Give It Away

Ur Scar Tissue by Anthony Kiedis

Red Hot Chili Peppers 12e Oktober, Globen. Not far now...

PEACE


Jag Gillar Att Du Säger Vad Du Tycker Men Det Du Säger Att Du Tycker Säger Inte Mycket

Lite musik från en vän påminde mig att det finns folk som skapar vackra ting och glädje och inte bara dödar den. Men lite nödväningt ont är på väg mot sitt slut och snart ska va så levande jag bara kan igen. Muntrar upp eller roar mig med en bild på min nya luggfrilla och asgrymma superkofta. Den som ska förlänga säsongen för min skinnjacka och hålla mig varm hela vintern.Från samhällskritik till ett klassiskt idiot-blogginlägg. Kanske är jag lika skev som de jag kritiserar. But I hope not.

Peace


Ursäkta Samhällskritiken...

...Men nånting är skevt här...En lördagmorgon. 08.05. På väg till jobbet efter tåg från Stränkan till ett morgonkallt Stockholm. Skevt.


Som Ett Brev På Posten

Vassego!Haft en kalas ledig dag. Fått iväg ett mail, lagat en ny skinnjacka jag fick köpa för ingenting, gått på Lars Wallin på Waldemarsudde med farmor (jag rekommenderar alla att gå dit innan 18 september då utställningen slutar), ätit sushi i Söderhallarna och fikat på String med Sulan. En kalas dag!

Inga filosofier bara en hel del som börjar ordna upp sig.

Peace


I Love How Perfection Must Be Something Made-Up

OBS! Inga kräftor kom till skada under tillställningarna då de var slut i hela stan och fick ersättas av räkor.

Peace


Dying To Live

Mysig helg. Dagstur ut till landet igår, alltid healing i dess rätta bemärkelse.Utöver det var jag idag efter jobbet på yoga och alltså jag är såld. Att springa eller gå på motionspass efter att ha gått konstant en hel arbetsdag på stengolv är ingen hit. Men att efter att ha koncentrerat sig enbart på andra människors tankar och kroppar en hel dag få töja lite på sig på alla sätt man inte brukar bli töjd på och enbart fokusra på sig själv och sin kropp ett tag kändes helt rätt. Nu ska jag ladda inför imorn. Innebär slagg.

Peace


Olympus VG 130 14 Megapixel A.k.a. Rosa

Och jag har blivit med kamera! En liten 900 kronors skapelse numera vid namn Rosa på förslag av pappsen. And Rosa it was...

1a September. Vaknar av ett "Hej, när gick du och la dig igår?" Slår motvilligt upp ögonen. "Typ tolv..." "Då kan ju du gå upp nu!" Hmmm... Definitionsfråga. "Vad är klockan?" "nio!" Jo, då kan jag ju gå upp. Sträcker på mig. "Vill du ha kaffe?!" "Ja tack.." Sällskapssjuk pappa...

En trip till Haninge C och förutom en rosa kamera PLUS försäkring (mogen tjej) så Jays-pluggar (Märkes in ear-lurar, moget), USB-kabel (inte till mig själv, till pappa, men ändå moget) och två tröjor 100% viskos (inget syntet-tjafs, ytterst moget) och en till tröja som vi låtstas också va cool á 49:-. Så var den här dagen med ett litet stopp för inhandling av smarrig-lunch-macke-prylar också en dag att lägga i minnesbanken som mysig och smått healande.

Premiére pictures...Första bilden i världshistorien med denna kamera blev misslyckad och ägde rum mitt i en nysning. En av självdyrkan va tvungen att komma med och sedan modellen le Paps som också hade lyxen att vara ledig idag.

Nu slagg.
PeaceRSS 2.0