Love Is All Around Us... Me Like

Har ni tänk på hur folk som tycker om varann speglar varandra på alla möjliga tänkbara sätt. Någonting hos den ena personen går nästan alltid igen hos den andra. T ex: Såg en mamma som hade röda skor med svarta snören, svarta jeans och någon svart ganska kort svart jacka, hennes lilla son, såg ut att va runt åtta, hade svarta skor med röda snören, svarta jeans och en liknande svart jacka.

Ni måsta väl ändå sett alla söta lite wannabe-indie ungdomstjejer, med tajta lite slitna jeans eller svarta leggings och lite längre slapp tröja/tunika, tygskor osv. Alltid håret uppsatt på precis samma sätt. Har den ena hästsvans så har äver den andra det, har den ena valt att ha hippie-hårband så syns det garanterat ett nästan precis likadant på den andra och om den obligatoriska skinnjackan är svart på den ena så har den andra en nästan idantisk fast brun.

En av de sötaste speglingarna är kärlekspar som omedvetat har på sig i stort sett likadana kläder. Såg ett par på tunnelbanan för ett tag sen. De var båda långa, hade varsin nyans av mörkblont hår, deras ben smälte ihop för att jeansen hade samma färg och de båda hade en jacka i varsin dov höstfärg.

Detta är synlig kärlek, mina vänner... Om man öppnar ögonen för den ser man den över allt. Me like, me like... Mycke omtyckande överallt det är så det ska va.

Kärlek till livet! Ett nagellackshjärta på en servett från ettan. Länge lever löven!

Love Is In The Air... Ta ner den på marken och ge den du tycker om en kram.
Love, love, love!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0