På Hur Många Skolor Åker Man Hem Och Fikar Med Sina Lärare?

... Jo, En - Vackstanäsgymnastiet. För där har vi ingen mindre än Maggan! Vår kära, gamla, överglada Maggan. Idag har vi varit hemma hos henne och fått fika upp över öronen och fått prata om vår framtid.

Redan på väg dit började man ana att det var Margaretas place vi var på väg till. Vi kom längre och längre ut på vishan och började passera hagar, fyndaffärer, hantverksbodar, söta små restauranger osv. Allt kändes väldigt Maggan. Till slut kom vi ut till ett sött villa område med identiska röda villor med vita knutar. Så klart bodde Maggan i huset med sötaste trägården av alla. Växthuset saknades... men det hade tydligen blåst bort med stormen Gudrun. Attans...

Där blev det först mackor för den som ville ha, följt av små bakelser med citronfromage, bullar, kakor, melon, vindruvor och självklart kaffe, te eller cider för den som ville ha det. Efter de flesta haft sina samtal om poäng och shit så tyckte hon att vi borde vara hungriga så då bjöd hon på varmkorv. Söta lilla Margareta...

Älskade hennes hus! Hon är textillärare och hennes man träslöjdslärare så han hade gjort nästan alla möbler och Maggan en hel del av inredningen och det som inte var gjort av dem var gjort av händiga kompisar eller hantverkare. Så coolt! Hennes kök skulle kunna varit taget direkt ur en inredningstidning!

Tog lite bilder med Ylvas kamera men hon drog hem efter så ska få dem från henne imorn.. så länge får ni den här söta:


Adorable...

Nu ska jag dra på bodypump tror jag. Skulle plugga med Emelie men hon drog med Enni till Trosa och kommer först senare så why not?

See you later - Aligator!
Peas on earth, folks...
Hugs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0