I'm Gonna Find A Way To Make It Without You // Fiia

Ger rubriken till Fiia även om hon inte är med på det. Hehe, the sweetnose, she needs some love... Annars då, life so far. Det har inte blivit nåt skrivet eftersom vi inte riktigt blivit så bra kompisar med internetmottagningen här på campingen men jag har magical hands så vi börjar komma överens verkar det som. Vi jobbade igår (typ intro) gick väl najs. Annars har det nog mycket varit att komma till rätta här i husisen. Camping-ägarna är galet gulliga i alla fall, erbjuder frugans cykel för ett tag om Jennys krajkar, gav med lite extra smågodisar när vi köpte chips och cyklar runt och kollar så allas vagnar är ok och inte har en massa grejer ute nu när det vankades lite regn... jättesöta!


Varsågoda, här har ni den! Skratta...


Badade idag efter drogutbildningen på jobbet (den var riktigt berörande ska aldrig nånsin prova nu!), så grymt skönt i vattnet! Stog i och försökte så på händer ett bra tag...


... Och här alltså utsikten bort mot "stan" eller vad vi ska säga. Stort är det inte men väldigt fint...


... Och Fiia gjorde ett litet konstverk på stranden. Jenny hjärta Fiia... Elleer?

Så pussar på er alla så länge!
// Tre små campande töser
Peace


Vi Är På Gång, Vi Är Laddade, Vi Är Tända

Eyo, ya maddafakkas!

VI ÄR I RULLNING!

Jennys apsöta lilla dator är med och igång. Den är så liten och söt att jag inte ens ser bokstäverna på skärmen så vi kan bara hoppas att jag skriver rätt. Jenny har satt sig bekvämt och diggar "soul sister" från Mix Megapol Örebro som vi precis bytte till från att ha taggat Winnerbäck ända sen Stränkan, Fiia har somnat in och jag (co-driver) och pappsen (driver) har just tagit oss en kopp of coffee.

Asglad! Hittade precis kamerafuktionen på datorn och har haft skoj med den. Kom precis på också att vi måste döpa datorn så vi har kommit överens om att den ska döpas om ett tag så tar vi ett inlägg om det också om vi hinner bli så uttråkade.

Men for now så är detta vår status...



Yeeeeesbox!!!

Peace out for now!


Glad Midsommar!

 Imorn drar jag till Kungsör, fikar där med farmor sen ut till Madde i Medåker med Amanda. Är galet taggad! Just nu hänger jag i Stränkan och det har slagit mig hela dagen hur nära så många från skolan jag är. Kändes skumt också att inte svänga av mot skolan från motorvägen vid Södertälje och komma på att det ska man ju aldrig göra nåt mer. Har premiärsovit i husvagnen i natt. Det va awsoome! Nu ska jag gå ut och mingla igen... Chiao!


Sista doppet på Vacksta... Fan va bäst det stället va!


Good Night - Sleep Tight & akta er för skumma bilförare imorn!! Midsommar är den onyktraste helgen på hela året!

Små grodorna, små grodorna är lustiga att se
Små grodorna, små grodorna är lustiga att se
Ej öron, ej öron, ej svansar have de
Ej öron, ej öron, ej svansar hava de


"IQ-brefriad sång" okänd artist


FIK 24.1 - Café Sense, Gamla Brogatan

Riktigt mysig dag igår med vädret på topp precis som idag. Chillat hela förmiddagen och haft mysigt med Wille och mitt sovsällskap Fiia som precis rullat hem så snart blir det sista husvagnsfixet. Drar ju imorn till Stränkan!

Igår fikade jag på Café SenseGamla Brogatan så precis nedanför PUB-huset. Satt på deras uteservering (dom ligger också på bottenvåningen i PUB-huset) med Hanna & Martina, snyggingar! Grymt Najs ställe att sitta på faktiskt. Inte vid nån bilväg ändå precis vid hörtorget men avskärmat från springet. Soft som f*n! Blev en latte och fasligt smarrig macka. Den va på bröd som finns att köpa på Pressbyrån men det är asgott. Tror t o m att vi hade det på Utö Värdshus när jag jobbade där. Mhmm...

Så kul att träffa tjejerna också! Nu när man har träffat flera från skolan och ska till Madde på midsommar så känns det inte tungt att åka bort från alla för nu vet man att vi kommer fortsätta ses. Superhärligt verkligen!

Awsome!

Hanna den sötnosen var väl förberedd. Hon satt ju trots allt med en arm och lite ben i solen, då är det dags att plocka fram solsprayen. Sweet! Martina fick shortskant istället. Soft!

Dags att börja stöka in i husvagnen nu då. Sista köret sen drar vi! Åh, längtar! Hatar att vänta på att åka nånstans. Kan inte chilla för än man är på väg.

