Datorn Är Igång!

Till att börja med ett ofantligt stort tack till alla som var här igår. Det var en fantastisk kväll! Jag har en underbart härlig släkt och även fast det i princip inte är några släktingar som läser min blogg så ska det skrivas ändå...

Annars tänkte jag bara säga att detta skriver jag  från min första egna datorn... Stolt som en blåsfisk!


I can see you...


Nu vill jag sova!
God natt-pussar & kramar
Love


Släktkalas Idag!

Yes bananas... Känns som starten på väldigt mkt.

Första advent imorn, birthday på torsdag, premiärutgång nästa helg, sen kommer 18-årskalas, julafton och sen drar jag till JENNY I LOS ANGELES!


Tjocka släkten, Jenny inkluderad på på Elin 17 års-kalas. Dessa plus ett gäng till kommer på besök idag alltså. Ska bli mycket skojsigt...

Nu ska jag pysa till dansen. Är nästan pirrig i magen idag...

Nä, jättekramar
Life is short - Live it slow...
So long


Trött Som Ett Djur Nattinnebandyn Till Ära...

... och med det sammanfattar jag väl ungefär allt jag har att säga ikväll. Nä, som vanligt så har jag en hel del mer att säga men det är huvudtemat. Kvällens skojsighet är att Hayen, Hampus, Hulta och Max är här ikväll, Johan och Alex också men de jobbar ju så det är ju inget jättspeciellt. Sorry, dudes. Men mys-pojkar, saknar tiden när de gick här. Pratade just om att jag kommit på att jag aldrig gymmar längre men har också kommit på att går man upp till gymmet nu så är det ju inte heller längre nåt glatt mottagande av ett gäng halvengagerade små träningsnissar. Aldrig har nog ett gym skådat så mkt skitsnack och så lite träning...


Som det kunde se ut...
Här: Max, Yamina & Hulta


Här: Vackstas egna Piff & Puff


Nu ska jag väl kila uppåt mot idrottshallen. Tror nattinnebandyn dragit igång nu. Väntar ivrigt på ett gästbloggsinlägg från Sulan som ligger blav utkast och skramlar men det kommer. Inget halvfärdigt som läggs upp här inte!

Nä, men kramar åt folket!
... och sov ordentligt...
KRAM


Bodies Making Chemistry...

Psykologifördjupningen klar, ett par leggings sydda (för stora dock men det löser vi), ekologisk ögonsalva köpt och en kort jacka i ekologisk bomull som jag tänkt använda i helgen när jag tittade in på Ekovaruhuset efter besöket på livrustkammaren med historian idag och nu sitter jag till och med och lyssnar igenom lite house-alternativ till modevisningen som jag fått av vår DJ Oliver. Mm-mmm, bra dag! Jag har fortfarande ont i halsen men det känns nästan som det lättat lite.

Har fina bilder som togs på Sulan idag (hon vill så gärna vara med på min välbesökta blogg, börja med att länka till mig på din kanske?) men har inte sladden till mobilen här så de får visas en annan gång. Det blir repris på denna istället. Tråkigt ont om bilder på skolinloggen...


Tvåaan...


Time to kiil!
Söta drömmar!
Puss


I'm A Sick Person...

Inte helt okej! Mor och ville har haft ordentligt halsont hela helgen och som ett brev på posten så vaknar så klart även jag så måndag morgon. Usch! Men det var ju inte så farligt och jag skulle ju inte bli sjuk så ofcourse går man och dansar ändå. Det var faktiskt inte så dumt gjort, trodde faktiskt inte att jag skulle bli sämre av det... Men det va öndsketänkande. Idag har det känts lite mer, synd/ tråkigt... Men en kul grej är att jag fick lära ut beat it-koreografin till halva tvåan idag efter jag slutat vid två. Det va skoj, alla va jätteduktiga och försökte som bara den.


Vad ska man göra?


Men nu ska jag göra min psykologifördjupning... Den ska va klar på torsdag. Hm.. aja det är väl bättre att börja sent än aldrig.

