Crazy Day...

Gaaaalen dag! Drog till S-tälje vid halv nio i morse kom hem vid halv åtta. Idag vi filmat, filmat, fixat och filmat och tuuusan va nice har varit. Lite chill dötid i börjar sen fullt ös första dansen, sedan sminkning och styling fort som f*n och sen filmning bigtime andra dansen. Den ligger redan på FB men den riktiga filmen kommer alltså upp på Jams hemsida imorn kort så fort den är redigerad. Naaajs!


Underbaraste gruppen på G att äta upp vår kära YF-mamma Jaana... Kärlek på oss banne mig!


Mitt uppe i "Dirty Picture" Elin strikes a pose...


Men nu, mina damer och herrar, är det några enstaka timmar kvar tills jag äntligen drar till BARCELOOONA! Åh, hallelujah! Sista skrufset fixat så nu är det bara sömnen som skiljer mig från morgonen. Lite res-fjärilar har jag surrades i mitt mellangärde med, tusan, det här blir najs!

See you in a couple of days...'Til then... 
Soo looong! 
Peace
 


Crazy Girl, I'm Done!

Yoo!

Efter att ha varit på uruselt humör (Förlåt, Jenny som fått utstå det mest) så känns det nu bättre nu när jag är ännu mer DONE! Har skrivit ett brev till Fjällbacka som jag bara vill ha lite åsikter på från tha pears innan jag drar iväg och jag har även mailat Hasse på Light Trade om ljuset till modevisningen. Kan släppa allting mer och mer och om mindre och mindre tid är jag i Bercelona!


Spooky picture...

En bild av en Elin i behov av en dusch efter dagens dans. Den ska bli av nu, sen blir det Earth Hour i Kungsan och imorn är det filmning för hemsidan på dansen. Skojjjjigt!

Dealing with it
But for the week I'm letting it go
Peeace


I'm Done!

Det som kan göras är nu gjort, musik, text, bild är valda och nu är det bara plocka upp igen när jag kommer hem. Tills dess så släpper jag nu allt. Är redan i Bercelona. Helgen blir en transport, behöver den här pausen...


LP-love...


Imorn blir det dans, eventuellt vintagemässa och sedan Earth Hou i Kungsan. Ska bli mkt trevligt! Nu bli det slagg med Jenny. Mys-pys för det var länge sen!

Enjoy
Lejtör!
Peace


One Step Closer...

Har inte mkt att medela för kvällen men var tvungen att säga att nu har studentmössorna kommit! Unbeliveble!


Våra kära 90er från studenten förra året. Saknar er och hoppas vi ses snart...


Nu ska jag slagga! Sista kvällen här på två veckor. Barcelona och sen påsklov...

Mmm...
Me like
Peace


FIK 54.0 - Snaps, Medborgarplatsen & Livsnjutning

Nu var det verkligen på tiden med en fika-recension och så spontant den kommer också. Jag och My blev kvar i stan efter ett besök på Armémuséet med historian. Det gick inte att låta solen idag bara passera ointagen. En prommis genom stan, en paus längs vattnet vid Skeppsbron och en landning på SnapsMedis. Länge har jag velat kunna sitta där och insupa glädjen över att vara i solen och levande ut i fingerspetsarna.

Förklaring av Snaps:
Snaps är den uteservering man alltid passerar på Medborgarplatsen, som aldrig skuggas av någonting, där man alltid velat sätta sig men inte kunnat för att man inte haft tid, det inte funnits plats eller kanske framför allt för att man varit för liten. Men inte längre! 18 and alive!

Blev en supersmarrig svampsoppa för mig och sedan en kaffe på det. Upptäckte sedan att små kakor även ingick till kaffet så det krävde en påtår.


...


Cool-My... men varför jag rynkar på snoken förstår jag inte. Inte smickrande alls men var ju tvungen att visa ännu en av Sulans o'så tjusiga halsdukar och att min älskade manschesterjacka nu är officiellt är invigd för våren...

Dagar som denna är det helt enkelt meningen att man ska vara kvar i stan och fika på en uteservering. Något annat finns inte. Fick även detta bekräftat då jag av ren slump sprang in i Jenny B-son som är anledningen till att jag, Hanell och Fiia fått kontakt med Bryggan i Fjällbacka och nu mer eller mindre fick bekräftat att jobbet är vårat. Plus att Mysans kära far också av ren slump samma dag råkade befinna sig i Älvsjö och inte 50 mil därifrån (eller vad det nu är) vilket han annars gör. Just ment to be...

