Bahnhof Born To Be Alive

P-fest over the top...Export, pizza, scarface, ja jävlar, baileys, Bygget, natten...

Hade inte kunnat ha det bättre...

Peace


Tell Me If I'm Wrong

Är lite trött efter en lång jobbdag. Skulle gå upp till gymmet men väl uppe på rummet, liggandes i min säng, frusen, kände jag "no, I'm not doin' this..." Still om jag inte tar mig för nånting annat än att gå till jobbet och hem igen under en dag innebär det ej näsan utan för dörren at all bortsett från när jag ställer ut skyltarna och tänder våra ljuslyktor när vi öppnar. Det är ett brott mot kroppen din och konsekvensen är groggyness och allmänt ofunky känsla innombords. Så kan man inte ha det. Åtgärden blev en prommis till torget för att lämna tbx en s.k. "löpartröja" och en liten omväg hem. Kollade med Bruce om han var sugen på bullar och mellanlandade på Ica. 

Gårdagen...

 

Stor-Sören... 

Nu skaa jag slagga för imorn ska jag bjuda tusen pers på frulle! Sort of... 

Peace out & sleep tight!

 


God Knows, It Ain't Easy To Behave In This Spotlight

Maybe tomorrow I'm nothing but today I'm perfectThe life is living me like crazy running trough my veins


Hasse Den Allsmäktige Har Äntligen Vänt Sig Mot Åre & Sagt Att "Nu, Nu Är Det Eran Tur"

Jovisst, vinden och vädret har vänt! Inga mer plusgrader, blöta isbanor till trottoarer och slaskig sorbè i backarna. Nej, nu är det puder, strålande sol och -17 grades!


Först time in my life - Åreskutans topp!


Den här mängden snö hade häslat mig välkommen till jobbet 6.30 samma morgon. Tur att tågen va fyra timmar försenade så jag hade lite tid att skotta... Här är gången skottad och klar och solen har inte gått upp än! Amazing!


Ute med boysen Bagage och Maria. Riktig P-åkardag!


Bruce Bagage McLean a.k.a Börje Magnusson


Haffade rock n' roll-kabinen med spotify upp. Markus goes DJ Döds...


Bahnhof Roomies!

Nu ska jag dra mig!

Peace out

Sunshine!

Backen, lite solsken, äntligen minus igen! Ullådalsstugan, kaffe på Twins, Max, bio i Järpen... i en ungdomsgård i en lada... Te på Allstar.

Mysig dag som tusan. Två sköna dagar har det vart. Nu är det fyra dagar frulle som ska bli rätt mys de med! För studen blir det slaggning.

Sweet sleeps...
Peace


RSS 2.0