Nu kommer Hanna och tjatar på mig
Time for kolakakor!
Tjo


I Want It Different I Like It Strange In My Own Way I Haven't Changed

Så var den här helgen pasé... Workshopen jag var på idag var med Dan Gill. Hur cool kille som helst. Han körde commercial hip hop, alltså typ sånt som dansas mest i musikvideo's. Och inte nog med att han körde asroliga danser, han va också typ hur snygg som helst. Tatuerad, varenda muskel syntes och han dansade i ett löst linne som gjorde att man såg typ alltihop. Mm-mmm... Så himla nöjd över att jag fick skippa jobbet idag, gick och la mig tillräckligt tidigt i natt och kom iväg idag!

Här kommer veckoslutet i lite bilder...


Träffade som sagt Pettsonen i onsdags. Det va mkt trevligt, vi hade inte setts på länge. Förhoppningsvis blir det nån mer liten konsert snart?


Vi var på Colorez där det va 50% rea på allt mellan 18 - 20. Jag hittade denna fina skapelse...


... Och detta fötjusande örhänge. Det satte pricken över i:t i gårdagens outfit, med kleinblå strumpbyxor och svart kritstrecksrandig sjkorta, som helt klart borde fotats. Tror jag ska börja göra lite egna pärlplattor. Grymt coolt ju! Köpte även en annan T-shirt men Jacksson 5 men den får jag visa en annan gång.


P3 Live blev det Amanda Jensen. Då hade även Lina och Emil anslutit. Amanda live utklassade sin egen skiva... Underbar röst


... Men kvällens stjärnor var ändå Mustach! Fy tusan va bra de va! Men hårdrock ska höras live. Det funkar inte på nån halvskruttig stereo. Men grymt va ordet! Tack för en skoj kväll...


Torsdagens besök på New Moon-premiären. Kalas! Amanda var den skygge proffsfotografen...

Hela fredagen tillbringades på Gymnasiemässan, med middag hos farmor på kvällen. Emelie och my var mitt nattliga besök och igår var det dans och kalas för Fie som fyllde 17.

Nu vet jag inte vad jag ska göra för så mkt är inte klockan... Kanske ska jag lägga mig... Tänkte skriva läsa men sen kom jag på att jag vill börja läsa Twilight eller trejde boken i en annan bokserie jag börjat på men jag har ingen av dem så de planerna pajas. Surt. Well, well får välk se helt enkelt...

Robbie Williams for king!
Space is the place where the soul is far from the safe and the norm
Sov sött




Elin I Farten...

Tjenis

Ska alldeles strax pysa iväg till S-tälje för att ta en workshop. Kommer just nu inte på vad det är han heter men han ska tydligen va cool. Men innan jag pyser så ska jag bara kläcka ur mig... Jag inte hatar, det ordet ska man inte använda om mkt, men ogillar stark och lack på SVARTSJUKA KILLAR!


God morgon by the way...

Så, då fick jag det ur mig. Ingen förklaring, ingenting, bara ett konstaterande...

Nu blir det kilning!
Take it easy, folks
Amore

Ögongodis!

New Moon va grym! Säg vad man vill om Twilight och hur mainstream det än är...
Snyggare killar får man fan leta efter!


Voff?

Idag har varit en bra dag trots att vi kom i säng så sent igår. Modevisningen på mässan blev lyckad och sen stod jag i montern hela eftermiddagen. Nu har jag käkat middag hos farmor och My och Emelie sover hos mig i natt. Trevlisch!

God natt på er!
Dröm sött
Jacob-kram (nerd - I know)

FIK 45.0 - Café Mineur, Stora Nygatan & Pettson, Colorez, Amanda Jensen & Mustach!!

Yes, igår var en kalaskväll!

Träffade Pettsis, köpte fina T-shirtsen på Colorez, allt på 50%. Najs! Vi gick och fikade på Café Mineur och det är ett najs fik. De har en hel del ekologiskt och hela fiket ligger nere i en källare som ser typ likadan ut som på 1600-talet. Tyvärr, tog jag värsta äckliga smoothien. Eler inte skitäckligmen ogod... TA INTE GUJA GINGER OM NI GÅR PÅ CAFÉ MINEUR! Men chokladbollen var god.

Sen bar det av till P3 Live. Det var grymt. Sitta i mysiga lokalen och få ta gratis kaffe, te, godis och kakor och få höra till riktigt bra live-musik! Amanda Jensen var kalas, skulle vilja höra henne på en riktigt rökig blues bar eller nåt sånt. Där är hennes rätta place! Mustach hade jag ju typ inte alls nån aning om vilka de va men de va hur grymma som helst!! Värsta mysiga rockbandet ju! Fett med digg!


