigel-Tempo Hela Dagen Mkt Bra För Magen

För att bekräfta det ganska meningslösa syftet med att skriva blogg så ska jag göra något så orginellt som att berätta vad jag har gjort idag. Kom just på att jag trodde det var tisdag och tänkte berätta vad jag gjorde igår men det skulle ju va lite tokigt så vi stryker den lilla tabben och berättar om idag-dagen istället:

Grymt tungt att gå upp idag, uppmärksammar det genom att lägga mig tidigare idag. Glad att jag gick upp ändå för vi ägnade hela historian åt att titta på Elisabeth I - The virgin queen. Jag diggade den starkt faktiskt. Sen va det naturkunskap. Nästa toppen-lektion var naturkunskap. Jippi! Men den va faktiskt också najs idag för vi gjorde bara en hudkräm och slutade två. Kvällen skulle bjudit på ett mönster men näe, slappade i matsalen istället och nu har jag varit på yoga...



Oj oj, mkt text om ingenting men jag är på gott humör för det.

Herrå!
Chill bananas
Pöss

Sulan För En Kväll...

Vad gör man inte för att liva upp kvällen?


Sulan gör Elin-fix - Elin fixar Sulan-smink...




Sulan? Elin?


Coolt värre, inte sant? Utöver detta så har jag gjort bra grejer idag! Ringt Hasse på Light Trade, börjat på ett mönster och åkt till farmor och fått en massa tyg, ett superfint skinn och två sidenskjortor. Väldigt bra dag!

Nu är jag trött
Söta drömmar
Pöss


Nothing To Loose - Everything To Gain

Tjena hejsan, jag har design just nu och ska precis börja med ett mönster till en fodral klänning som kommer vara antingen i cerise-rosa eller svart manschester-tyg. Det blir kul! Kära Maggan kom just och sa att Johanna Hofring från Ekovaruhuset var på TV igår kväll! Grymt med lite publicitet för henne! Åh vad glad jag blir!

Såg dessutom då också Anna Sahlene som precis hade startat en blogg, http://www.daisybeauty.com/web/sahlene . Man kunde kommentera den och då ha chans att bli utvald att följa med till Elle-Galan den 29:e januari! Hur härligt vore inte det? Och man hade ju inget att förlora. Så nu är det bara att hålla tummarna för att hon diggade mitt lilla inlägg för det vore verkligen hur kul som helst!





Anna är ungefär i mitten och Johanna är ganska nära slutet... Take a look!


Nu ka jag återgå till mönstret mitt och dessutom ska jag se till att ringa ljus-Hasse om modevisningen. Måste ifrågasätta lite grann.

So long, everyone!
Laugh a lot every day!
Kram


God Natt

Ännu ett litet ilägg som skrivd precis innan sängdags... och det får va nog för ikväll.


Ett gammalt alster från kära gamla paint...


Sov sött, alla smågrisar!
Löv


En Kvällens Outfit!

Diggar outfit-bilder starkt! Speciellt eftersom jag löövar mina clothes. Det knepiga är ju bara att de ska bli bra också. Ibland lyckas man, ibland inte men vet ni vad... Nu har jag äntligen photoshop på datorn! Tjoho så nu blir det åka av. Cheeses, jag kommer ju gå och bli lilla fröken Fotoredigering nu med alla roliga små fotoprogram på datorn.


Yeees... Klänning American Apparel (märk väl!) Los Angeles, skor Weekday och såg nu att jag på nåt märkligt sätt lyckats stå precis så att man inte ser ett enda av alla mina armband eller sjärnor... Det är fan impressive, men det var där... Okej, kavajen... Gina Tricot (men det talar vi inte högt om!)

Okej, kvällen igår blev långt ifrån som planerad...

Planen: Göra oss i ornding hos mig, dra till Birk på lite föris, sen in till Grodan och möta Lollo, Martina & co.

Vad hände: Vi gjorde oss i ordning hos mig, segade så mkt så Birk och dem hann dra innan vi ens åkt från mig, åkte in och träffade Lollo och Lillan på Wokhouse (Nice ställe!), gick till Grodan, köade tusan år, lackade till slut och drog till Gamla Stan och träffade Patrik och Jocke på Tunnan (like the sound of that?) men det va jättemys, på hemvägen blev det ett Donken-besök och vi dejtade sedan kudden nån gång runt fem...

Så kan det gå!
Chillerill!
Pöss


Just Word-Pooping - Do Not Read Unless You Are Bored!

Javisst, nu är det helg, lördag närmare bestämt och den bjuder på utgång vilket jag tycker är kalas för det är jag ordentligt sugen på. Grodan blir målet och Jenny blir kompanjonen. Tanken är att vi möter upp Lollo och Martina med lite company tror jag.

Know what?! Jag har äntligen hittat kameran på datorn! Sulan tykte den var mycket roligare än hennes APU-rapport vilket kanske också var det som bidrog till den sena plugg insatsen men titta vad mycket kul man kan göra. Jättefåning bild, I know, men äsch... Våran snyggaste ålder är nu. Två år till sen går det utför så man får ju bjuda på alla sidor... För att i det här fallet inte glömma den slitna.


Det här fotoprogrammet kommer jag ha mycket kul med...


Nä, nu får det vara slutfjompat här vid datorn men kvällens ilandsproblem är: Det är svårt att gå i högklackat i snö! Det är väl inte fånigt att ta med extra skor? Eller? Well, vi har ju redan sett att jag inte är rakt igenom ofånig så det blir nog så. Wish me luck!

Swimm calm...
God Afton
KRAM


Irresponsible Girl... Irresponsible Young Woman?

