Hejsan hejsan! ett litet gästinlägg från Jenny

Ja som ni alla har nu kanske förstått så är vi framme i fjällbacka nu, men tyvärr har internett inte riktigt funkat :/ men nu har vi äntligen löst det!! och vi har det helt underbart här!

lite små saker som hände på vägen ner, va blandannat att elin fick för sig att hon skulle lära sig att dricka med näsan och ja... Det gick väl helt okej, men de hon lärde sig var också att man inte INTE! skulle dricka med sugrör för då kunde det sluta så här:



... och det är inte allt man lär sig här! Som tur bor vi på världens gulligaste camping där vi får lite hjälp av de som jobbar här. i går frågade Emil sonen till ägaren:

-förlåt men måste bara fråga, är det någon utav er som ens satt en fot i en husvagn förut?
jenny- Jag har faktiskt varit inne och tittat på en förut?
Elin - min mormor har faktiskt en husvagn, blablablablablabla (ja ni alla vet väl hur korta svar elin alltid ger ;) )

Han ville också bara påminna oss om att de kanske är bra att byta vattenpåsen som sitter underhusvagnen, det skutade så här:
 

När Elins pappa åkte hem efter att ha hjälpt oss med att montera upp för tältet (eller ja de va väl snarare vi som hjälpte han, hosst hosst) så fick vi strickta order om att vi var tvungna att kolla så att tältet inte skulle fall ihop när det rengnar, men det behövde vi inte oroa oss för för när emil (camping snubben) kom så kännde han bara för att informera oss att vi har ett vintertält som klarar till ock med snö på taket ;) bara en sån sak.
 

Ha det så bra så hörs vi mer här lifeisacookie :)

ps. tänk på att det här är ett gästinlägg, så skyll inte på Elin för stavfel och särskrivingar :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0