Regnblöta brudar!

Som det kanske märkt skriver jag rätt kortfattat men det är bara för att jag för inte så länge sen kom hem från Gymnasiemässan där vi hade första modevisningen idag. Den gick ok men snart ska jag sticka iväg igen för då ska vi senatt visningen av New Moon! Yeah! Måste göra uförligare beskrvningar och hylla mina fina T-shirtköp bl a. Men det får blii helgen eller så för nu ska jag kila...

Tack för en toppen kväll!
See you soon!
Pöss


Då Var Vi Tillbaka I Gamla Vanor...

Ja, och det är faktiskt rätt najs. Trodde jag skulle komma tillbaka och bara vara apstressad över allt som skulle göras men känner mig faktiskt riktigt chill. Nu ska här pluggas svenska och det känns som att det kommer gå lättare än jag tänkt mig. Resten av veckan blir skum för ska göra massa udda saker. Imorn ska jag och Pettson på 50%-evening på Colorez - Grymmaste T-shirtaffären evör. Sen ska vi på Amanda Jensen P3 Live. Yes sir! Sover kanske hemma sen men vet inte riktigt. På torsdag em blir det modevisning på Gymnasiemässan kl 16.30 och på kvällen blir det nattvisning av Twilight och New Moon. Awsome! På fredag blir det också gymnasiemässa och då ska jag också stå där hela eftermiddagen och sälja skolan till små 94:or...


Mitt senaste från Colorez men inte det sista. Ska dock itne köpa så mkt för deras grejer görs i Thailand och inte på bästa sätt kan jag tänka mig... Men inte så idealistiskt, jag vet, men jag kan inte låta bli. Sorry...


Yes, so that's my week...
Enjoy!
Pyss


Back To Reality...

Yes, imorn bär det av till skolan igen för fösta gången på tre veckor. Känns lite märkligt och har inte hunnit tänka på det över huvud taget för än nu på kvällen sen jag kom hem från jobbet. Lite surt idag... Var grymt fikasugen och det är inte det härligaste när man inte gör annat än står och säljer fika men inte får göra det själv... Hehe surt som sagt.


Det här va på väg till jobbet imorse. Gamla Brogatan i duggandet till Kents "Columbus"... Fint tillsammans.

I veckan händer massa kul saker. Ska på Amanda JensenP3 Live med Petra och lite folk på onsdag och på torsdag blir det nattvisningen av Twilight och New Moon i följd. Härligt! Så var det ju bara det där jävla pluggandet också... Det blir tidiga sänggångar så att man orkar vara effektiv. Yes, det är planen.

Btw, kollade precis på Pulp Fiction med pappa. Fy tusan va bra film!! Aaah kan inte fatta att jag itne sett den innan. Hur cool som helst! Well, well, that's it for today...

Sleeping time!
Good night, sweethearts
O's

Svaret På Din Fråga Är För Att Du Är För Cool...

Jao!

SOrgligt att igår va sista dagen på Ekovaruhuset men det var inte sista gången jag satte min fot där och förhoppningsvis inte sista gången jag hilfade till med saker där. Hade trevlig kväll. Kollade på idol hos Jessica och Ämända vaäven där. Fasligt länge sen jag träffade dem. Sen blev det hem och slaggish. Idag har jag dansat. Det gick helt ok. Nu har jag käkat sushi med padre och Wille eftersom mamma är i Barcelona... Inte avis!


Hoppas mamma fikar så här mkt...

Yep, nu pyser jag ett tag och imorn blir det jobb
Breathe...
Chiao!

FIK 13.2 - Café 60, Sveavägen 60 & Kände Att Behovet Var Starkt!

Hejhopp Gummisnopp!

Det blev en ganska kort dag idag med på Ekovaruhuset. Usch! Vill inte att imorn är sista dagen! Vill verkligen va kvar, de har så mkt på gång just nu och jag vill va med och fixa!!!

Well, well, fuckade mig med tiden innan dansen så kom lite sent för tänkte att jazzen började kl halv sex och inte fem som den gjort resten av terminen... Missade bara en kvart i alla fall och sen styrde jag kosan in till stan igen och träffade Sulan och hennes två poolers Emma och Lollo på Café 60. "En bulle och en FET chailatte" blev det för mig. Smaskens! Men eftersom chailatten (självklart eftersom det inte smakar nånting annars) var på sirap så blev den så offantligt söt att det blev lite too much i slut ändan. Grymmaste fika-bilderna togs ju i alla fall.

