FIK 24.1 - Café Sense, Gamla Brogatan

Riktigt mysig dag igår med vädret på topp precis som idag. Chillat hela förmiddagen och haft mysigt med Wille och mitt sovsällskap Fiia som precis rullat hem så snart blir det sista husvagnsfixet. Drar ju imorn till Stränkan!

Igår fikade jag på Café SenseGamla Brogatan så precis nedanför PUB-huset. Satt på deras uteservering (dom ligger också på bottenvåningen i PUB-huset) med Hanna & Martina, snyggingar! Grymt Najs ställe att sitta på faktiskt. Inte vid nån bilväg ändå precis vid hörtorget men avskärmat från springet. Soft som f*n! Blev en latte och fasligt smarrig macka. Den va på bröd som finns att köpa på Pressbyrån men det är asgott. Tror t o m att vi hade det på Utö Värdshus när jag jobbade där. Mhmm...

Så kul att träffa tjejerna också! Nu när man har träffat flera från skolan och ska till Madde på midsommar så känns det inte tungt att åka bort från alla för nu vet man att vi kommer fortsätta ses. Superhärligt verkligen!

Awsome!

Hanna den sötnosen var väl förberedd. Hon satt ju trots allt med en arm och lite ben i solen, då är det dags att plocka fram solsprayen. Sweet! Martina fick shortskant istället. Soft!

Dags att börja stöka in i husvagnen nu då. Sista köret sen drar vi! Åh, längtar! Hatar att vänta på att åka nånstans. Kan inte chilla för än man är på väg.

Lejtör, dudes!
Spice up your life
Peace

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0