Outrun The Sun

Awsome... Elin Sundberg, Costume Assistant.

Madcon feat. Maad*Moiselle - "Outrun the sun", Lillasyster Produktion.


Maad*


Madcon

Videon kommer om kanske två månader. Själva låten finns redan på youtube. Awsome...


När Jag Blir Stor Ska Vi Bo Bland Molnen

Efter några månader av sparande (som fått ge efter för lite fikande, utgång och busskort) så är den nu hos mig. Äntligen har vi funnit varann. Allt tills nu har varit famlande i mörker men när vi nu får va varandra nära ser jag allt klart. Jag och min bräda, boots, bindningar! Första brädan han plockar fram är den nicaste, första bootsen han plockar fram sitter  ba' schmack! och första... eh.. nä... tredje bindningarna... bara kadäääng! Goes fit for Åre...

Två veckor kvar! Hanell drar redan på onsdag. När hon är uppe kommer det inte kännas långt kvar! Det är väl då pack-förvirringen kommer. 

Blev lite annan shopping idag också efter Sveriges bästa kaffe (inget jag hittar på - Fakta! Johan & Nyström on top of tha list right now) med Jenny. Hur sugen på att skaffa egen lya är man när man köper en väggfast klädhängare för 790 kr när man vet att det är ca ett år tills jag kaanske kan köpa mig en lägenhet?

Nu måste jag takea a shower för jag luktar svett och imorn är det öppning som gäller och då blir det uppgång kl sex! Då tar man duschen kvällen innan!

Peace


Gosa & Chill Out I Medårker Bygdegård

Hello

Hemkommen från Arboga där jag varit och hälsat på Madde och jag och Enni hjälpt till på mamma Maj-Britts 50-årsfest. Granriset pimpat och utsatt på borden, buffén utdukad, snapsarna kanel och citron-smaksatta, överaskningarna organiserade och klackarna i taket!

Säger inte dessa vintitlar i baren tillräckligt om stämningen i lokalen...Hur mysigt får det bli egentligen?

Har verkligen haft det superbra! Imorn blir det inte jobb fick jag nyligen redo på. Underbart med framförhållning. Men det blir super för istället blir det date med Nyström och span efter bräda!!!

Sleep time!
Peace


Split My Personality

Var på väg att börja skriva ganska deppigt. Plockar nästan alltid låtcitat som rubriker och var på Salem Al Fakir-konsert på Debaser igår och lovade mig själv att börja lyssna på honom igen så turnar on spotify och kan inte längre känna mig lika nere. Han är för bra. Han ger så mkt, är så ärlig och så ödmjuk. Han är vacker! Och där är kärnan i min frustration. I en handvändning känns allt bra. Ena sekunden vill jag krypa ur skinnet för att jag står och trampar, nästa sekund är jag lugn som en filbunke och känner att framtiden kommer i sinom tid. I ett telefonsamtal känns allt bra och när jag lägger på luren är det bortblåst. Var är stabiliteten?!Just lock me up and leave

Peace


Min Mamma

Päronen rensar i förrådet...

Hm... När hon ser mig på nära håll då?

Peace


Inte Normalt!

Kom just på sjukaste drömmen jag hade i natt och måste skriva ner den innan jag glömmer. Känsliga läsare varnas! Jag vet att det var mycket annat runt omkring men det kommer jag inte riktigt ihåg vad det var men det jag kommer ihåg var att det var på tal att opperera läpparna. Jag skulle göra det men det va inte vilken läppförstoring som helst utan det gick ut på att man skar bort läppen och ersatte den med en ny, större, virkad variant. Eller inte riktigt virkad heller men uppbyggd av knutar av garn och röd, tjock platstråd. Sagt och gjort min överläpp skars bort. Det gjorde inte ont och blödde knappt. Då kommer jag på att den nya läppen jag ska få är ganska ful... Jag tänker att ja jag kan ju skippa att göra underläppen i alla fall men näe, jag vill inte ha den nya överläppen heller. Jag kollar mig i spegeln med stängd mun och ser att det trots det är ett mellanrum mellan läpparna. Överläppen når inte riktigt ner. Den är helt platt, inga läppkonturer ingen struktur på huden utan helt slät. Ska jag låta det vara så istället... Här någonstans ringer Sulan och väcker mig.... Och ska man gå upp klä på sig, fixa frulle osv. men en fortfarande ömmande nacke sen söndagens rock-kareoke, så orkar man inte hålla telefonen mellan axeln och örat... Då får man komma på andra lösningar!

