FIK 16.3 - Café Muggen, Götgatan 24 & Jams Diner - En Succé!

Bara för att jag inte riktigt går i säng på pricken just nu vill jag dela med mig och skriva av mig om helgen lite. Fredagen spenderades repande + att jag och mamma hittade min studentoutfit. Lördagen steg jag upp ur sängen vid sju och åkte iväg till Södertälje. Sista tidiga helgmorgonen under min skoltid och sista gången jag åkte iväg för dans med älskade YF. Vid åtta efter två lyckade föreställningar där vi skötte presentation, avslutning, teater och tre dansnummer, så kom jag hem till Annika där jag åt middag med familjen (och en sjukt god bärpaj) och tittade lite på Eourovision. Sen skulle jag och Jenny ut så vi gjorde oss i ordning hemma hos mig och åkte in. På bussen kom vi på att vi inte ville ut så vi vände i Gullmars och tog samma buss hem igen...


Tog inte så många bilder men lika söta för det är Victoria, Marike och Malin i vår grymt trånga lilla loge...

I Söndags, för att fortsätta helgen åkte jag och Jenny in till stan efter att ha joinat päronen och Wille på våfflor till frulle. Jag hittade klänning som jag tittat på tidigare på Bik Bok till Linda och Juhas "sommarfest" på lördag. Jag hitade också en jättemysig stor tröja som min gråa fast vit på Vila och ett linne på Monki, både på rea!

Det blev fika på Muggen för oss. Körde på en philadefia/jordgubb-smulpaj som var världigt mättande och fick agera lunch. Fick även köpa ut en pärocider till Jenny eftersom hon råkade o-ha sitt leg med sig. Jag kånkar som vanligt runt på mitt kära pass... Dags att fixa nyt leg kanske... Aja, busigt. Sen träffade jag Alex ett slag och hängde lite ovanför Tanto, det var mysigt.


Busfrö och konstig tofs...

Nu har jag fått skriva av mig lite. Då har jag koll på vad jag har gjort... Nu ska jag väl tagga i säng men när jag vaknar kommer det vara tisdag och det är en dag närmare sudenten. Bill dra ut på det så länge som möjligt men antar att jag inte förhöjer morgondagen genom att vara trött...

A woman's got to do what a woman 's got to do...
God natt, mina sweethearts
Peace


Sista Veckan

Tillbaka efter en grym helg. Drog mig för att åka hit för att jag visste att det var sista gången. Det är alldeles för mycket hejdå just nu... Tycker inte riktigt om det, men det är väl en del av livet har jag hört.

Det här gjorde vi alla fall som fika/avslutningsuppgift på bilden idag. Min, Lollo, Oskar och ALice var bäst!


Snookey & co.


... plus de andra bidragen...


Soft! Gjorde klart en tavla också. Blev nöjd och det känns asbra. Kommer visa den inom kort.
Alla fuckar av separationsångest här. Går bananas allihop...

Det här går inte att förstå...


Doneeee!

Klar med historia A for evöööör!


Awsome!

Känns mkt najs!
Imorn blir det start på utflytt ur rummet... huu...

Sweet dreams
Peas


I Will Always Be Dancing

Tjenare

Vi fortsätter med korta små istället-för-plugg-inlägg, som är bra mkt roligare och jag inbillar mig inte tar någon tid att skriva. Har i alla fall precis fått en helkropps-massage av My som har massage-redovisning imorn och som den kompis jag är ställer jag upp som "docka". Känner mig lagom mjukis i kroppen och skulle bara vilja mysa ner mig i sägen med en ny Elle och en kopp te... Men tidsbristen får mig att vara irriterade duktig och göra en jäkla historia-uppgift innan jag går och lägger mig i alla fall.

Här är en annan grej jag fixade till när jag borde pluggat innan kvällsfikat...


Vad världens mysigaste dansgrupp gör tillbaka på studoin när lärarna gått hem efter en lyckad föreställning...
YF loves Jacqueline, Jaana & JAM!

Känner hur jag är på väg att få dans-abstinens även om vi dansade i måndags lite men bara vetskapen om att jag inte kommer dansa fyra dagar i veckan längre är inte alls kul! Jag älskar det ju... Åh, gillar inte avslut.

You should be dancing...
Yeah!
Love


9 Days And Counting

Bara för att jag har så utomordentligt tråkigt. Jag sitter i datasalen och ska göra ett naturkunskapsarbete som får mina ögonlock att väga ett ton! Det är inte okej... Men det är bara nio dagar kvar på min basically-ready-for-life-skoltid så det är väl bara att ge sig själv ett litet nyp och skriva skiten. Önska mig lycka till!