Nothing more to say
Live happy every day
Peace


Feeling Slightly Upside Down

Har varit lite produktiv idag. Trevligt. Synd bara att saker och ting ska gå så jäkla långsamt så även om saker och ting gått bra så är jag ändå på dåligt humör. Tror jag inte har koll på vad jag behöver göra så det blir bara ett virr-varr av skrufs som jag inte får nåt grepp om eller avklarat för den delen... Usch...


I en dubbelkullerbytta finns inga bekymmer...


Vill bara dra till Barcelona nu. Dra och släppa allt. Komma hem med ny energi. Mardrömmen är att jag inte lyckas släppa det men det ska jag fan se till att göra...

Don't mess with an angry frog...
It might jump up and pee on you
Peace


Lämna Aldrig Rummet Utan Tillsyn... Eller Var Det Sulan?

Nu är ju jag inte den som är den mest noggranna med att hålla mitt mitt rum låst och bommat när jag inte är här men gör man inte det kan det gå lite hur som helst också. Sånt här finnar man på datorn när man inte varit här på några timmar...


Moppe-musche?

Har fått en väldigt fin, ny bakgrundsbild också. Den är definitivt värd att visas för världen men njaaa.... Får se.
Så här gick det igår. Sådär när kvällarna inte bjuder på så mkt annat och lite trötthet börjar slå till.


Och min datorkamera är så otroligt smart att den sätter små attribut på oss allihopa automatiskt... Fantastiskt!

Nu är det dags för en dusch efter dansen som gick najs och sen blir det tvätt och kvällis.

Enjoy!
Pussar & kramar
Tjosan


Getting Back On Track

Hej o va skoj att folk faktiskt tittat in här fast jag varit som en avdankad helleflundra hela förra veckan. Men då år då och nu är nu men helgen tål ändå att talas om.

My is ma saviour! Fredagen spenderades med henne och det blev en väldigt lugn men lyckades bli en väldigt sen kväll. Underbart! På lördagen blev det frulle ute i solskenet vid två. Ingen dans, inget jobb och min kropp blir fortfarande som en ballong med sockerdricka när jag tänker på det!

Lördagkvällen blev lite mysig i Hammarby Sjöstad hos Jenny med lite tjejmys som blev invaderat av fel kön men det va treligt ändå.


Världens bästa mys-My! Så här chill va vi...


I övrigt är jag fortfarande inte rikigt uppe i den energinivån jag gillar allra bäst men lördan va precis jag behövde för att hinna ifatt mig själv. Strålande!

Inga visdomsord idag?
Jo, klart! Smile at life...
A-a-aa... Peace!


Cause I'm Tired

Hej alla glada

Jag vill bara att tiden ska springa iväg, förbi alla viktiga inbokade datum. Jag ser fram emot dem, javisst, men jag är inte riktigt i form och kan inte slappna av nånstans för att saker måste fixas hitan och ditan och en massa grejer borde göras.


Crazy woman...


Jag är trött. Jag vill åka till Fjällbacka och jobba. Jag vill ha en grej på gång åt gången, max två.

Tar en paus från alla tankar som inte gynnar mig just nu. Tar dem en annan gång. Just nu ska jag sova - En ganska bra kompis för tillfället.

You're in the heat of moments
Want them to stay, want them to pass
Peace


Lugn

Helgen går i lugnets tecken. Åt middag med familia hos Annika igår, ville hem efter Let's Dance men mamma mutade med sällis om jag väntade till efter Solsidan så så blev fallet och nannade kudde vid elva. Amazing... Synd att jag inte kunde komma till Lotta bara men jag hoppas det kommer fler tåg. Har jobbat idag, hyfsat soft var det. Känner mig äcklig och ska snart ta en dusch och sen nanna kudden igen. Vad är det här? Är Elin lite småtrasig kanske?


Watch me fall asleep...


Melodifestivalen gjorde min kväll och chillet med päronen och Willebror då. Gick in för det med hjärta och smärta och skuttade innombords när lilla Anna vann. Så otroligt rätt! Ville bara krama om Erik Saade och Alexander Rybak. Peter Jöback tog mitt hjärta. Melodifestivalen-junkie... Kanske måste erkänna det.

Kudde, kudde, kudde!
Hollow...
Love



The Countdown

Hola chicas & chicos eller vad det kan tänkas heta på spanish

Rullade hemmåt i morse för jag orkade verkligen inte åka hem igår efter allt åkande hitan och ditan. Men pappa är bäst för ham kom och hämtade mig i Älvsjö vilket gjorde att de inte blev så stressigt iväg till tandis läkis. Soft. Hemma igen nu och laddar för fika snart (padre jobbar hemma idag och har köpt kokostoppar). Inte nog med det så har vi även hämtat ut dessa idag...