Det är fan coolt hur oberörd man är av att sova lite eller antagligen så påverkas man mer än man tror men i stunden så är det aldrig svårt att vara vaken lite till och bara man inte har aktiviteter då man behöver använda hela sin hjärnkapacitet dagen efter, så är det grönt! Sen kan det sätta sig på humöret men det beror också på vad man har framför sig. Okej, kanske naivt att säga att man är oberörd men visst funkar det och man knegar på och har ju aldrig nått ett riktigt stop. Det gäller att veta vart den riktiga gränsen går...

Jag och Sulan har i alla fall suttit och pluggat till väldigt sent och jag är precis klar. Jag kunde ha varit klar för kanske tre timmar sen men ett Donkenbesök och åtskilliga glimtar på internet har satt käppar i hjulet för det och jag känner att det inte gör så mycket. Det är fredag imorn, jag slutar tolv, helgen är jobbfri och har säkert en massa skoj att erbjuda... Så... Livet leker! 

 
Man kan ju inte plugga hela tiden...


Men nu är det läggdags!
Sov sött!
Kram kram


Vill Ni Höra En Skoj Grej?

... Som jag kanske redan sagt nåt om nån gång men i alla fall. När jag hade praktik på Ekovaruhuset så fotades jag i kläder från affären till webshopen som ska startas så småning om. Tror det kommer dröja... Johanna på Ekovaruhuset är inte direkt den som har mkt tid över eller gör saker för än hon verkligen måste men nu har jag i alla fall fått några bilder så att jag kunde få med dem i min sabla APU-rapport. Men det var ju skoj!


En av bilderna. Har beskurit och redigerat den lite... Btw är det jackan som jag sedan köpte därifrån!


Nu ska jag gå till Lyktan, vårt kära lilla skolfik, och sedan blir det kanske en film eller nåt i den stilen. Håhåhå trevligt med lediga torsdageftermiddagar. Har en känsla av att de kommer behövas den här terminen - Plugg och kollektion för hela slanten. För resten, lyckades precis promota Ekovaruhuset för lärarana lite... Ingrid blev väldigt fäst och ville sätta upp min APU-rapport (de fick sidorna utan mina bilder..) så ska ge dem lite visitkort så kanske nån hittar dit. Kul!

Nu blir det kaffe eller nåt sånt!
Lejtör
Chiao


Vänta Lite Har Vi Redan Varit Här En Månad? Nej, Det Var Bara Två Dar...

... Men inget illa menat med det. Det är verkligen superkul att träffa alla igen! Har garvat riktigt mycket idag kan jag säga. Mkt skoj, mkt skoj! Gulligt att folk ändå kollat min blogg fast jag inte uppdaterat over head taken på fasligt länge men sen jag kom hem har jag verkligen bara inte orkat. Har varit en så där lagom mysig pms-brud. Men har växlat från lite bitter till glad idag så det känns bra.

HAR JAG SAGT ATT VI HADE DET GRYMT I LOS ANGELEEEEEES!

Skulle kunna skriva om allt vi gjorde men ni vet att det skulle bli ett inlägg som ni aldrig skulle orka läsa så besparar mig ansträngningen och låter en helt fantastisk resa stanna i magen min. Den ligger där och värmer fortfarande i kylan och gör att jag inte tröttnar på snön så fort här hemma utan tycker att den mest är fin och trevlig.

Tack igen,  Jempen min, det var inte så kul att lägga ett jordklot emellan oss igen men känner oj vad den här terminen kommer gå fort så rätt vad det är så ses vi igen!


Venice Beach
Tror ni jag älskade den här väggen? Det gjorde jag...


Hur många har stått i brygga i Venice Beach i år?


Man är i Hollywood tillräckligt sällan för göra saker som att sätta sig ner var femte meter för att fota sig med en trotoar... Fackist!


Universal Studios
Det gick inte att lura i Wille att den var på riktigt... Han har blivit så stor lilla bubben


Min fabulösa resekamrat!

Många pussar & kramar på er!

NU är det definitivt sängen! APU-rapporten som skulle varit inne förra terminen är klar så nu andas vi ut och funderar på om det ska bli till att dra till E-tuna i helgen... Hmm sover på saken

Söt-sovning, sömntutor!
Puss


Efter J*vligt Mkt Om Och Men...

... Är jag nu äntligen hemma! Har varit på resande fot sen i onsdags. Fyra timmars försening i LA och tolv timmars väntetid i London med en hotell-rums visit på Sheraton med fyra timmars sömns så satt vi till slut på flyget hem till Sweden. Tog en prommis upp till Alléplan för att få lite fresh air och fika på Svallings men det tog inte lång tid innan mitt sug efter frisk luft var dämpat och ett smärre sug efter värme istället ökade för varje steg.



Nu several hours later så ska jag äntligen sova ut i min egen säng. Inte för att jag saknat den direkt under de senaste dagarna men den här strapatsen hem tog på krafterna...

Får vara nog för idag...
God natt!


Hej Fran California!

Lite picsisar so far...


Vi i Hollywood... By Steven Spielberg!


Karikatyr av oss fran en snubbe pa Universal City Walk... Han catchade vara ogon riktigt bra!


Allting ar lite storre har... Aven pannkakorna! Har kakade vi frulle pa en frukost-hak som hette Red Hill Coffee Shop


Pa Universal City Walk vid fetaste Hard Rock Cafe-gitarren...


Starbucks-lattar i hogsta hugg i Hollywood...


Mark och Lisa ar lite italienare av sig sa favvo-restaurangen ar Buca Di Beppo... Har ar tva snyggingar i valet och kvalet infor lunch efter Universal City Walk


... och forutom en himla massa grejer sa vad har vi dar om inte en akta Forest Gump-bank med skor och fjader och allt!  

Nu far det vara nog! Har just suttit ute och badat jacuzzi och nu blir det lite mer chill!
So long sa lange!
Puss


RSS 2.0