Tack, Sulan för att du stödjer mig i mitt fika-bloggande...


Kul tjej...


Jättekul tjej...

Emma och Lollo va också fett coola men besparade dem att vara med på kort. Det va grymt najs fika. Hade faktiskt inte fikat på lääänge... Typ sen förra helgen. Skriver inge mer om 'et eftersom jag gjort det förtut och antaglen kommer göra det igen. Måste hitta fler ställen som har öppet sent!

Nu blir det slaggish!
Sweet dreams, my darlings
Peace

Du Får Lura I Mig Vad Som Helst...

Vem säger att nåt vi tror är rätt?

Åh, idag kom ännu mer musik! Glädjerus! Veronica Maggio "... Och vinnaren är", Kent "Tillbaka till samtiden" och Robbie Williams "Reality killed the video star". De två första va mina önskningar, Robbie Williams va en överaskning till mammsen från pappsen som hon i alla fall visste skulle komma. Tabbe från pappas håll... Kanske skriver några rader om skivorna när jag hunnit lyssna in mig på dem. Mmm, längtar redan till mina buss och tågresor imorn...


TänkarnN!

Haft en bra dag annars. Skoj på Ekovaruhuset och en liten födelsedagsmiddag hos farmor. Stod för lunchen idag. Lyckades göra värsta grymma linssoppan - Fett stolt! Nu ska jag sova för imorn ska jag vara där redan kl 10 och inte 11 som vanligt. Oj, så tidigt... Moahahaha!

Hoppas ni inte ligger vakna i djupa funderingarhela natten...
Ta dem imorn istället!
Kram kram

Don't Cry - It's Just A Bump In The Road

Hejsan svejsan

Jag har inget intressant att berätta men kan ju säga att dagen har varit najs. Gick väldigt tidigt från Ekovaruhuset idag för att vi hade en extrainsatt hip hip-klass idag för att det äe en ny lärare som antagligen ska börja på Jam. Han va jättesjyst verkligen. Vi freestylade en hel del och det faktiskt najs när det inte är med världens press. Va alltså hemma tidigt men inte fick jag äta middag med päronen och Wille för det. Nej, för de va och tränade på F&S så jag gjorde pankisar i min ensamhet. Smarrigt.

Nu är det snart läggdags men hittade en skoj bild från i våras... I like acctually


Mhmm...
Outfit brw: kofta Lindex, t-shirt Monki, Jeans Crocker, skärp hittat hemma, sjal 17-årspresent from where I don't know...

Ganska annorlunda tycker jag... Men diggar luggen. Skaffa det igen?? Knepigt det där för tycker det händer titt som tätt. Skaffar lugg, växer ut, skaffar lugg, växer ut... Men hur kul är det egentligen med lång lugg då? Det förargliga är att jag inte har någon plattång... Hm, ger mig tusan på att om nån månad eller så så sitter jag här med lugg igen.

Nu ska jag sleepa...
God night, sleep tight, homies...

Hug

Music For The Win!

Asså, kan inte släppa hur mkt jag älskar att jag fått my musik nu! Det kanske inte kommer vara mina favoriter om några år men jag behövde ny musik och I löv it!


Kent, Röd - Fartig, syntig, lagom dyster och flummig.
Erik Hassle - Hur härlig som helst. Grymt mkt känslor framförda med kalas-röst!
Amanda Jensen, Happyland - Lite soulig Amy Macdonald, är inte helt såld men den är nice.

I övrigt har denna dag varit bra. Allt skulle inventeras inför att det ska öppnas en webbshop på Ekovaruhuset. Hann med jeansen i alla fall. Gick konstigt nog grymt på baletten kändes det som och streeten gick också helt okej. Och nu får vi se om det är några familjemedlemmar som läser min blogg men jag provade snus för första gången idag. Det var inte gott och nu har jag provat det så nu behöver jag aldrig göra det igen... Klart slut.

Dröm sött, allihop!
Love me to pieces...
(hehe Hassle)
Pöss

As Life Passing By I Show You My Heart

Aa, så va även denna dag gången. Cheese, vad mkt jag bloggar känns det som... Fjortis? Lite kanske. Men det är ju kul. Fina bilder får man fixa med och coola grejer får man skriva om.