Gammal modellbild. Fotograf: Sulan

Snart drar jag på rep inför helgen. Ska bli så mycket roligare men missar tyvärr grill här på skolan... Well, well...

Dags att vara effektiv
Naturkunskap, here I come
Peace


And If It's Our Only Excuse Then I Think We'll Keep On Being Only Human

Idrottsdag på Vackstanäs idag. Inte nog med att i princip hela skolan från början bestämt sig för att inte gå så skulle det så klart spöregna och det slutade med att hela grejen blev frivillg. Jag och Sambo Madde åkte dit och visa vårt intresse och åkte hem igen. Ja, duktiga tjejer!

Blev plugg istället på hemmaplan efter lunch och en tupplur. Hann drömma värsta drömmen om att jag och några kompisar sprang omkringi ett villaområde och försökte gömma oss för några killar som vi inte riktigt visste vad dom ville... Jättejobbigt! Det är alltid så tungt att springa i drömmar och det är som att den eller det som jagar en alltid vet vart man gömmer sig.

Dansade i eftermiddags också eller vi åkte dit och körde numren några gånger var och pratade kläder och lite story. Så kul att se alla! Även om vi sågs i förrgår. Tur att vi har elevshowen, är taggad som satan!

Här är några jättecreepy bilder på mig som Amanda i klassen tog och trixade med på bilden igår. Hon är grym men vågar inte alltid erkänna det... Kolla bara!












Ser ni!? Så jävla bra! Tycker den med halsen är grymmast men den i mitten är så läskig att jag knappt kan titta på den. Stil och känsla! Awsome...

Nu ska jag slagga och imorn blir det stadsvandring på Söder igen. Tjoho... Blir rep på kvällen igen sen. Ska bli skoj!

A squirrel in the tree is he watching me
Does he give a damn, does he care who I am
Peace


Gravity Jam

Hej och välkomna till Jam Airforce, var vänlig stäng av era mobiltelefoner och all elektronisk utrustnig. Raket 1057 mot Hawairux avgår om två minuter. Ha en trevligresa till en annan galax...


Just nu på en annan planet...


The ailiens are coming...


Enchanted... Kolla, alla är i luften!


Dark-Vader-Ville... The master is in tha house!


Här blir vi kompisar... Bra, pappa, ta kort på de som inte dansar...


Niklas Wacking-clownen... "You know that I'm a rockstar!"


Ailiens under öppningsnumret...


Solo... The borken-heart-part...

Bilderna gör oss inte riktigt rätt och har bara fått några få men vi var awsome. YF är bästa gruppen! Kommer sakna det så grymt mycket...

Älskar er alla!


Obeskrivligt

Tre till fem dagar i veckan i ett och ett halft år.


...


Say No More


Be There Or Be Square!
Ring mig för biljetter!
Peace


FIK 56.0 & 57.0 - Blå Porten, Djurgården & Abrahamsbergs Café, Abrahamsberg, you bet...

Produktiva dagar!

Igår va en lysande dag. Brörjade med en ledig förmiddag då jag skrev rent en historiauppgift, fick idrotten till att göra klart och lämna in min projektrapport och åkte in till stan på eftermiddagen. Vi gick med klassen på utställningen "Modemakt - 300 år av mode"Nordiska Muséet. Älskar Nordiskas modeutställningar! Så jäkla bra!

Efter kilade jag lite längre ut på Djurgården och träffade mamma och fikade med henne på Blå Porten. En restaurang/café som består av en stor innegård med stora parasoll och snirkliga utemöbler. De har riktiga rätter, fräscha saker, men det blev en salami/briemacka för mig och latte. Jättemysigt! När mamma gick satt jag kvar i skuggan under ett parasoll och skrev en krönika som blev helt okej. När klockan blivit en del och utegården kryllade av livsnjutande, rosédrickande Östermalms-panshis-gäng hörde Sulan av sig och var på G hem. Så jag rullade ut till Abrahamsberg, fick lite omelett, sen så försåg vi oss med varsitt glas vin och intog pluggpositioner.

Denna dag började alltså med en kaffe och köttbullemacka från Abrahams Café på väg in till statsvandring med historian på Söder. Soft och nu på eftermiddagen blev i alla fall en naturuppgift gjord och nu ska jag väl sätta igång med min kära bildanalys. Pjuu full fräs!


Jag och Sulan körde lite klassisk balett på stationen på väg tbx till skolan... Vackert



Gårdagen: Blå Porten och plugg hos Sulan...


My satt mest och var snygg...


Jag i min älsklingströja som mamma hade med sig till fiket eftersom jag glömt den hemma i helgen och mina ekologiska Veja-sneakers...


Yesbox, nu har jag roat min färdigt. Visar min grymma bild som jag ska analysera sen.