Idag är det dags för jobb igen. Har haft två behövliga lediga dagar. Igår var supermys med fika och stros i stan med Petra! Köpte Svart, vitt & allt däremellan med Daniel Adams-Ray på Bengans och avslutade dagen med afrodans. Ont i kroppen idag. När kommer dagen man vaknar och känner sig stark som en björn och smidig som en utter? Wondering...

Peace out, dudes!


Soffan Är Silvertejpad Men Drömmen Kommer Att HållaLite sömn och långpass på caféet igår resulterade i först en övertrötthet som gjorde att jag desperat letade efter nåt att hitta på när jag slutat men när jag kommit hem och satt mig i soffan med lite fil och en kopp te somnade jag sittandes och vaknade av att jag spilde halvsvalnat te över mig. Då var det dags att gå i säng.

Alla helgona idag. Päron & Wille på landet. Tänkte bara låta dagen passera men det blir ett besök med farmor på Dalarö kyrkogård och åker förbi Skogskyrkogården ikväll på väg till Jenny. Har köpt ljus. Det blir bra.

Har köpt lite munkar (en blåbär, en hallon, en äppel och en vanilj - varför välja en sort) så förhoppningsvis blir det fika med Mysan och Daniel snart...

Peace out, homes


Guaranteed To Blow Your Mind

Very cosy day so far! Har varit inne i stan och fikat med Martina. Asnice! Va jättelänge sen vi sågs! Vid två var hon tvungen att pysa men som tur för mig så var Jenny-penny och Mickan i stan så träffade dem en sväng och åkte med dem till deras tåg. Efter det hittade jag inga fler kompisar i stan så det blev till att åka hem men där emellan hann jag även göra av med några hundra på tre nya brallor och en mössa från Monki. Två av brallorna på rea. Klart värt!Har lekt lite med självutlösaren på pappas systemkamera men orkar inte få till bra bilder på hur snygga brallor jag köpt men kan säga att två av dem är som kostymbyxor, smalare nertill, i mjukis-material med dubbla oversizade fickor, ett par grå, ett par svarta á 150 kr. Tredje paret är ett par feta, svarta manschester bralls - Huuur sköna som helst så kunde inte låta bli dem, 300 kronisar. Nu ska jag och lillebror strax åka in till stan igen för släktmiddag. Värt att åka till stan två gånger samma dag, ovärt att tillbringa fyra timmar i stan själv när man redan shoppat tre brallor och en mössa...

Lejtör!
Peace out!


Women, Food And God

Haft en galet bra dag idag! Sjukt nice. Städning och afrodans var planen. Blir väckt av Wille som står och hänger tvätt, alltså ingen tvätt att hänga för Elin. Chillar, frukost med obligatoriskt ägg, denna morgon på smörgås. Ett perfekt koncept med lingongrova, majonäs, ägg & tomatskivor + salt! Latte - avnjutes i fåtölj med DN & min temporära Elle-prenumeration. Citerar ur  ett guru/ självhjälps-reportage, Elle Okt 10, "5 bästsäljare", nr 2 på listan:

"Women, food & God av Geneen Roth. Hur man bryter sig loss från emotionellt ätande och samtidigt når Gud."

Love it, just love it. "Hur man bryter sig loss från emotionellt ätande och samtidigt når gud." Istället för Bibeln kanske?


Muskö, början av sommaren...

Blev städning sen så nu är huset skinande rent! (Varför betala hyra?) Blev dock inte afro utan va bara danspass idag. Stod de första tio minutrarna och bet mig i läppen för att att inte smila söder åt rörelserna. Va skitkul! Följde upp med ett baspass. Så nu är jag en människa tillfreds med livet (for now...) och imorn är jag också ledig så det blir fika med Martinis, bio med lillebror och släktmiddag. Najs!

For now
Just sleep tight
Peace


Under The BridgeJobbar, sover, äter, andas & tänker. Vill jobba för nästa grej och nästa och nästa men för långt fram i tiden.

En glasbit i en vattenpöl som frös...


RSS 2.0