Lejtör, dudes!
Spice up your life
Peace

The Life As Nybliven Student Continues

Hola homies

Idag blir det mer fika. Har varit hos Jenny nu på morgonen för att hinna ses innan vi åker på olika midsommarfiranden. Det va mycket mysigt! Nu är jag hemma en sväng för att plocka upp datorn som ska in på reparation. Ska till posten först för att få den inplastad. Jäkligt random... Sen blir det in till stan där jag ska träffa Martinis idag igen och Hanna-Panna som jag inte sett sen studenten! Mys, mys, mys!


Same same but different...

Yezbox, nu börjar saker lösa sig och jag är as ready as I'll ever be. Den här skumma lilla pausen som inte är sommarlov, inte semester, inte arbetslös, inte anställd börjar gå mot sitt slut. I övermorn åker jag nog till Strängnäs och sen på söndag drar vi. Det här ska bli så jäkla grymt!

Don't worry
Be happy
Peace

Goes Scary

Yo, städat huset en svätt nu på morgonen och igår blev jag färdiginpackad i husvagnen! Plus att pappa gjorde rent takluckan, satte in bilbatteriet, kollade elen och om TVn funkade, vilket den gjorde. Så nu är typ allt check! Yeah! Känns fabulöst!

Ska in till stan och fika med Martina och Lina alldeles strax. Får se om det blir recension men känner att jag har nog gått över till att fokusera lite mer på själva personen jag fikar med än fikat in sig. Smart, Elin. Jag är en riktigt kompis.

Landade främför datorn en sväng nu innan dusch och åkning och lekte lite med kameran och har en fråga... Är det okej att se ut såhär á naturell i bara helt vanligt plain dagsljus? Lite redigering om ens det så var jag redo för skräckfilms-omslag. Inte helt okej...


...



Undrar bara? Och det var inte som att jag ansträngde mig för att se så jäkla sorgsen ut... Hm kom på, trösten för den första kan få va att jag hade på en liten blek kamerainställning men ändå! Cheeses christ! Btw är tröjan från bröllopsbesöket i Göteborg, rea på Lindex. Me like. Nu ska jag åka in i alla fall, ska bli jättekul att träffa dem verkligen. Saknar!

Så dags att kila
Kisses
Peace


Con Grats!

Ja idag gifter sig ju Victoria & Daniel. Tycker de är rätt söta tillsammans så grattis till dem.

Personligen har jag hängt med mamma och pappa idag. Hjälpte sjösätta en roddbåt, eller ja några seglar killar i Dalarö hjälpte väl till mest men jag var med. Man kunde förvänta sig att de skulle va snygga men nja.. Här hemma har det blivit lite inflyttning i husvagnen. Behöver tid till det, tog mig en halvtimme att fixa en snygg hängmojäng med ett peace-märke på till vår snygga diskborste. Nästa halvtimme gick till salladsbesticken som också skulle kunna hängas upp, saknade hål så de var tvugna att borras och fixas.

Har ingen skojigare bild att komma med men det här är då tavlan jag gjorde i bilden på slutet. Kom på att jag inte lagt upp den...


Voilá!


Strax blir det lite mellis och oj vad Victoria och Daniel åker runt i Sthlm på TVn. Impressive, impressive... Dusch och sen häng hos mig blir det.

But 'til then..
Peace out!
Love


Bruds At Muskö

Hemkommen från en mycket mycket mysig Muskö-tripp. Saras landställe är lite mer high-tech än vårt. Det hade t o m rinnande vatten och separett. Inte för att det är nåt fel på vattenpump och dass.

Det har blivit mkt chillande eller det har blivit chillande, bara chillande på lite olika sätt och vis. Underbart!




Det går ju inte att ligga stilla...








Flög lite...


Söt!


På eftermiddagen blev vi sega och Fiia somna med mina glajor, lite senare åkte hon hem och jag, Sara & Jeny gick upp på ett berg för att kolla solnedgången men den gick i moln...


Mys!


Nu blir det i alla fall en lugn kväll på hemmaplan. Soft... Tack för myset!

Love



Just Chillin'

Hola från en Elin som verkligen försöker få bruna ben! Ska struttaomkring i shorts hela sommarn om det ska vara så.

Nu är jag ute på Saras landställe på Muskö. Var upp vid åtta imorse och pös hit. Framme halv elva.. segt men väldigt värt att komma ut tidigt i alla fall. Lagom till att Sara, Jenny & Fiia skulle käka frulle så fick mig en jag med.
Lägesrapport då:
Just ätit lunch med lite gräddfil & gräslök från Saras växthus. Fiia hällde ner Jenny med vatten, jag hällde ner Fiia, Sara höll sig cool. Nu chillas det lite ute på gräsmattan och alldeles strax ska vi rulla ner till stranden.

Sååå skönt! Älskar att vara på ett ställe där man inte behöver åka någonstans.


...


Sweetnuts...


Åker hem imorn igen så får vi se vad som händer. Nu väntar tha beach! Haha säkert hela fem meter lång...