Student of Sweden

Mina student skor! Tjoho! Härligt att de kom så tidigt, synd bara att det inte går att använda dem ute än men det kommer. Nu ska jag nog rulla tilbaka till mina tankar om det finns något av nytta jag kan göra nu. Orkar inte vara stressad över nånting just nu och saker och ting löser sig men ändå... Kanske ska jag bara ta det lugnt hela eftermiddagen. Det är i alla fall planen för ikväll!

One step closer...
Studenten, here we come!
Peace


A Disco Ball Is Just Hanging By A Thread

Uschan-buschan säger jag! Nu taggar vi ner och tar det lugnt ett tag. Ser fram emot en lugn helg. Jobb lördag och dans söndag men där emellan vill jag bara sova!


Jag hjärta däck tror jag bestämt...


Vill återgå till fika-fokus men det kommer väl. Länge sen en redig fika nu. Tills dess får det bli annat svammel antar jag.

So long så länge
Have fun
Peace


Spanish Lesson

Tjenare i lingonskogen

En natukunskapsuppgift och lite dötid senare så ska jag nu gå till sängs men fick just lite fler härliga bilder från Maddes kamera från ett tag sen som jag kände att jag ville dela med mig av.

Ute i skogen kan man bli rastlös.
Jag och Sulan kör en liten privatlektion i hur man genomför "Den spanska stolen"...


Utgångspunkt: Startpositionerna intagna.


Steg 2: Tyngdkraften måste trotsas. Tag hjälp av varandra.


Voilá! En fulländad spansk stol.

Kan hända att det saknas något men det är alltså för er att utforska...
Nu ska jag rula i säng. Hoppas detta gav er ett litet ryck i smilgropparna och dröm som om spanska stolar som om ni tagit cocillana (men Fiia, håll dig i skinnet).

Tack för mig!
Leverpastej!
Peace


If I Tell The World I Can Never Say Enough

Yo yo megaflow!

Dååålig uppdatering. Hade inte bekymrat mig om det inte varit för att några tappra nissar letat sig hit och tittat och mötts av samma inlägg sen i lördags...

Det blev kryssning i alla fall, trots isen, och vilken kryssning sedan! 2000 18-åringar på samma båt i 24 timmar, vad kan gå snett? Jo ALLT! Men gjorde det det? Nej, allt gick kalas (så vitt jag såg) inga större spårningar, inte direkt några slagsmål utan alla verkade mest va på ett strålande kalas-humör och så även jag. Riktigt skönt gäng från skolan som hänkat tycker jag och det här var väl starten på studentfirandet. Oj, oj, oj... Pirr i magen.

Litet plock från kryssningen. Maddes bilder:


Jag och käre sambo i kalastagen (kan säga att av bilderna som togs så var nog den här jag såg minst glad ut på men också minst galen, så ni kan ju tänka er humöret för kvällen... )

     
Jossan hade gått in för beach-temat, Hanna och Emelie i korridoren & Enni åkte på en armbåge troligtvis från Lotta den busen... Men alla glada och alla nöjda!

Där har vi stämningen förmedlad! I övrigt så kan jag meddela att vi hade ett litet framträdande med dansen igår på Internationella Kvinnodagen i Stadshuset här i Telge skulle kunna skriva lite åsikter om den men nej inte just nu. Det var skoj. Nu är det dags för mig att rulla och göra en matuppgift till naturkunskapen. Värdelöst... Skulle hellre vilja jobba kollektion men kanske gör det sen. Dessa veckor gäller det att vara effektiv.

Och juste, GRATTIS FELIX & MY som fyller 18 bullar idag!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS
The start of the rest of your life
Love


I'm Alive!

Tjenare allihopa!

Hemma igen efter en helt kalas vecka i Trysil. Det har varit strålande sol hela veckan, en bräda som tyckte om mig, smarrig mat varje dag, stugan full av glada ungar och studtals lite trötta vuxna... och ja, en del fika.


Kurragömma på hög nivå. Barnpassning och matlagning i torsdags när alla päron rullade på afterski...

Nu blir det lite omladdning här hemma och ikväll bär det av på studentkryssning. Råtaggad! Fick dock just ett sms av Jenny om att båtar sitter fast i Östersjön. Hmm, nåt att kolla upp...

Aja, lejtör maybe...
Ready for take off
Love


RSS 2.0