Just Living Life...

Hellu!

Tillbaka på Vacksta efter mycket mysig helg! Idag var det Kick Off med dansen men jag kunde inte va kvar så länge för har kvällskifa den här veckan... Kul att träffa alla igen i alla fall!


Bild från garnfärgningen vi hade förra måndagen... Skum sak att ha lektion i!


Nu måste jag kila...
Jättekramar!


FIK 35.0 - Åhléns Caféet i Åhlénshuset City & En Hejdundrande Helg!

Sitter här söndag kväll och har mycket att skriva om... Delar ibland in i flera inlägg men det blir så konstigt när jag vill skriva om det som precis har hänt och sen måste hoppa tbx tre dar.

Jaja provar iaf... Hannish hänkade till Tyresö med moi i helgen. Innan vi åkte hem till mig tog vi en fika uppe i Åhlenshuset med Lollo och Martinis! Fika-repris från i tisdags... Det var ett riktigt najs ställe med gott kaffe och väldigt goda chokladmuffins!


Hottiesar... Stället ligger pretty high up men det va cozy fast det va rätt stort...

Resten av helgen ska jag försöka förmedla mer några bilder:



Efter en mysfredagskväll så började dagen därpå ofc med en förmiddagslatte för mig och espresso för hanna...


På väg för att inhanlda kvällens middag. SNYGGINGAR! Min mathandlar outfit: Hanna får dokumetera sin, se länk till hennes blogg här ------>
Linne Gina Tricot (rea!), leggings Indiska (dom har dom allra skönaste), cardigan Lee, skor Nike, hårband Gina Tricot, skinnväska egengjord på Gotland i ettan.


Så blev det middag med bruds innan boysen kom... Pussar till er!



Det blev mys med gitarrspel och eh... finsång...


Det blev en hel del dans...


Det blev glada miner, folk jag tycker om och en aning för många på studsmattan...

TACK, Marre och Johan som stannade kvar hela dagen hjälpte mig städa!
TACK, älskade Hanna, för all hjälp och sällis hela helgen!
TACK, allihopa som kom och gjorde kvällen till en höjdare!

Nu är det väl läggdags. Imorn bär det av mot en ny vecka på Vacksta...

Loads Of Love!
Dunderkramar!

FIK 34.0 - Helmer's Café, Gamla Brogatan 13 & Lite Shopping In The Big City

Inte jättetoppen uppdatering här nu kanske men det kanske det aldrig har varit...

I förrgår var jag i alla fall i stan (Kolla, Jenny, STAN inte Stockholm). Lyckades göra av med en hel del pengar på inte jätte mycket. Det blev fyra hårband från Åhléns á 15 kr/ st, ett hårband från Topman 30 kr och en mascara jag behövs länge och ett cerise-rosa läppstift som jag faktiskt varit sugen på länge, båda från Mac... och ja, självklart blev det en fika... 

Helmer's CaféGamla Brogatan - Ett mkt bra ställe! Trodde inte jag varit där men kom ganska snabbt på att det hade jag visst när jag väl såg insidan. Dom har ordentligt med matalternativ som pastarätter, sallader, lite smörgåsar, lasange, nån thaigryta plus lite till... Impressive

Inredningen är mysig med lite höjdskillnad på golvet och mysiga uteplatser mot gågatan vilket gör att den inte är så stimmig så man kan sitta ute utan att känna att man blir påkörd.   


Schnyggingar i shoppingtagen!

Det här är kanske inte ett av favoriterna men det är definitivt ett super-ställe om man ska ta en paus i shoppingen utan att lämna city och utan att gå till ett ställe som alltid är översvämmat.

Hade mkt trevligt i stan denna dag! Nu får det nog bli lite plugg och Madde ska få sin datorn...

Live & Love Life!
Hugs!

Wackstalocos I Östhammar - Unbeliveble!

Tjosan hejsan allihopa!

Nu är vi alla hemkomna från den lilla hålan Östhammar efter en helt grymm helg med allt Vacksta-people, alltså dom riktiga - Inte dom små fjuttarna som springer omkring skolan nu och kallar sig ettor.

Här kommer lite bilder som får tala för sig själva!


Glada att vara framme!


Läggdags - Inspektion och mkt kalsonger!


Dan därpå blev det minigolf! Vi tog upp hela stället!


Lag GB förlora men dom va inte ledsna för det...


Max va bra bitter men även tvåorna höll humöret uppe...


Men bäst var ju så klart lag Klitta! Snyggare, smartare och smidigare finns inte!