Good bye, my darlings!
Hold your own, know your name
Peace


Stop And Stare

Mycket på tapeten med en slutproduktion på söndag och betyg som sätts inom kort med alldeles för mycket ogjorda skoluppgifter. Hade en lite häktisk (?) men underbar helg. Var ute på landet tors - lördag. Dimma i och för sig hela fredagen men fick min projektrapport gjord och ön i sig oavsett väder är typ nirvana för mig så njöt ändå.
Det var utgång med nästan alla YF:are plus en massa andra dansare på lördagkvällen. Galet drag på dansgolvet var det. Det va så himla underbart att kunna gå ut på dansgolvet och bara köra loss utan att det stack ut. Gör man det på ett vanligt dansgolv tror typ folk att man vill visa upp sig men jag vill bara ha kul. Jag vill inte bli bedömd! Grymt!

Grymt var också att jag kunde sova hos Malin. Hon blev helgens ängel + hennes päron som plockade upp mig på stationen. Lite mindre soft men ändå grymt var att vi dagen efter hade dans från elva till halv sex. Känns i vaderna och mina stackars benhinnor idag. Huu... men efter dansen idag och flera kirrade grejor känns saker och ändå... jag kan inte säga hållbart men... okej.

Bjuder på lite bilder som kan tala för livet här ute i skogen dessa veckor när solen kommer fram...


Typ så här sugen är man på att plugga...


Sånt här händer på naturkunskapen och historian...


... Och s åhär ser man ut på lunchen...

Det är tillvaron i korta drag. Och nu blir det sängen efter ett pajat försök till historiapluggande av ett donken besök. Men det här ska gå. Imorn: Besök på Nordiska Muséet, utställningen "Modemakt". Ska bli grymt!

So long!
See you in another life
Peace


All The Crazy Shit We Did Tonight

Hello

Mkt najs kväll igår, framför allt föriset. Kom inte in på första skivan så drog på andra. Najs lokal men smockfullt dansgolv. Tur att man har kompisar att låna kläder av. Ingen av oss lyckades hålla outfiten med egna kläder förutom Andy.


Jag i egen jeansskjorta Barcelona, Fiias linne, Gina Tricot  & Jennys shorts, Forever 21. Andy i eget, stort!


Jenny i egna brallor, mitt klippta linne, Carlings och top, Sulan/ Bik Bok...


Fiia i Elin-klänning, Second hand...

Nu drar jag till dansen och sen ut på landet. Underbart!

Peace
Love
Understanding


Slipping Through My Fingers

Nu går vi på långhelg, det blir soft men måste plugga som en idoiit. Mindre kul. Nu ska jag väva lite och sen rulla in till stan och fika med Amanda, Sulan och Sanna. Recenserar förhoppningsvis senare. Kan hända att det blir sam idrotts skiva ikväll om Jenny lyckas tagga igång mig. Imorn blir det dans och sen rullar jag ut på landet. Ska bli så härligt! Om det är nåt ställe på jorden där jag slappnar av så är det där.


Skeptisk...

Nej men kom igen nu, Elin. Bara göra den här skiten så är det klart sen. Pang poff äppelmos. Gör nånting, bli nöjd, ta studenten. Det här kirrar vi!

Börjar med vävningen.
So long, lovers
Peace


Un-F-Word-Beliveble

Yo homes!

For start, nu har jag lämnat in kollektionen, jag är finito, frädig, nöjd. Nöjd med presentationen, plaggen, glajorna. Känns härligt. Så nu tar vi tag i resten!

Det slog mig idag:

I helgen - Landet + The Strip Dance Night
Nästa helg - "Gravity Jam"  Slutproduktionen!
Helgen därpå - "Jams Diner" Elevshowen
Fradagen därpå - Studenten...

Förstå?! Galet, galet, galet, galet, galet, galet, galet, galet, galet, galet, galet, galet, galet,galet, galet, galet...


...

Jag blir knäpp. Jag vill ut i livet men jag vill inte lämna alla. Jag vill inte det. Jag tycker jag har varit borta för mycket, jag harinte varit här så mycket som jag velat även om jag hela tiden gjort saker jag älskat. Det finns inget som det här och jag känner inte att jag hinner ta till vara på det. Det rinner ur händerna på mig som vatten och jag kan inte stoppa det, inte bromsa det, inte ändra det. Hur ska det här kunna gå till att bara vara ett minne. Internat fuckar upp folks liv... Inte helt okej.

Slippin' through my fingers...
Life is calling me!
Love


Forgot To Tell You

Jag har klippt typ jordens najsaste frisyr!


Overdosa..

.. Elin..

.. Lite..

Har gillat frippen innan men blev såld på den på Bounce och hyfsat impulsivt bestämde mig i frisörstolen i fredags. När ska man va spontan om inte nu?