Se you later
Life is what you make it
Love


It's That Time Of Year Leave All Our Hopelessnesses Aside

Hello

Dagen: Vaknade upp med en Jemp bredvid mig, frulle framför Wall-e med lillebror, Fiia & Sara kom över, disk av bestick til husvagnen, såg att salladsbesticken var fula och ångrade att jag inte köpt de jag spanat in igår, Hanell kom med porslin som var mycket tjusigt, lunch, kaffe på studsmattan och sen var det dags att göra sig i ordnig och åka in till stan och hitta en present till kusin busin som just kommit hem från USA. Jag och mor kirrade ett jättesnyggt Thomas Sabo-halsband (stor Converse, svart, på en kulkedja) och inte nog med det så fann jag dessa...


En underbar diskborste jag jag lovat att införskaffa. Hade sååå svårt att inte köpa jättefint matchande sopborst-set... Haaah... Suck, vad ska man behöva stå ut med som fattig student?


... Och salladsbesticken! Kommer från Indiska, cerise i plast. Vajert!


Dessutom är frippen mitt nypåkomna sätt att dölja the snagg om det nu det skulle behövas i Fjällis. Snart bara en vecka kvar. Oh, va taggad jag är! Hemma livet är inte lätt rakt igenom nar man inte är van vid det. Behöver åka snart.

But just for now
Bite Tongue, deep breaths, count to 10, nod your head
Imogen Heap


Jag Får Liksom Kanske Odringn På Mitt Liv

Detta har varit en dag av husvagns städning. En grym dag. Newstrome kom hit i morse och vi drack lite kaffe. Sen anslöt Hanell och Fiia med lillasyster Ebbis och efter te och macka, lite senare än tänkt kom vi igång. Lackade på allt äckligt damm och tanken på att det legat där i antagligen ca 10 år i alla fall. USCH! Men sakta men säkert blev det fräschare och nu har vi fixat sängen, bord och dynorna ligger inne. To be continued på fredag...


Halva husvagnen blir säng så får vi t o m matbord och hela alltet... Strålande!

Imorn blir det stan med Jemp som är hemkommen från USA nu oj, vilket jag glömt nämna! Det är sjukt stort! Du är i samma land!! Så mitt mål imorn blir att mysa och hitta en snygg diskborste...

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv
Det kan va så förfärligt, det kan va så bra
Om nätterna har jag förskingrat så mycket förstånd
Det kanske var pundigt, det kanske var bra...
PEACE


What Did You Dream About?

Tankar snurrar runt och jag får för mig att jag har tusen saker att göra men har egentligen itne mer än en husvagn att städa. Skadad från ett år av att ta varje tillfälle att fixa hitan och ditan. Vad jag tjatar... Men det är mitt huvud. Är inte helt förtjust med det själv men what to do? Ändra inställning kanske...

Hade en helt fantastisk utgång i Nynäs igår i alla fall! Asgrym! Det är jag sugen på en repris på! Har fått ta konsekvensernas av det idag men det va värt det... I guess.


Ascool bild Emmilie tog på landet...


Nu är jag så trött så ögonen går i kors. Hittade ekologiskt godis idag på Barista i Victoriabiografen på Götgatan. Fikade med Jenny, Sofia aka Andy och en Lisa. Mkt trevligt.

Nya favvolåten:
"Silas the magic car" by Mew
Peace & Love
 


Hello, World, This Is Me!

Tjenare!

Okej, ska man gå över från att skriva om liknande händelser och tankar varje dag, rutiner och regelbundna happenings till det oförutsägbara livet som nybliven student där inget är bestämt mer än två månader frammåt... Det här blir spännande! Eller det kanske blir helt ointressant... Nä, det kommer det deinitivt inte bli! Det ska jag se till.

Studenten var underbar, flak va så sjukt kul och så mkt roligare än jag någonsin kunnat tro. Bättre sent än aldrig så slog det mig på kvällen att jag inte skulle se alla igen. Det var också sjukt och jag saknar alla väldigt mycket...

Bröllopet var underbart vackert. Jag kommer nog också gifta mig i en trädgård. Linda och Juha var det finaste par jag sett och jag har aldrig sett några som det trålat så mkt kärlek emellan. Sången gick också bra, kul att kunna ge det till dem...

I måndags åkte jag ut till skären men kusin Emmilie och hennes kompis Frida och har degat där till i torsdags. Det har också varit grymt. Precis vad jag behövde. Klippor, mobilen glömd hemma, sol, en brasa på kvällen och lite grill och bastu. Det stället har en väldigt stor plats i mig, typ från knät till naveln.







Frihet & kärlek

Kom på idag att jag inte ska till skolan på måndag... Konstig påkomst.

Livet fortsätter. Jag återkommer med tankar om livet och lite till.

Lejtöör
Life keeps rolling like a rollercoaster
Peace


Sista

Sista frukosten, sista lektionen, sista natten... Nu är det slut.



Idag smäller det....


Mindre Än Ett Dygn Kvar

Helt stört. Inte aktiv här direkt men inte så konstigt.


Nere vid sjön...


Kommer sakna det här...


Fika med klassen på naturkunskapen, Martajnis när vi myste i måndags...


Hrm.. "Mys" på Ennis rum...


Usch, det här är tungt...

Love


RSS 2.0