På kvällen bar det av till Östhammars charmiga lilla öltält för mig, Enni, Madde, Hanna, Lina och Johan... Mkt skojsigt!


Sista dagen efter städning, innan åkning blev det Gocart! Jag körde inte det räckte med att kolla... det va billigare också!


Sen bar det av hemmåt...
Tack allihopa för en underbar helg, allihopa! Det här var bara starskottet på många mysiga resor tsm!


Åkte direkt till mina sysslingar i Huddinge för att träffa en massa franska släktingar som var på besök. Mkt trevligt! Nu är jsg tillbaka på skolan, har färgat garn idag... Moahahaa... nu är det dags för kvällsfika!

Jättepussar!

Restaurang 3.0 - Tacobar, Gamla Stan & Fix o Trix

Idag har jag hunnit me en massa bra saker! Jag hade en kul första psykologilektion, direkt efter drog jag och Jenny (som sov till tolv den lille grisen) in till Sthlm, vi gick till Vete-Katten och lämnade ett viktigt papper, till Gamla Stan och pratade med Johanna på Ekovaruhuset om APU:n (praktiken) så nu är det fixat och sen var vi hungriga och hamnade på Tacobar.

Det va ett ovantligt mysigt Tacobar, inte så stort, med bänkar i fönstren med kuddar att sitta på. Det blev encilladas (?) orginal för oss båda... Smaskens. Tog en kaffe efteråt. Högt betyg på den också... Tacobar är ju alltid Tacobar så jag hoppas att ni har uppsökt nåt tidigare och hajar grejen och inser att det här va lite mysigare. Då har ni fått hela bilden så nu får det va färdigskrivet.


"Hotta brudar från Haninge o Tyresö..."

Efter drog vi hem till mig för att plocka upp lite kläder som jag ville ha här som blivit kvar för att de låg i tvätten när jag åkte. Det slutade med att jag hämtde in ett helt lass med grejer från förådet och åkte tillbaka till Vacksta med en smockfull vaäska fylld med all ifrån te till et nyckelskåp....

Tack för mig leverpastej...
Imorn bär det av till Östhammar!
God Natt-Pussar!

TRÅKIGT INLÄGG! LÄS INTE! FIK 33.0 - Tidermanns Konditori, Järnagatan 12, Södertälje & Money For Nothing...

Yo!

Livet här på Vacksta fortsätter... En dag sen kändes det som man aldrig lämnade stället över huvud taget för två månader sen. Igår blev det lite turer hitan och ditan. Efter middagen åkte jag, Hanna & Enni in till S-tälje, dels för att handla lite nödvändigt som tvål, schampoo, block, mappar o lite annat tjafs (iaf jag), dels för att ta oss en fika.

Eftersom det spöregnade när vi kom in till stan så flydde vi in på närmaste fik - Tidermanns. Det är en najs ställe. Dom har riktigt fina bakverk och en hel del tjusiga mackor och sallader också för den delen.

Finns egentligen inet så överdrivet mkt mer att säga. Det är gott, det är helt okej mysigt, det är skinnklädda stolar. Det är ingen vidare speciell inredning men den är trevlig. Är man mer intresserad av bakverkens smak än mysfaktorn på stället så är det hit man bör gå... Dock är kaffekopparna ruggigt små, men det ingår i alla fall EN påtår som det så tjeckt informeras om med en skylt vid kaffekannorna.

Efter fikat blev det lite snabba inköp men när jag kom tillbaka till skolan undrade Madde om jag ville göra henne sällis till Coop så då blev det lite mer inhandlat där. Lite viktiga saker som nudlar, lite körsbärstomater, en till mapp och några pennor...

Idag har jag inte gjort nånting! Segat hela eftermiddagen, fått reda på att jag måste läsa Historia A för att få tillräckligt med poäng, haft ganska ont i huvudet. Men nu ska det blir kul för Jennyn min kommer hit och sover för skojsskull. Tjoho!

Pussar!

Back To Real Life

Tjosan!

Nu är man tillbaka till det som ska föreställa normalt. Liv på internat, äldst på skolan, små ettor som går omkring och ser osäkra ut, nytt rum med egen dusch och toalett och brudarna runt en dygnet runt... Det blir ett najs år. Ett lugnt år. Eller lugnt kanske kommer vara fel ord men det kommer inte blir lika många sena kvällar och inte lika mycket bus. Känner för att hålla mig på mattan, i första hand för att över huvud taget palla det här året.