Annars är det grymt mkt som ska hinnas med dessa dagar och har dansat hela helgen. Underbart att betygsättningen och föreställningen är samma vecka. Aja, det löser sig. Nu ska jag gå och göra klart min pressentation av kollektionen som vi ska redovisa i eftermidag.

Lejtör, homes
Spontaneity for the win
Peace


GLASSIGT 2.0!

Nu har jag också pratat med Susanne i Fjällbacka så nu är det helt bekräftat. Direkt efter midsommar rullar husvagnen ner till Västkusten och parkerar där resten av sommarn! Helt amazing!

Idag sitter jag hemma och ska få nåt gjort. Hittills har jag ju faktiskt bekräftat jobb i sommar i alla fall. Nu kommer Jenny så ska vi lunch-fika lite och sen ska va faktsikt få nånting gjort. I promise! Ska förhoppningsvis rulla in och klippa oss sen på Jasminakademin (100 kr för klipp och tvätt) så det här bli ju strålande. Gårdagen va det inte heller nåt fel på. Låg på taket med Sulan-bulan och pluggade lite grann hela eftermiddagen. Det va najs. Ända tills husmor kom och sa att vi inte fick va där för att inte försäkringen täckte om vi ramlade ner... Förståeligt kanske men vadå är inte tak gjorde för att sola på?




Hur soft som helst...

Helgen bjuder i alla fall på massa dans. Inte så mycket som jag trodde men en hel del. Det blir bra. Får förhoppningsvis ordning på mina händer och fötter.

Hold your thumbs
Nu effektivitet!
Peace


It Takes A Fool To Remain Sane

Tjolahopp

Aningens flummig dag men har nog fått lite gjort i alla fall. Har glömt datasladden hemma så datorn dör snart och har inte så mycket vettigt att meddela annat än att jag är i stort behov av att plugga som en idiot och jag har ambitionen men inte motivationen... Tugnt! Men det ska gå bra det här så ska fortsätta med min pressentation av kollektionen nu.


Roliga pennor har jag i alla fall...

Så rull nu och sen tidig slagg. Imorn blir det väv. Tjoho!

A generation lost in space
Chiao
Peace


Take Me To The Place I Love, Take Me All The Way

Elin: "Har jag nånting mellan tänderna?"
Sulan: "Jag ser bara två."

Hallå?


Elin goes Pop Art

Var är trenden med blått läppstift? Tycker starkt att den ska komma! Varför klär sig Elin i tio nyanser av blått? Men målar bara rosa?

Hallå?

The big questions of life...
Dream sweets
Peace


Börjar Kännas Läskigt Nära...

20 dar kvar till slutproduktionen med dansen, 27 till elevshowen, 26 till studenten och 33 till studenten...

Overkligt. Vill inte tänka på det. Langar lite sköna bilder från i onsdags istället.


Jag käkar slime på vägen till Sulan, pluggis-Hanna, rockabilly-Emelie, rock-Amanda...



Sulan Sulan, sexiga sekreteraren Maria & terroristen Elin på väg till middan...


Middagen med klassen, siameserna Amanda & Sanna, Maggan, Kari med afro och Grace som svensk...


Jag och husmor i vad som ser mer ut som en "biggest smile"-tävling...


Kul hade vi och galet slutade kvällen. Nu ska jag slagga och ladda för en ny dag. Tror att jag går upp i onödan imorn för misstänker att svenskan o-är imorn... Hmm, men då kanske jag får nåt annat gjort.

Smile at life
Geting closer and closer...
Peace


Hat-On-Taking àla Vackstanäs

Yo!

Igår va en cool dag! Va upp med tuppen för att börja måöa en tavla, efter lunch va det mösspåtagning som Louise så fint snabbt översatte. Trodde inte det men det kändes märkligt att stå där på trappen... Overkligt att vi snart är där på riktigt. Vi kom tvåa i kubbturneringen så vi blir andra klassen som springer ut på den stora dagen. Cheeses!


Brudarna!


Dagen fortsatte riktigt nice. Vi bruds satte oss och tog oss en öl på en uteservering i Tälje innan vi drog hem till mig, handlade smarrig mat och drog igång grillen. Jag, Amanda och Sulan tog oss en sväng till Fornuddsparken och kollade majbrasan också, det va mysigt, och sen blev det mer kalasande här hemma.

Idag har varit så chill det kan bli! Vaknade, sällskaplig frulle, film, pizza på La Fleur, en film till nu scones och ytterligare en film. Blir tidig sänggång ikväll i alla fall ska va i tälje vid tio imorn så upp vid hal åtta... Skoj, skoj.

Glad första maj
The final countdown...
Peace


RSS 2.0