Det gick inte alls bra på workshopen idag men jag får helt och hållet skylla mig själv så det är väl inte så mkt att gräva ner sig i. Läraren Val Suarez va grym i alla fall, pratade bara på engelska och va super positiv och härlig så skämdes över att jag inte kunde göra bättre ifrån mig. Men som sagt, släpper det. Lägger istället upp en bild på dessa snygga smycken jag hade igår - Så nöjd.


Like!

Det korta är från Glitter, kasetten från JC (har egentigen en LP-spelare på men tog av den kvällen till ära för att det va snyggare), hörlurar från JC. De från JC har jag spanat på läänge men eftersom jag inte använder halsband (inte ensamna iaf) så har jag inte velat casha ut för dem men tack vare det änglatålamod jag har så var de nu på rea så köpte dem plus ett till med hörlurar i silver för sammanlagt 108 kr. Tycker jag är mkt bra...

Imorn är jag tbx på Ekovaruhuset
Filosofi i farten
Söta drömmar om heffaklumpar

Cheeses Christ...

Yes, bara lite sådär i farten. Igår va en bra dag. Housen va hyur kul som helst, tyvärr diggade inte våran gästlärare oss så mkt så andra klassen blev lite knepig men lika glad för det va jag. Kom hem, tog en pepparkaka med mjölk (Wunderbart!), sov en timme, middag med farmor på besök och sen iväg på kalas med Sexy Babe, en Kagge fyllde 20. Till kalaset kom inga mindre än Mirva, Malin och Emma från Vacksta! Hur stört va inte det att se dem i Haninge liksom!!! Superskoj va det så kalasade vidare med dem när Jenny blev trött och pös hem. Skoj, skoj, skoj...


Jag och Malin på Carros 19-årskalas...


Idag blir det WS - Modern jazz!
Spännande
Kram


Glödlampa Ovanför Huvudet

Gick upp ett litet ljus... Jag har inte varit "hemma" på två veckor nu ju. Okej att det är skönt att vara hemma i Tyresö som lite omväxling men Vacksta och lilla familjen 2 är ju vanligtvis minst lika stor del av mitt liv som här så klart jag saknar det och klart det känns som nånting saknas när jag inte sett alla på två veckor och inte bor i mitt tjusiga lilla rum. Snilleblixt...

Pussar på er alla!
Saknar er!
Dröm sött

Something missing...

Jo men visst nu är det helg men har verkligen inte hajjat det än. Känns som jag ska upp och iväg imorn också... Hm, kanske för att jag ska det. Har house imorn men är jättetaggad. Det ska bli jättekul. Är nog taggad för att jag är stört rastlös ikväll. Hoppade på Jenny under Idol och rullade över henne igen lite till för ett tag sen för att avreagera mig lite. Just nu kollar hon, jag och Wille på I, robot för fröken hann inte se klart den senast hon var här.

Någonting saknas i mitt liv... Kanske insikten om att det inte är nåt som saknas. Kanske nåt som kommer. Snart kommer väldigt mycket. Danserna avslutas, kommer tbx till skolan, mycket som ska in innan jul, jag fyller 18, det ska firas, julen kommer, LA nästa, sen är bara vårterminen kvar.


Elin 17 år - Precis elva månader och tre dagar sen, vilket betyder att Elin är 18 om mindre än en månad...

Men nu ska vi titta på en snygg kille.

Det är skoj
Skoj är skoj
Flum

Isn't It Obvious That You Are Beautifull Just As You Are

Ooh, det här har varit en bra dag. Var i Mölnbo idag med, färgade lite trasor, sydde ihop ett par stickade benvärmare, allt ekologiskt off course, drog sedan till S-tälje men var tidig så pös till JC där de hade rea på smycken jag spanat på länge. Skiiiitsnygga! Får visa en annan gång. Sen blev det dans, det gick rätt najs, sen drog jag och Victoria in till Balettakademin och tog en WS med Cherie Hampton... Så himla härlig dansare! Älskar hennes uppvärmning.