Nästan alla brudarna... Pussar!

Nu ska jag gå och chilla vidare. Får se om nån pallar nåt ikväll. Tror inte jag gör det iaf....

Men god natt & pussar på alla!
Peace Out!

FIK 32.0 - Konditori Paus, Haninge Centrum & Mys Med Fiia-Lotta

Orkar inte direkt skriva så mkt om Konditori Paus för det är ett rätt tråkigt fik att skriva om. Ska man gå på mysigt fik i Haninge C ska det va Café Momo - That's It. Men jag och Fiia va sugna på glass och då blev det Paus ändå. Dessutom är det det enda med ute platser och det va skönt med lite luft. Dock blåste det så mycket att det knappt gick att äta glassen utan att få hår i munnen så efter vi fått tillräckligt med luft gick vi in igen.

Men backar bandet lite. Jag och Fiia ville ses men vi båda var sega så vi möttes halvvägs - Haninge C. Fiia va hungrig och jag var tänd på lite mera kaffe så det blev donken. Därefter lite affärs titt. Hittade ett par stora rosa ringar och återfann stora svara pluppar, som jag tappat bort och saknat, på Glitter. Najs... Efter ett tag blev det dags för glass då då. Sen blev det lite mer tittande och till slut behövde vi åka hemmåt.


Hallonsorbet vs. Nougatkrokant

Tack för en mysig dag, min sockertopp!

Nu har jag ätit middag och snart kommer väl Jenny som sa sova här. Definitivt på tiden! Vi har ju trotts allt inte setts sen i fredags... Moahaha!

Njut av stort, njut av smått - Så blir resultatet alltid flott!
Pussar!

Dagen Med Bredaste Känslointervallet På Länge...

Fredag:


Fiias 18-årspresent. Blåbär/ banan-blomma i jord av rött tjej-te toppat med choklad... Vad en Fiia behöver här i livet! Från mig, Sara & Jenny.

Kände mig ungefär som den här skapelsen ser ut. Trodde inte jag skule bli glad ett tag, all spändhet från hela veckan släppte, gick hem för att lite senare åka iväg till Vega för SB & FA's 18-årsfest!

Hade det grymmt där verkligen. När grymmaste brudarna bjuder till så är det ju givet att det blir skönaste folket som kommer. Pussar till alla som va där!

Tog inga bilder så det här är allt ni får se... och jag vet att jag är en konstig figur som skriver oförståeligt men skriver inte mer än jag vill och de som vet förstår. Punkt.

Nu är det dags för middag!
Smaklig måltid!
Auf Wiedersehn...

Peace - A State Of Harmony Between People Or Groups

Jag tycker inte att peace-märken är någonting man slänger på sig hur som helst bara för att de är snygga och råkar vara trendiga just nu. Jag tycker att bär man peace ska man också mena peace...  Visst är de snygga och visst är de trendiga men de är mer än så. Det är en symbol för en värld i fred och harmoni!

Därför blev jag fullständigt kär i det här lilla armbandet som inte bara är ett peace-märke utan också självaste benämningen för peace. 59 kr, Åhlens, ganska värt om jag får säga det själv. Hittade det när jag och Jenny väntade på Martina i torsdags...



Amazing...

Även detta är lite plock från vad som gjorde i torsdags...


Oskar o Jenny sov hos mig så Tjockis fick sig en liten efter-frukost-tatuering.
På kvällen var det litet kalas ute i Skrubba med grill och partytält. För mig blev det ändå tidig sänggång... Behövde min sömn.

Good bye, my darlings!

FIK 31.0 - Coffeehouse By George, SOUK-Gallerian... Myys!

Tjenis lilla läsare

Detta är min torsdag så här på lördagnatten...

Eftersom jag pallrade mig hemmåt från landet på onsdagen så betyde det att jag hade hela torsdagen fri! Det åtgärdades snabbt... Fika med Jenny  och Martinis it was!

Inget knussel Coffeehouse by George i SOUK-gallerianDrottninggatan blev det. Vi hade precis satt oss när ösregn och åksa kom farandes. Vad ska man säga? Är man stjärnor så är man. För mig blev det fika på en enorm chokladmuffin och kaffe, Martina hitta största chokladwienerbrödet evör och Jenny en kärleksmums som pimpades med biggaråer (?), grädde och chokladsås.

Stället har en najs planlösning med gått om bord vid fönstren med Drottninggatan rushandes några meter nedanför. Både atmosfären och läget gör att man känner sig i cetrum men ändå på ett chill ställe. Det är iofs ett ställe som blir väldigt roddigt, högljudt och omysigt när det är mkt folk där vilket det är ganske ofta eftersom det ligger så bra till mitt i shoppingen.


Sorry, folks, nu när jag faktiskt har en kamera som tar hyffsade bilder så ska jag swe till att använda den för jag kräks på kvalitén i min mobil. Tackar, Martina för bilden här nedanför som jag snott från henne, tagen med hennes über-systemkamera.


Så har ska det se ut! Kolla, min muffin ser så mkt godare ut här!

Plus i kanten för att taket består av en stooor skiva inklädd i tapet med kaffebönor. Charmigt...

That's it!
Chiao

Skären In My Heart!

Landet äger! Vill skriva om annat nu men måste först visa hur jävla fint det är! Även om inte bilderna kan berätta vad skären är för mig så visar de i alla fall en det...


Utfllykt till Västerskäret för att kolla status på grodynglen. Mamma lacka på blåsten och gick för att hitta lä men det va lite svårt på yttersta udden av hela skäret...




Typ så här mkt njöt jag när kaffet och lite kakor kom fram på skönaste platsen på jorden...


Kakor som fastade på bild! Men smaken va desto tråkigare. Smakade nästan ingenting men kaffet och grodynglerna vägde upp så upplevelsen togs inte ner för det...


Wille diggar glimmerpinnar och annat som gömmer sig i grodyngelpölar... Päronen diggar också grodyngel men även kaffe... Alla diggar badplatsen vid lilla bryggan...

Tack för den här gången lilla land. Hoppas det inte dröjer så sjukt länge innan jag åker dit igen...
Löv Life...

FIK 30.0 - Café Momo, Haninge Centrum & En Kväll Som Jag verkligen Behövde

Tjaosan folks!

Har varit på landet sen i måndags och tänkte visa med lite bilder att det var mys men först måste jag sprida ett fik till världen. Denna gång är det Café Momo - Det mysigaste i Haninge Centrum. Bragd! Fiia föreslog en mysdag när jag verkligen behövde det och efter lite snabbt dividerande kom vi fram till kombon fika i Haninge C.

Fiket ligger som ett hål in i väggen och är därför rätt avskillt. Stolarna är sköna, både de tygklädda sofforna och fejk-korgfåtöljerna. De erbjuder en hel del. Sallader som plockas ihop framför ögonen på en, foccacia, kakor, smaksatt latte osv.


Det blev latte med hazelnut (hasselnöt) för Fiia, ett stort glas kaffe för mig och en delad chokladboll för oss båda. Fasligt mysigt att träffa Fiia-bruden min som jag inte träffat själv på hur länge som helst. Det dlev start på dagen med riktigt långfika... Mys, mys mys


Som de flesta kaffe-drickare antagligen vet så är kaffe vätskedrivande och det resulterar ofta i att man måste spana in status på det aktuella ställets toa-inrättning. Haninge C's inrättning erbjöd lite stäminingsfull filosofisk poesi. Veckert va ordet...

När Fiia och jag var klara efter att ha hälsat på Sara på Stadium och spanat lite på Gina så hade vi också bjudit in oss på fest oss Backeli-Backman. Så efter ett stopp för middag på pizzerian i Centrum så blev det en sväng hem och sedan till Vendelsömalm...

Låter bilderna tala...


Nånting eller nån saknades... Kan det ha varit lilla fröken Anledning Till Att Vi Känner Backe?

Tack för en kanon dag, Fiia-Lotta!
Pussar i Massor!

Egon...

... Ja, sitter här och känner mig lite egon men frågan är inte varför... Mer varför inte? Frågan är också varför sommarens bra bilder på mig är precis likadana? Är Elin lite enformig? Diggar formen i alla fall... Diggar mina glasögon, diggar koftor, diggar hårband, diggar hår som är tillräckligt långt för att sätta upp i en vettig knut... Diggar livet! Allting har sina ups & downs men jag är så grymt glad för allt det underbara jag har och hade jag det bättre skulle det va overkligt...


Kungsan, at home & i Gbg...

Sitter hemma själv ikväll. Smart tror jag! Kom hem från jobbet för två timmar sen, har käkat, snackat med mammsen i Strängnäs, chillat här lite. Ska gå och lägga mig alldeles strax vilket också känns väldigt smart. En kväll som är nödvändig för mig... Man ska sova på sommarlov.