By the way, mina skolfoton har kommit. Skoj... jo, faktiskt. Tar och visar dem. Och näe, man kanske inte visar sina skolfoton om man inte någonstans är nöjd med dem så får väl erkänna att jag faktiskt tycker att de blev helt ok. Känns inte som skolfoton faktiskt är så stor grej. Det enda jag kan tänka mig är tråkigt är väl ifall när jag eller förhoppningsvis barn om många år tittar på dem tänker "Jaha, så hon/jag hade antydan till dubbelhaka och lite risigt hår när hon va ung..." vilket jag inte direkt tror att någon skulle lägga några större funderingar vid så på det stora hela är alltså inte skolfoton så himla farlig grej.


Så så ser dem ut...

Har en liten dip nu ikväll sen jag kom hem. Känns tråkigt... Känns som någonting saknas. Undrar vad det är. Sömn kanske... Nej, nu var det ju inte så jag menade men sova ska jag faktiskt gå och göra. Tar och gör det innan jag snöar in på något mer.

Sov så gott, kära ni
Hoppas dagen blir bra
Love

High On Life

Hejsan

Jag sket faktiskt i att åka och dansa idag... Dålig mäniska? Nej! Bra människa? Ja! Jag kände att jag inte alls hade nån lust att flänga Mölnbo, S-tälje och sen hem för att sedan stressa i säng för att hinna få mina timmar med sömn. Nej, kändes inge lockande speciellt inte eftersom det skule bli samma visa imorn. Okej, imorn ska jag fortfarande dansa men det är skönare att det blir en dag istället för två på raken och det är roligare lektion imorn.
Men nu tog jag i alla fall istället en tripp till Jenny på hem vägen och nu har jag väl blivit kvar här lite längre än tänkt. Så nu är det dags att pysa hem och så bums i säng... Okej, då va jag ju där igen. Ja, men det här va i ala fall mer nyttigt än dansen just idag...


Bara för det va skoj!


Så nu ska jag kila!
En fet godnatt-puss ill bruden mittemot, rosa är inte smickrande för benen men man är väl cool...

Sov sött, everyhop!
Smile!
Puss


Let's Go Out In The Middle Of Nowhere - Mölnbo

Yes. Det är morgon och snart ska jag till Mölnbo. Har inte varit uppe så här tidigt på jag vet inte hur länge. Dans ikväll, mölnbo imorn, dans imorn kväll... So you know.

Frulle!
Chiao!

If Holding Hands Is To Descrete Let's Make Out In The Middle Of The Street...

Älskar Erik Hassles skiva. Har ni den inte - Skaffa den! Har den själv just nu bara på ipoden men pappa har beställt den för Hassle förtjänar ett ärligt skivköp.

Den här dagen har varit mkt bra. Första dagen på Ekovaruhuset, vi var inte i atteljén i Mölnbo som tanken va utan istället i lägenheten ovanför butiken. Hur fin och ljus som helst, det var typ bostad kombinerad med atteljé med massa tyger, skisser, två maskiner, en stor skön vit soffa, sovloft och litet kök. En etta i Gamla Stan, skulle inte tacka nej...

Efter blev det dans, trodde jag skulle va slut för sov inte så bra i natt men med en liten kopp kaffe på Jam och en ost/ skink-mackis i magen så gick det som smort. Eller ja, så smort det kunde gå, matade en massa koreografi och drog över en halvtimme på streeten för att göra en assnygg del på golvet, typ breaking, så nu kommer jag säkert känna mig lite mörbultad imorn.


Bara för att liva upp bjuder jag på en bild av sommarn som jag vill minnas den...
Skärgård och kakor

Nu ska jag gå och se till att jag sover mer inatt än jag gjorde igår! Får se va morgondagen har att bjuda på... Fuck, kom på att jag borde antagligen plugga. Får se om jag göra det.

Jag ska till LA!
Isn't it obvious that I love you

by Erik Hassle
Sleep tight, mm-8's!

JAG SKA TILL USA!

Det är nu bestämt, bokat och betalt! Jag och Mickan ska till LA i jul! Vi försvinner 27 december och kommer hem 6 januari!




Un-f***ing-beliveble! Adventure of life!

Ett lugn går igenom kroppen - Det blir av, jag ska faktiskt dit - Plötsligt kommer ett halvår till inte kännas lika jobbigt. Det kommer kännas mer som ett "vi ses ganska snart"...

Sweet dreams, my darling...
Så många hjärtan du kan räkna till...

See you soon

RSS 2.0