Avslutar här innan jag hinner sväva ivag i en massa svammel om ingenting... Himlen är blå, gräset är grönt, bläckfisk är slemmigt.

Lev, alla små änglar, en dag gör man inte det mer...
Drömm vackra drömmar och vakna glad imorgonbitti
Pussar

FIK 16.1 - Muggen, Götgatan 24 & På Stan Med Brudarna - Sånt Man Behöver

In till stan bar det av i förrgår med Jenny, Jess och Amanda. Det skulle inhandlar hår, kinky presenter, skor och växlas pengar. Vi drog runt och utförde våra små ärenden under kackel och tjatter. Mys, mys, mys! Ett stopp gjordes på American Apparel, diggar den affären, och köpte en jacka som jag spanat in sen jag va där med Jenny N som nu mer håller till i LA. Köpte också ett mkt najs hårband som använts flitigt precis som jackan sen de köptes. Blev så nöjd att jag inte kunde hålla mig från att sätta dem på mig strax efter...

Bilderna får tala vidare för sig själva:




Fridays i bakgrunden. Planen var att pausa där men en viss snygging var ju inte 18 och sabbade i och me det planerna... Skoj, men vi hade trevligt ändå.


Det blev istället fika vid vattnet i Kungsan - Donken håller måttet...


Nöjd American Apparel-jacka-o-hårbands-ägare!

Vi blev dessutom tillfrågade om att vara panel i ungdomsprogrammet Ramp. Det  var vi! Fick disskutera påståenden och frågor som "Vad gör man om man blir kär i samma person som ens kompis redan är kär i?" Det va kul!


Träffade Ankis-Vankis också som är och hälsar på Storstaden, lite senare... Det var fasligt mysigt!!


Typ en kilometer demostranter, som demonstrerade mot våldet och diktaturen Iran. Tycker det är riktigt coolt när riktigt många människor går ihop om en sak. Vi glömmer så ofta hur bra vi har det i Sverige... Heja demokrati i Iran!

Det var Muggen vi hamnade på, där jag var tidigare sommras med Martina och Lollo. Mysigt ställe det, med bra uteplatser. Liksom mot en fartfylld gata men utan bil-buller. Se inlägget FIK 16.0 om ni vill veta mer. Här orkas det inte skrivas nåt mer.

Fika livet ur er, mina vänner, tvivlar på att de har fik i himlen!
Nu kommer jag förhoppningsvis i säng på stört...
Sweet Dreams!

Restaurang 2.0 - Restaurang Kungsholm, Norr Mälarstrand 9, Kajplats 464

Ett antal dagar sen nu men var på Restaurang Kungsholmen med mammsen, pappsen och Wille i måndags. Det va nämnligen deras 18:e bröllopsdag. Lätt att hålla reda på eftersom de gifte sig med mig i magen...

Orkar faktiskt inte skriva en massa om alla rätterna nu men kan säga att allt va gott! Fick en fördrink med björnbär, grapefrukt mm. Wille-pillerill fick en förrätt som som va skrämmande lik en efterrätt, men man ändrade upp fattning när man såg att den innehöll bläckfisk-tentakler. Till efterrätt blev det vaniljglass med chokladsås för Wille. Dessutom i en skål som jag har spanat på i olika butiker i två år! De kostar en hel del så har aldrig blivit avatt jag köpt nån. Marimekko - Fett avis!

Men min efterrätt förtjänar nästan ett eget inlägg! Den hette Peach Melba bla bla bla och bestod av hallonsorbet, persikosorbet, vaniljglass, sockerkaksbitoch färska hallon och persikor. Helt jävla underbar! Kan kanske inte uttrycka mig så mycke tydligare än så... Jag älskade den!



Varför är aldrig huvud rätter snygga? Är det för att dem ska äta nästan oavsett... Förrätt och desert måste vara lite extra för att vara nåt...

Rekomenderar stället om man har en fet plånbok, inget för studenter! Men rätterna var prisvärda och fasligt smaskiga och man blev definitivt mätt.

Inte så inspirerande kanske men stället va bra! Är nte så inspirerande själv idag öppnade både igår och idag så har slarvat med sömnen...

Snart dags för bingen...
Hugs!

Tills Vidare...

Yo!

Har en hel del att skriva om. Det är fina bilder att lägga upp och fik att berätta om... men jag har inte tid för det för tillfället så bjuder på en liten bild av vad man kan göra när man är för sjuk för att jobba men för pigg för att sova...


Kladdkaka på vit choklad med grädde och hallon - Mkt goda! Kanske lägger upp receptet nån gång... Med inte idag.

God Natt! Nu måste jag hinna sova nåra timmar!
Lööv!

FIK 29.0 - Coffee & Donuts, Gröna Lund + Kära Pettson & Lady Gaga

Tjosan!

Igår efter en middag med la familia hos Annika drog jag in till stan för att träffa Petra. Vi skulle gå på Lady Gaga. Jag va lite sen och kom ett litet tag efter hon börjat sjunga. Det gjorde mig inte så mkt det knepiga var att Petra med Malin x2 befann sig på andra sidan publikhavet och Grönan hade årets besöksrekord... Efter mkt om och men, många trampade tår och ungefär tio min innan konsertens slut befann jag mig i alla fall hos Petris.

Därefter behövdes andrum och det ordnades med en liten sväng runt vattnet för att konstatera att Petra va törstig och jag va fikasugen. Detta åtgärdades på Coffee & Donuts bakom Extreme och fikat ägde rum vid vattnet bredvid slänggungan. Kaffet va mkt godare än jag förväntat mig med tre mjölkpyramider i och donuten med vaniljkräm och nötkross va en riktig hit. För petra blev det en klassisk chokladboll - Bra val! Rekomenderar detta ställe ifall fika blir en nödvändighet när man befinner sig på Grönan.


Kanske inte den bästa bilden nånsin på oss men det va jätteskönt att se dig igen! Dunderkramar!

En lite mer pimpad donut är min men ändå...


Dagen Outfit: Elin goes klädkedjornas bästa vän
Grått linne JC, vitt linne Monki på rea 50 kr, sidenjacka Gina Tricot, glasögon Bik Bok, armband HM

Nu måstte jag rusa för det är Päronens bröllopsdag så det vankas middag på restaurang...

Ät gott - Lev gott!
Chiao!

FIK 28.0 - Café Hängmattan, Södermannagatan 10 & Vernisage ála Matilda

Igår kom en dam till Vete-Katten och frågade "Har Elin Sundberg slutat för dagen?" Jag vände mig om och där står farmor! Det slutade med att trekvart senare var vi på väg till Söder där Matilda, farmors kompis dotter som jag träffat flera gånger när jag va mindre, hade vernisage på ett litet fik vid namn Café Hängmattan.

Stället va att dö för! Stolar och fåtöljer av alla möjliga sköna slag, kuddar och andra prytlar i olika klara färger, rätterna kombinerades efter tycke och smak själv med fokus på vegetasiska och veganiska alternativ. Jag och farmor tog varsin sallad. Jag valde med quinoa, chevré, valnötter & honung - Så jävla gott! Det dröjde lite innan man fick sin mat men då fick man också en riktigt god sallad som man blev mätt på, bröd till och ordentligt av de tillbehör man hade beställt.

Jag skulle träffa Jess, Jenny, Kevin & en till Jessica i Tanto lite senare så vi dröjde kvar lagom länge för att jag skulle hinna bli sugen på kaffe och nånting till. Föll för en paj - Blåbär/ Mango! Också den - Asgod! Måste prova baka det själv nån gång.

Matildas bilder var också riktigt fina. De här var bara tre ur en bildserie. De andra va mer porträtt och lite annat.
Ta en titt på Matildas hemsida den som vill se mer: http://www.matildasbilder.com/



23 år, trebarns-mamma och hade jobbat fram tavlorna till den här utställningen på kvällar och nätter under ett halvår.

Vill helt klart gå dit igen och har definitivgt anledning för de hade namligen kroki 18.00 varje söndag... Nån som är itresserad? Fett taggad!

Nu blir det läggdags för min del. Skriver nog om dagens strapatser imorn om det blir läge...

Ta vara på varandra, alla finns inte för alltid...

Dröm sött, honeypies!

 

För Att Det Förtjänar Ett Inlägg...

Har annat jag vill skriva egentligen (ett ascoolt fik!) men det måste faktiskt vänta lite. Nu är huset återintaget av sina sanna ägare. Pearsen är hemma igen och för att hylla dessa två inte riktigt men nästan föräldra-fria veckor så kommer här lite bilder på de sköna brudar som förgyllde min torsdag-kväll:

Titta o njut och märk väl att på brudkväll så är det softish klädsel som gäller...



Fie frös om fötterna och fick de snyggaste strumporna jag hade. Fiia va söt. Jess lika så. Men Jenny va nog sötast. Två små töser diggade ösregnet.

Läggdags än? Näe...
Puss

RSS 2.0